Μουσικη

Johnnie Walker Keep Walking Together Tour με τον Ερμογένη Σκιτίνη

Ο νέος και ταλαντούχος καλλιτέχνης μιλάει λίγο πριν τη live εμφάνισή του στο Naval και τη συμμετοχή του στην καμπάνια «Keep Walking Together» του Johnnie Walker που στηρίζει τη live μουσική

328203-678198.png
Φίλιππος Κόλλιας
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ερμογένης Σκιτίνης

Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για το Johnnie Walker Keep Walking Together Tour με τον Ερμογένη Σκιτίνη, την Τρίτη 30 Νοεμβρίου στο Naval.

H live μουσική μας έλειψε όλο αυτό το διάστημα, αλλά έχει επιστρέψει. Και το Johnnie Walker δείχνει για ακόμα μια φορά τον δρόμο να Περπατήσουμε Ξανά Μπροστά... να βρεθούμε και πάλι μαζί, με ασφάλεια και αισιοδοξία, να τραγουδήσουμε παρέα με αγαπημένους καλλιτέχνες και μπάντες, να χειροκροτήσουμε με πάθος και να γιορτάσουμε την επιστροφή της live μουσικής. Γιατί η live μουσική, αυτή που κρατάει τη μουσική αληθινά ζωντανή!

Το Johnnie Walker Keep Walking Together Tour, μας δίνει την ευκαιρία να δούμε live νέους ανερχόμενους μουσικούς, προσφέροντας μία μοναδική εμπειρία σε τυχερούς fans που μπορούν να απολαύσουν δωρεάν τις νέες προτάσεις Johnnie Walker Highballs Cocktails, Johnnie με λεμόνι ή Johnnie με ginger!

Το νέο μουσικό ραντεβού, που φέρνει η καμπάνια «Keep Walking Together», είναι με τον Ερμογένη Σκιτίνη, στο Μικρολίμανο, στο Naval, στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο, στον Πειραιά, την Τρίτη 30 Νοεμβρίου.

Ο Ερμογένης Σκιτίνης είναι ένας νέος και ταλαντούχος καλλιτέχνης που γεννήθηκε στη Λάρνακα και από πολύ μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τη ζωγραφική, την υποκριτική και το τραγούδι. Ξεκίνησε την καριέρα του σε ηλικία 16 ετών και τραγουδάει κυρίως ποπ μουσική. Ξεχωρίζει για την ενέργεια, το ιδιαίτερο στιλ και το χιούμορ που τον συνοδεύει πάντα στη σκηνή. Πέρα από το μουσικό του ταλέντο, είναι επίσης ηθοποιός και έχει συμμετάσχει σε γνωστές σειρές της ελληνικής τηλεόρασης.

Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για το Johnnie Walker Keep Walking Together Tour με τον Ερμογένη Σκιτίνη

Το Johnnie Walker στηρίζει τη live μουσική και σας δίνει τη δυνατότητα να διεκδικήσετε 20 διπλές προσκλήσεις για το exlusive live του «Johnnie Walker Keep Walking Together Tour», την Τρίτη 30 Νοεμβρίου στο Naval.


Στείλτε e-mail στο contest@athensvoice.gr με το ονοματεπώνυμό σας γράφοντας στο θέμα Ερμογένης Σκιτίνης. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με e-mail.

  • Πρόσβαση στο live θα έχουν μόνο όσοι επιδεικνύουν την πρόσκλησή τους.
  • Η πρόσβαση αφορά αποκλειστικά όσους έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.

Ερμογένης Σκιτίνης

Λίγο πριν την live εμφάνισή του στο πλαίσιο του Johnnie Walker Keep Walking Together Tour, ο Ερμογένης Σκιτίνης μοιράζεται μαζί μας στιγμές από τη μουσική πορεία του και τα σχέδιά του για το μέλλον.

Ποια είναι η πρώτη σου μουσική ανάμνηση;
Tην πρώτη μου μουσική ανάμνηση δεν μπορώ να την ξεχωρίσω ακριβώς. Ωστόσο, η πιο έντονη ανάμνηση που έχω από τη μουσική, είναι αυτή της βυζαντινής μουσικής, στα 13 μου! Πολύ δυνατό συναίσθημα που κατέκλυσε την ψυχή μου!

Keep Walking Together, τρεις λέξεις με μεγάλη σημασία. Τι σε κάνει να προχωράς μπροστά στη ζωή;
Αυτό που με κάνει να προχωράω μπροστά στη ζωή, είναι η θέληση μου να φτάσω ψηλά και να μαθαίνω συνέχεια καινούργια πράγματα, να εξελίσσομαι για τον εαυτό μου και για τη μουσική.

Ποιο είναι το live που έχεις δει και δεν θα ξεχάσεις ποτέ;
Το live που δεν θα ξεχάσω ποτέ είναι αυτό των Red Hot Chili Peppers στο ΟΑΚΑ!

Τι σε παθιάζει σε μία συναυλία;
Ο κόσμος! Η επαφή μου μαζί του αλλά και η ενέργεια του κοινού είναι αυτό που κάνει κάθε live μοναδικό. Πραγματικά, ανυπομονώ για το επόμενο live μου, να έρθουμε και πάλι κοντά και να μοιραστούμε μοναδικές στιγμές.

Τι σκέφτεσαι για τη «Johnnie Walker Keep Walking Together Tour»  βραδιά που θα βρεθείς πάλι στη σκηνή;
Το μόνο σίγουρο είναι ότι στις 30/11 στο Naval θα περάσουμε φανταστικά. Θα τραγουδήσουμε, θα γελάσουμε και θα χορέψουμε έχοντας την καλύτερη διάθεση. Μετο Johnnie Walker ετοιμάζουμε μια φανταστική βραδιά, στην οποία θα γιορτάσουμε την επιστροφή της live μουσικής.

Πώς προετοιμάζεσαι πριν από ένα live;
Πριν από τα live έχω φανταστική ενέργεια! Συνήθως καθόμαστε στα καμαρίνια με φίλους και συνεργάτες και προετοιμαζόμαστε για το live, λέμε διάφορα αστεία και γενικά υπάρχει ένα πάρα πολύ ωραίο κλίμα.

«Keep Walking Together»,  ποιο το δικό σου μήνυμα και ποια η σημασία για εσένα που αποτελείς μέρος αυτής της παγκόσμιας καμπάνιας;
Το «Keep Walking Together» είναι ένα μήνυμα που με αντιπροσωπεύει απόλυτα! Υποστηρίζω την έννοια του «Μαζί» γιατί πιστεύω ότι μαζί μπορούμε να κάνουμε πολλά! Επομένως, είμαι πολύ χαρούμενος, που είμαι ένα από τα πρόσωπα αυτής της καμπάνιας. Let’s Keep Walking Together!

Βγαίνουμε από μια δύσκολη περίοδο, στην οποία η μουσική ήταν εκεί για να μας «ανεβάζει». Τι ετοιμάζεις για το μέλλον;
H μουσική δεν σταματάει ποτέ! Είμαστε ήδη εν μέσω περιοδείας στην Κύπρο, στην Αγγλία και στην Ελλάδα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ