Επικαιροτητα

Εορτολόγιο: Σήμερα 26 Μαρτίου γιορτάζει…

Και περιμένει τις ευχές σου!

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 26 Μαρτίου; Το εορτολόγιο της Athens Voice σου τους θυμίζει. Μην ξεχάσεις να τους δώσεις τις καλύτερες ευχές σου!

Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 26 Μαρτίου; Το εορτολόγιο της Athens Voice σου τους θυμίζει. Μην ξεχάσεις να τους δώσεις τις καλύτερες ευχές σου!

Εορτολόγιο ημέρας, για να ξέρεις ποιοι γιορτάζουν και σε ποιους να ευχηθείς. Σήμερα 26 Μαρτίου γιορτάζουν οι: Πούλιος, Σύλλας (Σύλας) και Σύλια. Κάθε τους επιθυμία, ευχή μας!

Ορθόδοξος Συναξαριστής: Σύναξη του Αρχαγγέλου Γαβριήλ, Άγιοι Κοδράτος, Θεοδόσιος, Μανουήλ και άλλοι Τεσσαράκοντα μάρτυρες από την Ανατολή, Άγιοι Είκοσι Έξι Μάρτυρες οι εν Γοτθία μαρτυρήσαντες, Όσιος Στέφανος ο Ομολογητής, ηγούμενος Τριγλίας, Διήγηση ωφέλιμη Μάλχου μοναχού που αιχμαλωτίστηκε, Όσιος Βασίλειος ο Νέος, Άγιος Γεώργιος από τη Σόφια της Βουλγαρίας, Άγιοι Μοντανός ο Ιερομάρτυρας και Μαξίμη η σύζυγός του, Άγιοι Θεόδωρος ο Ιερομάρτυρας, Ειρηναίος ο Διάκονος, Σεραπίων και Αμμώνιος οι αναγνώστες, Άγιοι Πέτρος, Μαρκιανός, Ιωάννης, Θέκλα, Κασσιανός οι Μάρτυρες και οι συν αυτών μαρτυρήσαντες, Άγιος Ευτύχιος ο Μάρτυρας ο υποδιάκονος, Άγιος Πούλιος ο Αναγνώστης

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.