- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Σκληράδα και ευαισθησία - 32χρονος με σύνδρομο Down έπαιξε αγώνα MMA με το ίνδαλμά του (video)
O Diego Sanchez έκανε το όνειρο του Isaac Marquez πραγματικότητα στο ρινγκ
Μπορεί οι αθλητές του ΜΜΑ να φημίζονται για την σκληρότητα τους, όμως ο Diego Sanchez απέδειξε ότι έχουν αρκετή καλοσύνη μέσα τους. Τι άλλο θα μπορούσε να πει κάποιος μετά την κίνηση του 35χρονου να αντιμετωπίσει στο οκτάγωνο έναν φαν του, ο οποίος πάσχει από σύνδρομο down.
Οι δυο τους γνωρίστηκαν στην αρχή του έτους, όταν ο Isaac Marquez επισκέφτηκε το γυμναστήριό που προπονείται ο αθλητής του MMA, απλά για να δει πως είναι μέσα και να παρακολουθήσει μία προπόνηση. Ο «λεοντόκαρδος» όπως είναι το παρατσούκλι του, τον πλησίασε και τον ρώτησε αν του αρέσει το MMA. Η απάντηση που έλαβε ήταν θετική και τότε του έκανε την μεγάλη ερώτηση: «Ήρθες απλά για να δεις ή θέλεις να προπονηθείς κιόλας», λαμβάνοντας νέα θετική απάντηση.
Έκτοτε οι δυο τους έχουν γίνει κολλητοί, καθώς ο Diego Sanchez αποτελεί τον προσωπικό προπονητή του. «Οι άνθρωποι με σύνδρομο down δεν ξεπερνούν τα 45 χρόνια ζωής. Ο Isaac είναι 32 και θέλω αυτός ο νεαρός να παραμείνει υγιής. Η εξάσκηση και οι πολεμικές τέχνες βοηθούν στο να τα καταφέρει», είπε χαρακτηριστικά.
Έτσι, φτάσαμε στο σημείο οι δυο τους να διασταυρώσουν τα ξίφη τους μέσα , σε έναν αγώνα που συγκίνησε όσους τον παρακολούθησαν, καθώς νικητής αναδείχθηκε με υποταγή ο Isaac «The Shermanator» Marquez.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ισχυριζόταν ότι ήταν έγκυος στο παιδί του - Απέσπασε 200.000 δολάρια
Οι δηλώσεις του προπονητή του Ολυμπιακού ενόψει του αυριανού αγώνα με την Καϊράτ στην Αστάνα
Τι είπε ο Σέρβος θρύλος
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Τι αποκάλυψε ο Βραζιλιάνος αστέρας
Το επίτευγμα που «σφραγίστηκε» και μετά την αναμέτρηση με τον Αστέρα
Ο διεθνής ποδοσφαιριστής από τη Γουινέα βιώνει μια τραγωδία
Βάζοντας τέλος στην τετραετή κυριαρχία του Ολλανδού Φερστάπεν
Xάλασε το σερί συνεχόμενων νικών
Τη μεγάλη έκπληξη έκανε η 18χρονη Μαρτίνε Ντάμποργκ από τη Δανία
Η έναρξή της διοργάνωσης θα γίνει στις 11 Ιουνίου και ο τελικός στις 19 Ιουλίου
Ερυθρόλευκος ο πρώτος τίτλος της σεζόν στο βόλεϊ
«Όχι τώρα που βρήκαμε ρυθμό» - Η επική ατάκα από τον πάγκο του ΠΑΟΚ
Τι δήλωσε μέλος του Δ.Σ. της τουρκικής ομάδας
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Τι αναφέρουν ρεπορτάζ αθλητικών Μέσων
Τι αναφέρουν ρεπορτάζ αθλητικών Μέσων
Προτίμησε να δώσει την ασίστ για το νικητήριο καλάθι των Λέικερς
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.