Αθλητισμος

Ενώπιον της ΕΕΑ ο Αλέξης Κούγιας καταθέτει τη Δευτέρα για την «εγκληματική οργάνωση»

Ραγδαίες εξελίξεις στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ενώπιον της ΕΕΑ ο Αλέξης Κούγιας καταθέτει τη Δευτέρα για την «εγκληματική οργάνωση»
© (ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI)

Ποδόσφαιρο: Ενώπιον της ΕΕΑ ο Αλέξης Κούγιας την «εγκληματική οργάνωση» - Ραγδαίες εξελίξεις στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου

Με κατεπείγουσα κλήση της ΕΕΑ (Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού) κάλεσε τον Αλέξη Κούγια να καταθέσει την ερχόμενη Δευτέρα (05/02) ενώπιόν της, με τον αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού να αναμένεται να παρουσιάσει τις θέσεις των ερυθρολεύκων για τα τεκταινόμενα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cyrrc5e6g5ip)

Ραγδαίες οι εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο 

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει λόγο το τελευταίο διάστημα για κακώς κείμενα που ταλανίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο και την ερχόμενη Δευτέρα θα έχει τη δυνατότητα να καταθέσει πλήρως τις θέσεις του, με τον Αλέξη Κούγια να δέχεται κατεπείγουσα κλήση ώστε να καταθέσει την ενώπιον της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Αυτή η εξέλιξη επηρεάζει το ταξίδι του Αλέξη Κούγια στη Λωζάνη για την εκδίκαση της Τρίτης από το CAS της προσφυγής του Ολυμπιακού για το ντέρμπι του πρώτου γύρου με τον Παναθηναϊκό, καθώς η διαδικασία αναμένεται να είναι χρονοβόρα.

Ο Ολυμπιακός έχει ανοίξει μέτωπο με όλους εκείνους που θεωρεί «εγκληματική οργάνωση» στο ποδόσφαιρο. Έχει καταγγείλει πρόσωπα με διευθύνσεις και ονόματα για όλους εκείνους που συμμετέχουν στους ορισμούς των διαιτητών και κατά την κρίση του οδηγούν σε «αλλοιώσεις αποτελεσμάτων» κλπ.

Πλέον λοιπόν μέσω του αντιπροέδρου του θα μιλήσει θα αυτό ενώπιον της ΕΕΑ σε μια διαδικασία που αυτομάτως –και ανεξάρτητα με τις δικές αποφάσεις και ποινές- διαβιβάζεται και στην Εισαγγελία Αθηνών.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ