- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Νύχτα στέψης στο Κίεβο (video)
Ρεάλ Μαδρίτης και Λίβερπουλ διεκδικούν στις 21.45 το φετινό Τσάμπιονς Λιγκ
Τα ψέματα τελείωσαν και η σεζόν ολοκληρώνεται με το ματς που περιμένει κάθε χρόνο όλος ο κόσμος: Τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.
Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι η πρώτη ομάδα που κατέκτησε δύο σερί φορές τη διοργάνωση από τότε που αυτή μετονομάστηκε και άλλαξε format, και απόψε στις 21.45 φιλοδοξεί να κάνει το three peat και να σηκώσει την κούπα για 13η φορά συνολικά.
Η σπουδαία Λίβερπουλ των πέντε κατακτήσεων, επιστρέφει σε τελικό έπειτα από 11 χρόνια, όταν και είχε ηττηθεί από τη Μίλαν στο ΟΑΚΑ με 2-1.
Δύο πολύ αποδοτικές επιθέσεις απέναντι σε δύο αναξιόπιστες άμυνες θα κοντραριστούν στο Κίεβο, όμως κατά γενική ομολογία σε αυτό το παιχνίδι έφτασαν οι δύο καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης.
Η Ρεάλ νίκησε εκτός έδρας -εύκολα μάλιστα- τις Παρί Σεν Ζερμέν, Γιουβέντους και Μπάγερν διαδοχικά και σήμερα θα παίξει δίχως απουσίες για μια ακόμη διάκριση. Μοναδικό ερωτηματικό για τον Ζιντάν, αν θα χρησιμοποιήσει τον Μπέιλ ή τον Μπενζεμά δίπλα στον Κριστιάνο Ρονάλντο.
Η Λίβερπουλ δεν έχει προβλήματα ούτε κι αυτή, με τους Σαλάχ και Μανέ να διακόπτουν τη νηστεία για το Ραμαζάνι. Σπουδαία θεωρείται η πρόκριση επί της Μάντσεστερ Σίτι με δύο νίκες, ενώ οι «κόκκινοι» του Κλοπ πέτυχαν 46 γκολ, τα περισσότερα στη φετινή διοργάνωση.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι δήλωσε ο προπονητής των Λονδρέζων
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Η ανάρτηση του άσου του Παναθηναϊκού
Πώς εξελίχθηκε η αναμέτρηση
Δείτε την ανάρτησή του
Με τον χειρότερο τρόπο άρχισε για τον ΠΑΟΚ το ντέρμπι
Ενάντια στη ροή του παιχνιδιού οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα στο 24ο λεπτό
Ο Κάι Χάβερτς πήρε το μαγικό ραβδί του και η Άρσεναλ επικράτησε 2-1 την Τσέλσι
Η ανάρτηση λίγες ώρες πριν το ντέρμπι απέναντι στην Τσέλσι
Ο επιθετικός έδωσε τη νίκη στη Σίτι κόντρα στη Κόβεντρι
Σημειώθηκαν ήδη αναταράξεις
Με την ψυχολογία στα ύψη το τριφύλλι, σε αναζήτηση αντίδρασης ο δικέφαλος του Βορρά
Ο πρώτος σκόρερ των «ερυθρόλευκων» δεν μπόρεσε να συνεχίσει και αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο με φορείο
Όσα είπε ο πρωθυπουργός από το βήμα της ΔΕΘ
Ο σοκαριστικός τραυματισμός του Αγιούμπ Ελ Κααμπί
Έντονη ανησυχία στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.