- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ως το 2019 στο ΝΒΑ ο Παπαγιάννης (video)
Ο Έλληνας σέντερ υπέγραψε κανονικό συμβόλαιο με το Πόρτλαντ
Από εκεί που φοβόταν ότι το καλοκαίρι θα ήταν αναγκασμένος να ψάχνει για ομάδα στην Ευρώπη, ο Γιώργος Παπαγιάννης βρήκε μια πολύ καλή συμφωνία στον δρόμο του. Χθες, οι Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς ανακοίνωσαν πως υπέγραψαν συμβόλαιο μαζί του ως το 2019.
Η ιστορία του νεαρού σέντερ στο ΝΒΑ ξεκίνησε την περσινή σεζόν με τους Σακραμέντο Κινγκς. Προς το τέλος της αγωνιστικής χρονιάς άρχισε να παίρνει χρόνο συμμετοχής, με σκοπό να «ψηθεί» ενόψει της φετινής περιόδου. Έπαιξε σε 22 ματς, έχοντας 16 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο, με 5,6 πόντους και 3,9 ριμπάουντ.
Όλα έδειχναν πως φέτος θα αποτελούσε σημαντικό στέλεχος της ομάδας στη θέση «5» μαζί τους Κουφό και Κόλεϊ-Στάιν. Εν τέλει κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Ο Παπαγιάννης μπορεί να συμμετείχε σε 16 ματς, αλλά έπαιζε ελάχιστα και πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν στη θυγατρική των Κινγκς στη G League, στους Ρίνο Μπίγκχορνς.
Στις 8 Φεβρουαρίου έμεινε ελεύθερος, αλλά δεν το έβαλε κάτω. Στις 8 Μαρτίου τον υπέγραψαν για 10 μέρες οι Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, μία από τις καλύτερες ομάδες, που βρίσκεται 3η στη Δυτική Περιφέρεια.
Ο Παπαγιάννης δεν έχει αγωνιστεί ακόμη σε παιχνίδι τους, όμως φαίνεται πως δείχνει σπουδαία δείγματα στις προπονήσεις, σε σημείο που κέρδισε συμβόλαιο και για την επόμενη χρονιά.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η οικογένεια του Αργεντινού σταρ ζητάει σεβασμό για αυτό το προσωπικό θέμα
Απόλυτη ισορροπία στην Ατλάντα με τις δύο ομάδες να παίρνουν από έναν βαθμό
Ο γκαρντ των Ισπανών θα συνεχίσει την καριέρα του στους «ερυθρόλευκους»
Ο τερματοφύλακας από το Πράσινο Ακρωτήριο έχει λάβει 13.390.000 followers σε 3 ημέρες
Η πρόσκληση στον Λευκό Οίκο αποτελεί πάγια παράδοση για τις ομάδες που κατακτούν μεγάλα αθλητικά τρόπαια στις ΗΠΑ
Τι δήλωσε ο Γάλλος αστέρας
Το ιδιαίτερο project του Λουκά και του Θεοδόση
Οι εικόνες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου
Ποιες ομάδες προπορεύονται και ποιες έχουν μείνει πιο πίσω
Με γκέλα ξεκινάει ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο φετινό Μουντιάλ
Ο 40χρονος γκολκίπερ ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές της πρεμιέρας της διοργάνωσης
Η Ιβάνα Κνολ έγινε παγκοσμίως γνωστή στη διοργάνωση του 2018
Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης της Βίας (ΔΕΑΒ) ανακοίνωσε τις αποφάσεις της
Συνεχίζει να γράφει ιστορία με τη φανέλα της Αργεντινής
Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε μία σπουδαία μεταγραφική κίνηση - Δείτε το επικό βίντεο
Τι και αν είναι 38 ετών...
Τι δήλωσε ο νέος τεχνικός των «κιτρινόμαυρων»
Σήμερα στις 14:00 η κλήρωση
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.