Αθλητισμος

Αντίπαλες στους Ολυμπιακούς του Τόκιο, μαζί στη ζωή

Δύο αθλήτριες του softball μιλούν για τον πρόσφατο αρραβώνα τους και την κόντρα στο γήπεδο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Amanda Chidester και Anissa Urtez
Amanda Chidester και Anissa Urtez @chiddy3/Instagram

Amanda Chidester και Anissa Urtez ζουν για το softball και δεν μπορούν η μία χωρίς την άλλη: Ο αρραβώνας και η μεταξύ τους κόντρα στους Ολυμπιακούς του Τόκιο.

Η Amanda Chidester και η Anissa Urtez είναι μαζί στη ζωή και αντίπαλες στο γήπεδο. Αμφότερες οι αθλήτριες του softball θα κληθούν να αντιμετωπίσουν η μία την άλλη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, το 2021.

Η Anissa Urtez κατεβαίνει με το Μεξικό και η Amanda Chidester με τις ΗΠΑ. Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε πρόσφατα και στο επεισόδιο του podcast «Five Rings To Rule Them All» μίλησαν για το πώς καταφέρνουν να διατηρούν την ισορροπία ανάμεσα στη σχέση τους και τον ανταγωνισμό μόλις μπουν στο γήπεδο.

Παράλληλα, ανέφεραν ότι αισθάνονται πολύ όμορφα που αποτελούν πηγή έμπνευσης και για άλλα μέλη της LGBTQ κοινότητας που δραστηριοποιούνται στον επαγγελματικό αθλητισμό.

Κατά τη διάρκεια των δηλώσεών τους αποκάλυψαν ακόμη άγνωστες λεπτομέρειες για την πρόταση γάμου και τον αρραβώνα τους. «Δε γνωριζόμαστε όταν είμαστε στο γήπεδο. Είναι αγώνας» ξεκαθάρισε η Amanda Chidester, η οποία ήταν και εκείνη που έκανε την πρόταση γάμου στην Anissa Urtez.

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις της Urtez: «Δε γνωριζόμαστε όταν είμαστε στο γήπεδο. Είναι αγώνας».

Πώς έγινε η πρόταση γάμου

«Ετοιμαζόμασταν απλώς να μετακομίσουμε στη Γιούτα και έτσι σκεφτόμουν, "Ξέρεις τι, θα ήταν μια υπέροχη αρχή, θα μετακινηθούμε στη Γιούτα μαζί, θα είμαστε αφοσιωμένες και όλα αυτά"» αναφέρει η Chidester για την πρόταση γάμου.

Με την Urtez να παραδέχεται: «Κυριολεκτικά δεν είχα ιδέα. Πάντα κάναμε συζητήσεις σχετικά με τα μεγέθη των δαχτυλιδιών και τον γάμο μας και όλα αυτά τα πράγματα. Σκέφτηκα απλώς ότι ήμασταν σε μία ακόμη εκδρομή με την παρέα μας και πηγαίνουμε σε ένα από τα αγαπημένα μου μέρη και μετά γυρίζω και τη βλέπω να έχει πέσει στο γόνατο. Το έκανε τόσο καλά. Ήταν όμορφο, ήταν τέλειο».

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ