Μουσικη

Johnnie Walker Keep Walking Together Tour με τη Ματίνα Ζάρα

Η νέα εμπειρία που φέρνει η καμπάνια «Keep Walking Together», που υποστηρίζει δυνατά τη live μουσική σκηνή, ανοίγει με μία rock pop νύχτα στο Quintessa.

328203-678198.png
Φίλιππος Κόλλιας
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ματίνα Ζάρα

Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για το Johnnie Walker Keep Walking Together Tour με τη Ματίνα Ζάρα, στο Quintessa

Το Johnnie Walker υποστηρίζει δυνατά τη live μουσική σκηνή και δημιουργεί μια σειρά live εμφανίσεων στην Αθήνα. Στη σειρά exclusive live events «Johnnie Walker Keep Walking Together Tour» ανερχόμενοι καλλιτέχνες και κοινό απολαμβάνουν μαζί τη μουσική. Με ασφάλεια και αισιοδοξία κάνουν βήματα μπροστά και οι τυχεροί fans θα απολαύσουν δωρεάν τις νέες προτάσεις Johnnie Walker Highballs Cocktails ή αλλιώς Johnnie Walker με λεμόνι ή ginger!

Η νέα εμπειρία που φέρνει η καμπάνια «Keep Walking Together» ανοίγει με μία rock pop νύχτα στο Quintessa, Λεωφόρο Κηφισίας 324, στην Κηφισιά, με τη Ματίνα Ζάρα στο μικρόφωνο. Η Ελληνοκαναδή τραγουδίστρια  μεγάλωσε στον Καναδά και από αρκετά μικρή ηλικία άρχισε να ασχολείται με τη μουσική και το τραγούδι. Το ταλέντο και η θέλησή της να κυνηγήσει το όνειρό της, την οδήγησαν σε ηλικία μόλις 13 ετών να συνθέσει το πρώτο της τραγούδι και μέσα σε έναν χρόνο να κυκλοφορήσει την πρώτη της δισκογραφική δουλειά. Τρία τραγούδια του album κατέκτησαν τις ερτζιανές συχνότητες του Καναδά και της έδωσαν την ευκαιρία να αναγνωριστεί με τη δική της μπάντα, παίζοντας live σε συναυλίες, bars και φεστιβάλ της χώρας. Μετακόμισε στην Ελλάδα με τους γονείς της στα 18 της και έκτοτε μετράει σειρά συνεργασιών με σημαντικούς καλλιτέχνες της ελληνικής pop σκηνής.

Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για το Johnnie Walker Keep Walking Together Tour με τη Ματίνα Ζάρα

Το Johnnie Walker στηρίζει τη live μουσική και σας δίνει τη δυνατότητα να διεκδικήσετε 20 διπλές προσκλήσεις για το exlusive live του «Johnnie Walker Keep Walking Together Tour», στο Quintessa.


Στείλτε e-mail στο contest@athensvoice.gr με το ονοματεπώνυμό σας γράφοντας στο θέμα Ματίνα Ζάρα. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με e-mail.

  • Πρόσβαση στο live θα έχουν μόνο όσοι επιδεικνύουν την πρόσκλησή τους.
  • Η πρόσβαση αφορά αποκλειστικά όσους έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.

Ματίνα Ζάρα

Λίγο πριν την live εμφάνισή της στο πλαίσιο του Johnnie Walker Keep Walking Together Tour, η Ματίνα Ζάρα μοιράζεται μαζί μας στιγμές από τη μουσική πορεία της και τα σχέδιά της για το μέλλον.

Ποια είναι η πρώτη σου μουσική ανάμνηση;
Η σχέση μου με τη μουσική ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία. Από πάντα με θυμάμαι να τραγουδάω και να έχω τρέλα με οτιδήποτε έχει να κάνει με τη μουσική. Στα 13 μου πήρα την πρώτη μου κιθάρα και έγραψα το πρώτο μου τραγούδι και στη συνέχεια, μέσα σε ένα χρόνο έγραψα τον πρώτο μου δίσκο που κυκλοφόρησε στον Καναδά. Από εκείνη τη μέρα δεν έχω αφήσει κάτω τη κιθάρα μου. Μέσα από τη μουσική ξέσπασα κιόλας, γιατι μια περίοδο είχα χάσει κάποια αγαπημένα μου πρόσωπα και βρήκα εκεί διέξοδο.

Keep Walking Together, τρεις λέξεις με μεγάλη σημασία. Τι σε κάνει να προχωράς μπροστά στη ζωή;
Θεωρώ πως το πάθος που έχω γενικά για τη ζωή και για τη μουσική, οι δικοί μου άνθρωποι, η πίστη μου, και το πείσμα μου με κάνουν να προχωράω μπροστά στη ζωή. Θέλω να εξελίσσομαι, να βάζω στόχους και να έχω δίπλα μου καλούς ανθρώπους.

Ματίνα Ζάρα

Ποιο είναι το live που έχεις δει και δεν θα ξεχάσεις ποτέ;
Θυμάμαι πολύ έντονα το 2009 όταν ζούσα στον Καναδά, ήμουν καλεσμένη σε ένα μεγάλο φιλανθρωπικό event που τραγούδησαν καλλιτέχνες που θαυμάζω. Ανάμεσα τους ήταν και ο Justin Bieber ο οποίος ήταν στα πρώτα του βήματα και οι περισσότεροι δεν τον ήξεραν. Είχε μόλις κυκλοφορήσει το πρώτο του τραγούδι και ξαφνικά βγήκε στη σκηνή με τον κιθαρίστα του και μας τραγούδησε το «One Time». Ήταν τόσο γλυκός, χαρισματικός και ταλαντούχος που με τη φωνή του και με δυο κιθάρες μάγεψε όλο το κοινό. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ!

Τι σε παθιάζει σε μια συναυλία;
Με παθιάζει πολύ η άμεση επαφή με τον κόσμο και η αγάπη που αντλώ από τον κόσμο στα live. Ανυπομονώ  να ανέβω πάλι στη σκηνή και νιώθω πως το επόμενο μου live θα είναι ένα από τα καλύτερα μου επειδή μου έχει λείψει τόσο πολύ.

Τι σκέφτεσαι για τη «Johnnie Walker Keep Walking Together Tour» βραδιά που θα βρεθείς πάλι στη σκηνή;
Με το Johnnie Walker ετοιμάζουμε ένα μοναδικό live που θα γίνει στις 16 Νοεμβρίου στο Quintessa. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη να τραγουδήσω πάλι μετά από 2 χρόνια μαζί με την υπέροχη μπάντα μου. Έχουμε ξεκινήσει ήδη πρόβες και έχουμε ετοιμάσει ένα δυνατό και ανεβαστικό  πρόγραμμα να ξεσηκώσουμε τον κόσμο που θα έρθει. Να περιμένετε μια αξέχαστη βραδιά!

Πώς προετοιμάζεσαι πριν από ένα live;
Πριν από τα lives συνήθως κάθομαι στα backstage με την μπάντα μου και προσπαθούμε να χαλαρώσουμε. Κάνουμε διάφορα αστεία και το κλίμα είναι πολύ ευχάριστο, κάτι που μου δίνει και ενέργεια για το live.

«Keep Walking Together»,  ποιο το δικό σας μήνυμα και ποια η σημασία για εσάς που είστε μέρος αυτής της παγκόσμιας καμπάνιας;
Είναι πολύ σημαντικό να στηρίζω ένα τέτοιο μήνυμα γιατί είναι κάτι το οποίο χρησιμοποιώ στη ζωή μου κάθε μέρα. Πιστεύω πολύ στη δύναμη της ομάδας και γενικά πιστεύω πως είμαστε πιο δυνατοί όταν γινόμαστε ένα και έχουμε ανθρώπους δίπλα μας που πορεύονται μαζί μας. Είναι ένα θετικό και αληθινό μήνυμα που μπορεί να ταυτιστεί όλος ο κόσμος με αυτό. Είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή που είμαι μέρος αυτή της παγκόσμιας καμπάνιας και έχω την ευκαιρία «to walk together» με Johnnie Walker!

Βγαίνουμε από μια δύσκολη περίοδο, στην οποία η μουσική ήταν εκεί για να μας «ανεβάζει». Τι ετοιμάζετε με την μπάντα σας για το μέλλον;
Μετά από το ντουέτο που κυκλοφόρησε μαζί με τον Βο «Μένω σπίτι», συνεχίζω να γράφω καινούργια τραγούδια στο στούντιο που θα κυκλοφορήσουν πολύ σύντομα. Παράλληλα με αυτό εμφανίζομαι στο πλευρό του Θοδωρή Φέρρη στο Romeo και μαζί με την μπάντα μου ετοιμαζόμαστε και για αλλά live τώρα που έχουν χαλαρώσει τα μέτρα και μπορούμε επιτέλους μετά από τόσο καιρό να ζήσουμε πάλι αξέχαστες στιγμές με τον κόσμο που μας είχε λείψει τόσο πολύ!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ