- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Φρανκ Ριμπερί: «Η ουλή με έκανε αυτό που είμαι. Μου έδωσε δύναμη» (video)
Κατάθεση ψυχής από τον Γάλλο διεθνή και άσσο της Μπάγερν Μονάχου
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο γάλλος διεθνής και άσσος της Μπάγερν Μονάχου ανοίγει την ψυχή του και μιλάει για τις δυσκολίες της ζωής του. Δυσκολίες που αρχίζουν και τελειώνουν στην εξωτερική του εμφάνιση.
Οι βιολογικοί γονείς του Ριμπερί τον εγκατέλειψαν σε ένα μοναστήρι, ενώ στα δύο του χρόνια έγινε θύμα τροχαίου από το οποίο προκλήθηκαν οι ουλές στο πρόσωπό του.
Ο γάλλος ποδοσφαιριστής μίλησε για το πώς είναι να μεγαλώνεις με τη ρετσινιά του άσχημου, αφού όλοι έτσι τον αποκαλούσαν, τονίζοντας ότι οι ουλές και το αποκρουστικό του πρόσωπο διαμόρφωσαν την προσωπικότητά του.
Πραγματικά, συγκλονίζουν όσα λέει στο Canal+
«Αυτή η ουλή... Αυτή με διαμόρφωσε, αυτή έφτιαξε τον χαρακτήρα μου και μου έδωσε δύναμη. Δεν είναι εύκολο να είσαι παιδί και να κυκλοφορείς με ένα τέτοιο σημάδι. Σε κοιτάζουν περίεργα οι άλλοι, λένε ότι είσαι άσχημος. Και η οικογένειά μου υπέφερε εξαιτίας αυτής της ουλής, εξαιτίας όλων όσων έπρεπε να ακούει. Όλοι κοίταζαν το πρόσωπό μου και έλεγαν ότι είμαι άσχημος. Δεν γινόταν να περάσω απαρατήρητος. Ακόμα και τώρα που παίζω ποδόσφαιρο, δεν κοιτάζουν τον Φρανκ, αλλά την ουλή του».
«Παρά το γεγονός ότι ήμουν νέος και με ενοχλούσαν αυτά που άκουγα, δεν πήγα ποτέ στη γωνία να βάλω τα κλάματα. Ναι, υπέφερα, αλλά ποτέ, ποτέ, ποτέ δεν έκλαψα. Και δεν σκέφτηκα ποτέ να κάνω πλαστική επέμβαση, διότι τα σημάδια μου είμαι εγώ».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο θρύλος του ποδοσφαίρου πέθανε σε ηλικία 60 ετών στις 25 Νοεμβρίου 2020
Joga bonito από τους legends της Σελεσάο
Δεν έχουν δοθεί ωστόσο ονόματα στη δημοσιότητα
Το όνομα που φιγουράρει στη λίστα των «ελαφιών»
Ακόμα μία τεράστια κίνηση από την γερμανική ομάδα
Η ώρα και το κανάλι μετάδοσης
Το σχόλιο του άσου του Παναθηναϊκού
Η ανάρτησή του στο Instagram
Το σενάριο για Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός στα playoffs της Euroleague
Όταν το ρολόι έδειξε 19:26 (χρονολογία ίδρυσης), οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έβαλαν… φωτιά στην πλατεία Αριστοτέλους
Οι δηλώσεις ενόψει του κρίσιμου αγώνα με την Μονακό
Τεράστια η ζήτηση για ένα «μαγικό» χαρτάκι
«Σας λέω, αν παίξετε την Κυριακή όπως παίξατε χθες, καμία ελληνική ομάδα δεν μπορεί να σας νικήσει. Καμία»
Ποιους συμπεριέλαβε στην καλύτερη πεντάδα της σεζόν
Συνεχίζεται η «κατηφόρα» για τον Έλληνα τενίστα
Από την Κωνσταντινούπολη στη Θεσσαλονίκη και από εκεί σε όλο τον κόσμο. Ένας αιώνας ασπρόμαυρης κληρονομιάς
Πρωταγωνιστές του ματς, Μαρτίνς και Ροντινέι
Την επόμενη αγωνιστική, η ΑΕΚ φιλοξενείται στη Λεωφόρο από τον Παναθηναϊκό
Όσα έγιναν στον αγώνα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.