Αθλητισμος

Λουίς Ντίας: Η συγκινητική συνάντηση με τον πατέρα του

Ο πατέρας του ποδοσφαιριστή είχε απαχθεί για 12 ημέρες από μια ομάδα Κολομβιανών ανταρτών

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Λουίς Ντίας: Η συγκινητική συνάντηση με τον πατέρα του
Λουίς Ντίας: Η συγκινητική συνάντηση με τον πατέρα του © Seleccion Colombia/ Twitter

Λούις Ντίας: Η συγκινητική συνάντηση με τον πατέρα του - Ο πατέρας του ποδοσφαιριστή είχε απαχθεί για 12 ημέρες 

Ο επιθετικός της Λίβερπουλ, Λουίς Ντίας, συναντήθηκε σήμερα (14/11) στη Μπαρανκίγια για πρώτη φορά με τον πατέρα του, Λουίς Μανουέλ Ντίας, ο οποίος είχε απαχθεί για 12 ημέρες, όταν ο παίκτης εντάχθηκε στην εθνική Κολομβίας για τους προκριματικούς αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026 εναντίον Βραζιλίας και Παραγουάης.

Στις εικόνες που δημοσίευσε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Κολομβίας (FCF), ο Ντίας φαίνεται να αγκαλιάζει τον πατέρα του για πρώτη φορά μετά την απελευθέρωση την περασμένη Πέμπτη από τους αντάρτες του Εθνικού Απελευθερωτικού Στρατού (ELN), οι οποίοι τον κράτησαν όμηρο για δώδεκα ημέρες.

«Καλώς ήρθες σπίτι Λούτσοοοο! Αυτή ήταν η συναρπαστική συνάντηση του Λούτσο με τον πατέρα του Μανέ Ντίας και την οικογένειά του. Σας αγαπάμε και είμαστε πιο ενωμένοι από ποτέ!», δημοσίευσε το FCF στον λογαριασμό X της εθνικής ομάδας.

Ο ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ δε μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του

Στις φωτογραφίες ο 26χρονος ποδοσφαιριστής χαιρετά συγκινημένος τον πατέρα του, ο οποίος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του όταν τον είδε.

Ομοίως, εμφανίζονται μεταξύ άλλων η μητέρα του ποδοσφαιριστή, Σιλένις Μαρουλάντα, ο προπονητής της Κολομβίας, Νέστορ Λορέντσο και ο πρόεδρος της FCF, Ραμόν Χεσουρούμ.

Ο πατέρας του παίκτη της Λίβερπουλ παραδόθηκε την Πέμπτη σε μια ανθρωπιστική επιτροπή της Αποστολής του ΟΗΕ στην Κολομβία και της Καθολικής Εκκλησίας στους πρόποδες της οροσειράς Περίχα, κοντά στο Μπαράνκας στη Λα Γκουαχίρα, όπου απήχθη στις 28 Οκτωβρίου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ