Αθλητισμος

Τα τέσσερα εξωαγωνιστικά μέτωπα του ποδοσφαίρου μας

Από τις γνωστές ιστορίες στα σημερινά, φρέσκα… κουλούρια

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
olympiakos-aris.jpg
© EUROKINISSI

Ποια είναι τα τέσσερα εξωαγωνιστικά μέτωπα στο ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου που αναμένεται να προκαλέσουν μεγάλες εντάσεις μεταξύ των ομάδων.

Το ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου συνεχίζεται κανονικά και θα ολοκληρωθεί μέχρι τις 19 του μήνα με τις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές.

Επίσης, μια εβδομάδα μετά το τέλος της Σούπερ Λιγκ θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου και κατόπιν θα πάμε σε διακοπή ενός μήνα περίπου.

Όμως, όπως συμβαίνει συνήθως, μπάλα δεν παίζεται μόνο στα γήπεδα, αλλά και στα δικαστήρια. Ήδη, υπάρχουν δύο γνωστές τρέχουσες υποθέσεις και σήμερα το πρωί προστέθηκαν άλλες δύο, που δεν γνωρίζει κανείς αν θα πάνε στις αίθουσες, όμως είναι βέβαιο ότι θα έχουν μπόλικο παρασκήνιο.

Καταρχάς υπάρχει η ιστορία της συνιδιοκτησίας ΠΑΟΚ-Ξάνθης, που βρίσκεται στο CAS και λογικά την άλλη εβδομάδα θα υπάρξει η οριστική απόφαση. Από 'κει και πέρα συνεχίζεται η δίκη για τα στημένα, με βασικό κατηγορούμενο τον Ολυμπιακό. Τόσο στα ποινικά δικαστήρια όσο και στα αθλητικά. Πρόκειται για δύο εντελώς διαφορετικές διαδικασίες, που δεν απαγορεύεται να έχουν ακόμη και εκ διαμέτρου αντίθετες ετυμηγορίες.

Σήμερα, ήταν η σειρά του Ολυμπιακού να αντιδράσει, με αφορμή τον ορισμό του τελικού Κυπέλλου στη Ριζούπολη. Οι «ερυθρόλευκοι» διέρρευσαν πως ετοιμάζονται να κινηθούν νομικά κατά των 12 μελών που ψήφισαν υπέρ αυτής της λύσης. Εδώ, να αναφέρουμε πως «παρών» (σ.σ. λευκό δηλαδή) ψήφισε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, ο πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ και αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού, Λεωνίδας Μπουτσικάρης, αλλά και ο εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης.

Επίσης, οι Πειραιώτες διέρρευσαν πως θα κάνουν αγωγές κατά της ΕΠΟ, αν στον τελικό τραυματιστεί κάποιος παίκτης τους, αφού θεωρούν πως η Ριζούπολη δεν συγκεντρώνει σε κανέναν τομέα τα απαραίτητα εχέγγυα για να γίνει το ματς. Έτσι, αντιπρότειναν τρεις λύσεις: Το Καραϊσκάκη, το Παγκρήτιο (στο οποίο γίνονται έργα ήδη) και το «Βικελίδης», την έδρα του Άρη.

Μιας και η κουβέντα για τον Άρη, εδώ και λίγες ώρες τρέχει μια παράξενη ιστορία, που μπορεί να έχει απρόβλεπτη συνέχεια. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει δεχτεί το ban της ΟΥΕΦΑ από τον Ιανουάριο και απαγορεύεται να κάνει μεταγραφές. Όμως, σύμφωνα με δημοσιεύματα, απέκτησε τον Ματέο Γκαρσία από τον Ερυθρό Αστέρα. Ο Αργεντινός εξτρέμ έπαιξε πέρυσι δανεικός στον Άρη και φέτος στους Σέρβους.

Οι «κιτρινόμαυροι» τον απέκτησαν και μέσω επίσημης διαρροής επιβεβαίωσαν την αγορά του. Επειδή, όμως, δεν μπορούν να κάνουν μεταγραφές, μας ενημέρωσαν ότι αυτοί δίνουν τα χρήματα, αλλά λόγω του κωλύματος, ζήτησαν και πήραν τη συνεργασία του Ολυμπιακού, που ουσιαστικά μπήκε «μπροστάρης» για να ολοκληρωθεί η μετακίνηση. Πρόκειται για μια πρωτοφανή ιστορία (τουλάχιστον σε σημείο που να λέγεται από επίσημα χείλη) στο ελληνικό ποδόσφαιρο και θεωρείται βέβαιο πως θα αντιδράσουν οι άλλες ομάδες. Ειδικά ο ΠΑΟΚ…

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ