Μουσικη

Τζόνι Ντεπ: Μετά τη νίκη του στη δίκη, βγάζει άλμπουμ με τον μυθικό κιθαρίστα Τζεφ Μπεκ

Κυκλοφορεί τον Ιούλιο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τζόνι Ντεπ: Όλα όσα πρέπει να μάθετε για τη φιλία του με τον Τζεφ Μπεκ
Tζόνι Ντεπ και Τζέφ Μπεκ © EPA Pool

Ο Τζόνι Ντεπ ο οποίος είναι γνωστός για την αγάπη του στη μουσική θα κυκλοφορήσει άλμπουμ με τον κιθαρίστα Τζεφ Μπεκ.

Φαίνεται ότι η αιφνιδιαστική εμφάνιση του Τζόνι Ντεπ στη συναυλία του Τζεφ Μπεκ στην Αγγλία, όπου ερμήνευσαν διασκευασμένα τραγούδια, εν αναμονή της απόφασης της δικαστηρίου για δυσφήμιση εναντίον της πρώην συζύγου του Άμπερ Χέρντ, μόνο τυχαία δεν ήταν. 

Το άλλοτε μέλος των Yardbirds και επικεφαλής του Jeff Beck Group Tζεφ Μπεκ ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας ενός άλμπουμ που έχει κάνει με τον Τζόνι Ντεπ την επομένη της ολοκλήρωσης της δίκης.

O ηθοποιός είχε μετακομίσει στο Λος Άντζελες την δεκαετία του 80' με το συγκρότημά του για να ακολουθήσει καριέρα στη μουσική, αλλά οι συναυλίες δεν απέδιδαν αρκετά χρήματα για να βγάλει αξιοπρεπή προς το ζην, σύμφωνα με το Biography.

Μιλώντας σε μια συναυλία στο Gateshead την Πέμπτη, όπου ο Ντεπ έκανε μια guest εμφάνιση στη σκηνή, ο Μπεκ είπε: «Γνώρισα αυτόν τον τύπο πριν από πέντε χρόνια και από τότε δεν έχουμε σταματήσει να γελάμε. Στην πραγματικότητα κάναμε ένα άλμπουμ. Δεν ξέρω πώς συνέβη. Θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο».

Το 2020, ωστόσο, ο Τζεφ Μπεκ και ο Τζόνι Ντεπ κυκλοφόρησαν το single «Isolation», το οποίο είναι μια διασκευή του τραγουδιού του Τζον Λένον του 1970 από το πρώτο του προσωπικό άλμπουμ. Σύμφωνα με το Rolling Stone ο Μπεκ και ο Ντεπ συνεργάζονταν για μερικά χρόνια πριν κυκλοφορήσει το single. Σύμφωνα με τον Μπεκ, ο ανατρεπτικός ηθοποιός θεώρησε επίκαιρο να κυκλοφορήσει το τραγούδι εν μέσω της απομόνωσης των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Κυκλοφόρησε επίσης ένα επίσημο μουσικό βίντεο του τραγουδιού, στο οποίο εμφανίζεται το δίδυμο να ερμηνεύει το τραγούδι σε μία από τις ζωντανές συναυλίες που έδωσαν μαζί πριν από την επίσημη κυκλοφορία του single.

Το 2021, η Daily Mail ανέφερε ότι ο Ντεπ περνούσε χρόνο με τον Μπεικ στο στούντιό του στο Sussex. Δούλευαν μαζί πάνω σε τραγούδια, ενώ ήταν, επίσης, ένας τρόπος για τον Ντεπ να απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας στο Χόλιγουντ εν μέσω της διαμάχης γύρω από το διαζύγιό του με την Άμπερ Χερντ και τις κατηγορίες της εναντίον του. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Μπεκ λειτούργησε ως καλός φίλος για τον Ντεπ εν μέσω της δύσκολης περιόδου στη ζωή του και η κοινή τους δουλειά επέτρεψε στον ηθοποιό να επικεντρωθεί στην αγάπη του για τη μουσική.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ