Αθλητισμος

Μπάρμπεκιου και φιέστα για την ΑΕΚ πριν από τον τελικό

Ο Χιμένεθ έψησε στους παίκτες, ενώ γίνονται οι ετοιμασίες για τη γιορτή του Σαββάτου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
4445118.jpg
ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI

Ουσιαστικά, μία εκκρεμότητα έχει μείνει στην ΑΕΚ για να ολοκληρώσει μία –έτσι κι αλλιώς- πετυχημένη χρονιά. O τελικός του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, όπου διακυβεύονται πολλά περισσότερα από ένα απλό τρόπαιο.

Μέχρι τις 12 Μαϊου, οι παίκτες της ΑΕΚ προσπαθούν να προετοιμαστούν περισσότερο ψυχολογικά. Χθες, ο προπονητής Μανόλο Χιμένεθ έκανε μπάρμπεκιου στους παίκτες και μέσα στο ανάλαφρο κλίμα φρόντισε να βγάλει και έναν λόγο ενόψει του τελικού: «Από εσάς ζητώ ένα πράγμα, να τα δώσετε όλα για το τρόπαιο. Μπορεί να χάσουμε μπορεί και όχι. Για να μας κερδίσουν, όμως, πρέπει να περάσουν πάνω από το πτώμα μας».

Κατά τα λοιπά, εντείνονται οι ετοιμασίες για τη σαββατιάτικη φιέστα της ΑΕΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Το Σάββατο στις 7 το απόγευμα θα διεξαχθεί το τελευταίο στη Ριζούπολη με τον Απόλλωνα και μετά η αποστολή θα πάει με ανοιχτό πούλμαν στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου θα βρίσκονται χιλιάδες κόσμου.

Λεπτομέρειες για τη γιορτή θα ανακοινωθούν την Παρασκευή, αφού σήμερα θα εκδικαστεί στο διαιτητικό δικαστήριο η υπόθεση της ποινής του ΠΑΟΚ. Λογικά δεν θα αλλάξει η απόφαση και η «Ένωση» θα στεφθεί και τυπικά πρωταθλήτρια.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ