- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Στον Ολυμπιακό μέχρι το 2018 ο Βασίλης Σπανούλης
Κρατά το περιβραχιόνιο του αρχηγού μετά από συμφωνία με τους ερυθρόλευκους
Το περιβραχιόνιο του αρχηγού του Ολυμπιακού θα φορά μέχρι το 2018 ο Βασίλης Σπανούλης. Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι προσέφεραν διετές συμβόλαιο στον ηγέτη της ομάδας και οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία.
Κλεισμένοι από τις 21:00 το βράδυ στα γραφεία της Arcadia, οι διοικητικοί ηγέτες των «ερυθρόλευκων» συνομιλούσαν για περισσότερες από 4 ώρες με τον 34χρονο γκαρντ, το απίστευτο τρίποντο του οποίου στη 2η παράταση στον 4ο τελικό με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, στην καταληκτική αναμέτρηση της καριέρας του Δημήτρη Διαμαντίδη χάρισε το 12ο πρωτάθλημα Ελλάδας στην ομάδα του Πειραιά.
Ο Βασίλης Σπανούλης υπέγραψε στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2010 και το 2018 θα συμπληρώσει 8 χρόνια με την «ερυθρόλευκη» φανέλα.
Ο ατζέντης του Βασίλη Σπανούλη, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, δεν ήταν στο ραντεβού, όπως δεν ήταν και στην πρώτη ανανέωση το 2013, ήταν όμως σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας.
Ο Λαρισαίος γκαρντ ήθελε να λάβει βεβαιώσεις από πλευράς διοίκησης για τους υψηλούς αγωνιστικούς στόχους του Ολυμπιακού την ερχόμενη διετία και λεπτομέρειες για τη λειτουργία της ομάδας, με τη διαπραγμάτευση για το οικονομικό κομμάτι να περνά σε δεύτερη μοίρα.
Έχοντας κατακτήσει 2 τίτλους Euroleague με τον Ολυμπιακό (3 στην καριέρα του), 3 πρωταθλήματα Ελλάδας και 1 Κύπελλο Ελλάδας, ο «Kill Bill» ονειρεύεται ακόμη περισσότερους μέχρι να «κρεμάσει τα παπούτσια του», κάτι που θα γίνει στον Ολυμπιακό.
photo: ΑΠΕ ΜΠΕ/Γεωργία Παναγοπούλου
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο επιθετικός έδωσε τη νίκη στη Σίτι κόντρα στη Κόβεντρι
Σημειώθηκαν ήδη αναταράξεις
Με την ψυχολογία στα ύψη το τριφύλλι, σε αναζήτηση αντίδρασης ο δικέφαλος του Βορρά
Ο πρώτος σκόρερ των «ερυθρόλευκων» δεν μπόρεσε να συνεχίσει και αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο με φορείο
Όσα είπε ο πρωθυπουργός από το βήμα της ΔΕΘ
Ο σοκαριστικός τραυματισμός του Αγιούμπ Ελ Κααμπί
Έντονη ανησυχία στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου
Αναζητούν τον επόμενο σταθμό τους
Οι δηλώσεις κατά την αποχώρησή του από την Ελλάδα
Πανευτυχής για τη νέα του επιτυχία ο Manolo
ΑΕΚ - Άρης και Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα, εκτός έδρας ο Ολυμπιακός
Ο Έλληνας πρωταθλητής επικράτησε του Λεχέτσκα με 3-1 σετ και συνεχίζει στη Νέα Υόρκη
O Καραλής έγραψε ιστορία στις Βρυξέλλες στον τελικό του Diamond League - Ρεκόρ αγώνα στα 6.12μ.
Τι δήλωσε ο CEO Τσους Μπούενο
Δεν θα διεκδικήσει το διαμάντι ο Σουηδός σούπερ σταρ
Ο Μίλτος Τεντόγλου έμεινε στη δεύτερη θέση στον τελικό του Diamond League στις Βρυξέλλες
Πολλοί παίκτες έχουν διαμαρτυρηθεί στο παρελθόν
Νέος τραυματισμός για το «τριφύλλι», μετά τον Κέντρικ Ναν (ρήξη έσω μηνίσκου) και Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις (κάταγμα τετάρτου μετακαρπίου)
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.