Μουσικη

Το Johnnie Walker υποστηρίζει δυνατά τη live μουσική σκηνή

Johnnie Walker Keep Walking Together Tour: Κέρδισε διπλές προσκλήσεις, δες live ανερχόμενους καλλιτέχνες στην Αθήνα απολαμβάνοντας Johnnie Walker Highball Cocktail

114824-667199.jpg
Νατάσσα Καρυστινού
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πλήθος κόσμου σε συναυλίες

Κέρδισε διπλές προσκλήσεις για τα “Johnnie Walker Keep Walking Together Tour” concerts που υποστηρίζουν δυνατά την επιστροφή της live μουσικής

Keep Walking Together.

Η εποχή που προχωράμε μπροστά, αφήνοντας πίσω ό,τι στερηθήκαμε το τελευταίο διάστημα. Με ασφάλεια, κάνουμε βήματα μπροστά.

Δίπλα μας έχουμε τους δικούς μας αγαπημένους, φίλους, συντρόφους, συνεργάτες, ανθρώπους που μας εμπνέουν. Το ΜΑΖΙ μας έλειψε και το θέλουμε! Τώρα.

Γιατί ξέρουμε ότι μαζί, ομορφαίνουμε τα βήματά μας και ατενίζουμε το μέλλον, κλείνοντάς του πονηρά το μάτι!

Keep Walking Together. Στηρίζoνταςτη Live Μουσική.

5y0a2718.jpg

Ένα μήνυμα, του Johnnie Walker, που αποτελεί έμπνευση για να συνεχίσουμε τα δικά μας βήματα με αισιοδοξία, μαζί με ό,τι αγαπήσαμε. Ένα μήνυμα που ηχεί σε όλο τον κόσμο και υποστηρίζει έμπρακτα έναν κλάδο που επλήγη σοβαρά τα τελευταία δύο χρόνια: τη Live μουσική, που ενδυναμώνει το βηματισμό μας στο μέλλον, αλλά κυρίως δίνει στο ΜΑΖΙ, την πιο μεγάλη του σημασία! Γιατί στη σκηνή συναντιόμαστε πολλοί: τραγουδιστές, μουσικοί, τεχνικοί και κοινό! Και γινόμαστε μια φωνή. Που προχωράει μπροστά. Μαζί.

Το μήνυμα “Keep Walking Together” του κορυφαίου scotch whisky Johnnie Walker είναι ένας ύμνος στη δύναμη της συλλογικότητας, στο βίωμα της συλλογικής εμπειρίας, στην ομορφιά της πολυσυλλεκτικότητας, που προσφέρει η live μουσική.

Η live μουσική είναι αυτή που κρατάει τη μουσική αληθινά ζωντανή και το Johnnie Walker τη στηρίζει. Επανασυνδέοντας καλλιτέχνες και κοινό, σαν να μην πέρασε μία μέρα, μας καλεί να μοιραστούμε μαζί ήχους, στιγμές, απολαύσεις. Να ταξιδέψουμε με τα ακόρντα που ξεπηδούν από τις ταστιέρες των οργάνων, να συντονιστούμε με το rhythm section των συγκροτημάτων, να χειροκροτήσουμε με πάθος και να γιορτάσουμε την επιστροφή της live μουσικής. Να ζήσουμε βραδιές που θα δημιουργήσουν αναμνήσεις.  

Keep Walking Together. Στηρίζοντας τη Live Μουσική και τις Live εμφανίσεις στην Αθήνα.

Το Johnnie Walker δημιουργεί μια σειρά live εμφανίσεων στην Αθήνα και φέρνει κοντά ταλέντα και κοινό για να απολαύσουν παρέα τη μουσική και να δώσουν το σύνθημα της επανεκκίνησης! Tα lives διοργανώνονται από το Johnnie Walker και οι τυχεροί fans θα απολαύσουν δωρεάν τις νέες προτάσεις Johnnie Walker Highballs Cocktails ή αλλιώς Johnnie Walker με λεμόνι ή ginger!


Το Johnnie Walker στηρίζει τη live μουσική και σας δίνει τη δυνατότητα να διεκδικήσετε διπλές προσκλήσεις για τα exclusive lives του “Johnnie Walker Keep Walking
Together Tour”, σε αγαπημένα μαγαζιά της πόλης.

Στείλτε e-mail στο contest@athensvoice.gr με το ονοματεπώνυμό σας γράφοντας στο θέμα το όνομα του καλλιτέχνη που θέλετε να δείτε live, Ματίνα Ζάρα - Ερμογένης Σκιτίνης - Sworr. - Idra Kayne. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με e-mail.

  • Πρόσβαση στο live θα έχουν μόνο όσο επιδεικνύουν την πρόσκλησή τους.
  • Η πρόσβαση αφορά αποκλειστικά όσους είναι άνω των 18 και έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.

“Johnnie Walker Keep Walking Together Tour” με τη Ματίνα Ζάρα στο Quintessa 

Η νέα εμπειρία που φέρνει η καμπάνια «Keep Walking Together» ανοίγει με μία rock pop νύχτα στο Quintessa, Λεωφόρο Κηφισίας 324, στην Κηφισιά, με τη Ματίνα Ζάρα στο μικρόφωνο.

matina_1.1.1.jpg

Η Ελληνοκαναδή τραγουδίστρια Ματίνα Ζάρα μεγάλωσε στον Καναδά και από αρκετά μικρή ηλικία άρχισε να ασχολείται με τη μουσική και το τραγούδι. Το ταλέντο και η θέλησή της να κυνηγήσει το όνειρό της, την οδήγησαν σε ηλικία μόλις 13 ετών να συνθέσει το πρώτο της τραγούδι και μέσα σε έναν χρόνο να κυκλοφορήσει την πρώτη της δισκογραφική δουλειά. Τρία τραγούδια του album κατέκτησαν τις ερτζιανές συχνότητες του Καναδά και της έδωσαν την ευκαιρία να αναγνωριστεί με τη δική της μπάντα, παίζοντας live σε συναυλίες, bars και φεστιβάλ της χώρας. Μετακόμισε στην Ελλάδα με τους γονείς της στα 18 της και έκτοτε μετράει σειρά συνεργασιών με σημαντικούς καλλιτέχνες της ελληνικής pop σκηνής.

matina_1.6.1.jpg

Johnnie Walker Keep Walking Together Tour” με τον Ερμογένη Σκιτίνη στο Naval – Τρίτη 30 Νοεμβρίου

Ένα μουσικό ραντεβού με τον Ερμογένη Σκιτίνη, στο Μικρολίμανο, στο Naval, στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο, στον Πειραιά.

ermogenis3.jpg

Ο Ερμογένης Σκιτίνης είναι ένας νέος και ταλαντούχος καλλιτέχνης που γεννήθηκε στη Λάρνακα και από πολύ μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τη ζωγραφική, την υποκριτική και το τραγούδι. Ξεκίνησε την καριέρα του σε ηλικία 16 ετών και τραγουδάει κυρίως ποπ μουσική. Ξεχωρίζει για την ενέργεια, το ιδιαίτερο στιλ και το χιούμορ που τον συνοδεύει πάντα στη σκηνή. Πέρα από το μουσικό του ταλέντο, είναι επίσης ηθοποιός και έχει συμμετάσχει σε γνωστές σειρές της ελληνικής τηλεόρασης.

ermogenis2.jpg

“Johnnie Walker Keep Walking Together Tour” με τους Sworr. στο Faust Bar Theatre Arts – Τρίτη 7 Δεκεμβρίου

Τη σκυτάλη παίρνουν οι Sworr. που ανεβαίνουν στη σκηνή του Faust Bar Theatre Arts, στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, δίπλα στην πλατεία Αγίας Ειρήνης, Καλαμιώτου 11 & Αθηναΐδος 12.

sworr_1.14.1.jpg

Ο Γιάννης, ο Θανάσης και ο Robin ξεκίνησαν το μουσικό τους ταξίδι από την Πάτρα, την πόλη όπου και γεννήθηκαν οι Sworr. . Με έδρα τους την Αθήνα πια, το τρίο έχει χτίσει τον ήχο του, ένα μείγμα από electronica και alternative pop. To 2015 αναδείχθηκαν οι νικητές του διαγωνισμού Jumping Fish με το κομμάτι “Troubled Thoughts” και από τότε η πορεία τους είναι ανοδική, με το ομώνυμο album τους να κυκλοφορεί το 2018 και να ξεπουλά σε χρόνο ρεκόρ. Οι Sworr. ανυπομονούν να επιστρέψουν στην σκηνή και να έρθουν και πάλι σε επαφή με το κοινό τους, και ποιος ξέρει; Ίσως παρουσιάσουν και κομμάτια από τη νέα τους δουλειά.

sworr_1.6.1.jpg

“Johnnie Walker Keep Walking Together Tour” με την Idra Kayne στο Quintessa – Τρίτη 14 Δεκεμβρίου

Λίγο πριν αποχαιρετήσουμε το 2021, η Idra Kayne, η soul funk queen της χώρας μας, ολοκληρώνει τα exlusive lives του «Keep Walking Together» στην πόλη, στην Κηφισιά, στο Quintessa, Λεωφόρος Κηφισίας 32.

idra_012.jpg

Η Idra είναι ένα από τα κορυφαία ονόματα της soulfunk στην Ελλάδα. Το 2007, έπαιξε στο φεστιβάλ Meet the Streets στο Ρότερνταμ, ενώ το πρώτο άλμπουμ της κυκλοφόρησε παγκοσμίως το 2012. Συμπρωταγωνίστησε στα μιούζικαλ «Rent», «Annie», «Priscilla», «Fame» και «Sweet Charity». Εργάζεται επίσης ως δασκάλα φωνητικής. Η πολυπολιτισμική ταυτότητά της, το εντυπωσιακό βάθος και γρέζι της φωνής της μαζί με την εκρηκτική της σκηνική παρουσία, κάνουν τις live εμφανίσεις της μοναδικές.

idra_011.jpg

Το Johnnie Walker στηρίζει τη live μουσική, σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε τα exclusive lives του “Johnnie Walker Keep Walking Together Tour” ανακαλύπτοντας νέους καλλιτέχνες και να απολαύσετε τα Johnnie Walker Hihgball Cocktails, Johnnie & Ginger και Johnnie & Lemon και πολλές ακόμα εκπλήξεις.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ