- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο Γιώργος Τρομάρας
Δύσκολες ώρες για τον γνωστό Έλληνα παλαιστή
Γιώργος Τρομάρας: Υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο - Νοσηλεύεται σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα.
Δύσκολες στιγμές για τον Γιώργο Τρομάρα, ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.
Ο γνωστός Έλληνας παλαιστής υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο και νοσηλεύεται σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα.
Ποιος είναι ο Γιώργος Τρομάρας
Ο Γιώργος Τρομάρας γεννήθηκε το 1947 σε ένα μικρό χωριό με θέα την Λίμνη Τριχωνίδα, την Αγία Σοφία. Από πολύ μικρή ηλικία έδειξε την κλίση του στην πάλη και την επίδειξη μυϊκής δύναμης.
Εκτός από την πάλη, έχει διακριθεί στο λύγισμα χοντρών σιδερικών, σπάσιμο χοντρών αλυσίδων, σήκωμα αυτοκινήτων, άνοιγμα ελατηρίων άνω των 400 κιλών με τα δόντια, ακόμα και τράβηγμα αμαξοστοιχιών.
Ο Γιώργος Tρομάρας άφησε το στίγμα του σε πάνω από 35 κράτη. Είναι ο πρώτος που διοργάνωσε αγώνες δυναμικού τριάθλου (powerlifting) στην Ελλάδα.
Τα παιδικά του χρόνια ήταν δύσκολα, η αγάπη του όμως για το άθλημα τον ανέδειξε γρήγορα. Ο Γιώργος Tρομάρας είναι ο συνεχιστής των λαϊκών ηρώων Κουταλιανού και Σαμψών, ενώ πλέον είναι ο τελευταίος αυτής της κατηγορίας.
Είναι παντρεμένος και έχει έναν γιο, τον Κώστα, ο οποίος ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα του στο άθλημα του δυναμικού τριάθλου. Ο Γιώργος Tρομάρας έχει παρουσιάσει προγράμματα επίδειξης μυϊκής δύναμης στην Ελλάδα και σε πάνω από 35 κράτη.
Έχει παρουσιάσει προγράμματα σε μαθητές δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου σε όλη την Ελλάδα, πάντα δίνοντας έμφαση στο ηθικό δίδαγμα.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πήρε το +6 και πάει στην Ισπανία για να σηκώσει το FIBA Europe Cup
Πότε ξεκινούν τα playoffs για τις ελληνικές ομάδες
Όλο και πιο κοντά το διαζύγιο
Πένθος στην οικογένεια του Δικεφάλου
Πότε μπαίνει στα κορτ ο Έλληνας τενίστας
Η ανάρτησή του στο Instagram
Το «τριφύλλι» θα παίξει με μειονέκτημα έδρας
Οι Πειραιώτες θα παίξουν με τον νικητή της αναμέτρησης μεταξύ των «μπλαουγκράνα» και της Μονακό
Ο θρύλος του ποδοσφαίρου πέθανε σε ηλικία 60 ετών στις 25 Νοεμβρίου 2020
Joga bonito από τους legends της Σελεσάο
Δεν έχουν δοθεί ωστόσο ονόματα στη δημοσιότητα
Το όνομα που φιγουράρει στη λίστα των «ελαφιών»
Ακόμα μία τεράστια κίνηση από την γερμανική ομάδα
Η ώρα και το κανάλι μετάδοσης
Το σχόλιο του άσου του Παναθηναϊκού
Η ανάρτησή του στο Instagram
Το σενάριο για Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός στα playoffs της Euroleague
Όταν το ρολόι έδειξε 19:26 (χρονολογία ίδρυσης), οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έβαλαν… φωτιά στην πλατεία Αριστοτέλους
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.