- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
MVP ξανά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο
Σύμφωνα με το ESPN ο Αντετοκούνμπο ανακηρύχθηκε ξανά MVP
MVP για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο NBA ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σύμφωνα με το ESPN.
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σύμφωνα με πληροφορίες του ESPN, είναι για δεύτερη συνεχόμενη φορά ο MVP του ΝΒΑ. Ο έλληνας άσσος των Μιλγουόκι Μπακς επικράτησε ξανά στην ψηφοφορία κόντρα στον Τζέιμς Χάρντεν και στον Λεμπρόν Τζέιμς και σε λίγες ώρες αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα ως ο πολυτιμότερος παίκτης της λίγκας.
Ο Γιάννης μέτρησε φέτος κατά μέσο όρο 29,5 πόντους, 13,6 ριμπάουντ, 5,6 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 τάπα ανά παιχνίδι, οδηγώντας τους Μιλγουόκι Μπακς για δεύτερη συνεχόμενη φορά στην πρώτη θέση της Ανατολικής Περιφέρειας με ρεκόρ 56-17. Μετά τον Χακίμ Ολαζουόν και τον Μάικλ Τζόρνταν γίνεται ο τρίτος παίκτης που κατακτά την ίδια χρονιά το βραβείο του καλύτερου αμυντικού και του MVP. Ταυτόχρονα ο Αντετοκούνμπο γίνεται και ο τρίτος ξένος παίκτης με δύο σερί κατακτήσεις του βραβείου μετά από τους Τιμ Ντάνκαν και Στιβ Νας, γράφοντας ακόμη μια χρυσή σελίδα στην προσωπική του ιστορία.
Το βραβείο έρχεται λίγες μέρες μετά τον αποκλεισμό των «ελαφιών» από τους Μαϊάμι Χιτ και με τις διαπραγματεύσεις του Γιάννη με τους Μιλγουόκι Μπακς για το κοινό τους μέλλον, να βρίσκονται στο πιο κρίσιμο σημείο. Μέχρι να μάθουμε το μέλλον του, μπορούμε να απολαύσουμε ξανά και ξανά μερικές από τις κορυφαίες φάσεις της χρονιάς, που ανακηρύχθηκε για 2η φορά MVP.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Τι είπε ο μάνατζερ του
Ο απολογισμός του Γάλλου super star σε μια ανάρτηση
Δεν είναι λίγοι οι θαυμαστές του που σοκαρίστηκαν από την αλλαγή
Ξέσπασμα του Χαβιέρ Τέμπας: «Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να φύγει»
Πανηγυρισμοί από τους οπαδούς της «Ρόχα» μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ
Προ των πυλών η σπουδαία μεταγραφή για τον Έλληνα εξτρέμ
Η στάση των Αργεντίνων προκάλεσε αρνητικά σχόλια λόγω της έλλειψης σεβασμού προς την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια
Πώς διαμορφώνεται μετά το Μουντιάλ 2026
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Ξαναπάτησε χορτάρι ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού
Το μήνυμα του μετά τον χαμένο τελικό
Η αναφορά του για το Μουντιάλ δεν άργησε να γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Αρχίζει πειθαρχική έρευνα
O «Κing Kev» ήταν δυο φορές κάτοχος της Χρυσής Μπάλας
Οι παίκτες προσγειώθηκαν στη Μαδρίτη με το τρόπαιό τους
Αν περάσει το εμπόδιο της Ντινάμο Κιέβου
Η Μαρία Σάκκαρη δεν κατάφερε να σηκώσει το τρόπαιο μπροστά στο κοινό της, όμως όσοι βρέθηκαν στις εξέδρες έγιναν μάρτυρες μιας εμπειρίας που ξεπέρασε το αποτέλεσμα.
Τι δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.