Αθλητισμος

Ο Neymar και η κοπέλα του χώρισαν λίγες εβδομάδες αφότου γεννήθηκε η κόρη τους

Η Bruna Biancardi ξεκαθάρισε ότι δεν είναι πια ζευγάρι με τον βραζιλιάνο ποδοσφαιριστη

62224-137655.jpg
Newsroom
8’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Neymar και η κοπέλα του χώρισαν λίγες εβδομάδες αφότου γεννήθηκε η κόρη τους
Ο 31χρονος Neymar, παίζει αυτή την περίοδο στην Al Hilal στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας © ΕΡΑ / Paolo Aguilar

Ο Neymar και η κοπέλα του χώρισαν λίγες εβδομάδες αφότου γεννήθηκε η κόρη τους - Η Bruna Biancardi είπε ότι δεν είναι πια ζευγάρι

Ο Neymar και η κοπέλα του Bruna Biancardi δεν είναι πια ζευγάρι. Στο Instagram, η Bruna αποκάλυψε ότι χώρισε με τον σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου δύο μήνες αφότου καλωσόρισαν την κόρη τους. Ωστόσο, είπε ότι αυτή και ο Neymar θα συνεχίσουν να έχουν επαφές λόγω του νεογέννητου μωρού τους.

«Αυτό είναι ένα ιδιωτικό θέμα, αλλά καθώς ασχολούμαι καθημερινά με ειδήσεις, υποθέσεις και αστεία, σας ενημερώνω ότι δεν είμαι σε σχέση», έγραψε η 29χρονη Bruna. «Είμαστε οι γονείς της Mavie και αυτός είναι ο λόγος του δεσμού μας. Σας ευχαριστώ». Ο Neymar δεν έχει σχολιάσει ακόμη τον χωρισμό τους.

Η Bruna Biancardi και ο Neymar da Silva Santos Júnior συνδέθηκαν για πρώτη φορά τον Απρίλιο του 2022, σχεδόν ένα χρόνο πριν μάθουν ότι περίμεναν το πρώτο τους παιδί. Ο Neymar έχει επίσης έναν γιο, τον 12χρονο Davi Lucca, με την πρώην Caroline Dantas. Τον Ιούνιο, η influencer Fernanda Campos ισχυρίστηκε ότι είχε σχέση με τον Neymar από τον Νοέμβριο του 2022 και υποστήριξε ότι ο βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής έκρυψε την σχέση του με την Biancardi.

Ο 31χρονος Neymar, παίζει αυτή την περίοδο στην Al Hilal στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας. Εντάχθηκε στον σύλλογο τον Αύγουστο με διετές συμβόλαιο. Στο παρελθόν είχε παίξει για την Paris Saint-Germain για έξι σεζόν. «Είναι πάντα δύσκολο να πεις αντίο σε έναν καταπληκτικό παίκτη όπως ο Neymar, έναν από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο», είχε δηλώσει ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της γαλλικής ομάδας, Nasser Al-Khelaïfi. «Δεν θα ξεχάσω ποτέ την ημέρα που έφτασε στην Paris και τι έχει προσφέρει στον σύλλογό μας και στο έργο μας τα τελευταία 6 χρόνια».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ