Αθλητισμος

Το ακριβότερο «μανίκι» του κόσμου ανήκει στη Ρεάλ Μαδρίτης - Η εντυπωσιακή χορηγία της HP

70 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο θα εισπράττει η ισπανική ομάδα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
HP: Ο πρώτος χορηγός στο μανίκι της φανέλας της Ρεάλ Μαδρίτης - Η συμφωνία θα αποφέρει στην ισπανική ομάδα 70.000.000 ευρώ ετησίως.
Συμφωνία χορηγίας υπέγραψαν Ρεάλ Μαδρίτης και Hewlett-Packard © Real Madrid

HP: Ο πρώτος χορηγός στο μανίκι της φανέλας της Ρεάλ Μαδρίτης - Η συμφωνία θα αποφέρει στην ισπανική ομάδα 70.000.000 ευρώ ετησίως.

O πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ, και ο παγκόσμιος διευθυντής μάρκετινγκ και εταιρικών υποθέσεων της HP (Hewlett-Packard) Αντόνιο Λούτσιο, υπέγραψαν συμφωνία χορηγίας τεχνολογίας έως το 2027, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Μαδρίτη, παρουσία των Κάρλο Αντσελότι, Νάτσο και Μόντριτς, αρχηγών στην ομάδα ανδρών, και οι Ιβάνα και Κέντι Ρόμπλες, αρχηγών της ομάδας γυναικών.

Ρεάλ Μαδρίτης: Για πρώτη φορά λογότυπο στο μανίκι της φανέλας

Η HP, όπως αναφέρει η ισπανική εφημερίδα "Marca", θα γίνει η πρώτη εταιρεία στην 121χρονη ιστορία του συλλόγου που θα φέρει το λογότυπό της στο μανίκι της φανέλας της Ρεάλ Μαδρίτης, τόσο στις πρώτες ποδοσφαιρικές ομάδες ανδρών και γυναικών όσο και στους νέους.

Η φανέλα θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά την Κυριακή, 4 Φεβρουαρίου, στον αγώνα της «βασίλισσας» κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης στο Σαντιάγο Μπερναμπέου.

Λεπτομέρειες της συμφωνίας δεν είναι επίσημα γνωστές -όπως αναφέρει η ιταλική εξειδικευμένη ιστοσελίδα "calico e finanza"-, αν και χθες η ισπανική εφημερίδα "AS" έκανε λόγο για μια πολύ πλούσια συμφωνία, που θα επιτρέψει στους Μαδριλένους να εισπράττουν 70 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο για τρεις σεζόν. 

Η αξία της φανέλας της Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να ξεπεράσει τα 250 εκατομμύρια

Η αξία της φανέλας της Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να ξεπεράσει τα 250 εκατομμύρια ευρώ. Πρόκειται για ένα νούμερο που δείχνει υπερβολικό, αν σκεφτεί κανείς ότι το ίδιο αντίτιμο πληρώνει η Emirates για να εμφανίζεται στο μπροστινό μέρος της φανέλας.

Αντίθετα, άλλες πηγές αναφέρουν έσοδα 45 εκατομμυρίων ευρώ συνολικά για τα επόμενα τρία χρόνια. Στοιχεία που συμβαδίζουν περισσότερο με την αγορά, περίπου 15 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, λίγο κάτω από τα περίπου 18-24 εκατομμύρια που έλαβε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για συμφωνία, που έχει λήξει πλέον.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ