Μουσικη

Johnnie Walker Keep Walking Together Tour με τους Sworr.

Οι Sworr. ανυπομονούν να ανέβουν στη σκηνή του Faust και να συμμετάσχουν στο Johnnie Walker Keep Walking Together Tour που υποστηρίζει τη live μουσική

328203-678198.png
Φίλιππος Κόλλιας
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το συγκρότημα Sworr.

Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για το Johnnie Walker Keep Walking Together Tour με τους Sworr. την Τρίτη 7 Δεκεμβρίου στο Faust Bar Theatre Arts.

Επανασυνδέοντας καλλιτέχνες και κοινό, σαν να μην πέρασε μία μέρα, το Johnnie Walker υποστηρίζει με δύναμη τη live μουσική και μας καλεί να μοιραστούμε μαζί ήχους, στιγμές, απολαύσεις. Το μήνυμα “Keep Walking Together” του κορυφαίου scotch whisky ηχεί σε όλο τον κόσμο και υποστηρίζει έμπρακτα έναν κλάδο που επλήγη σοβαρά τα τελευταία δύο χρόνια: τη live μουσική, που ενδυναμώνει το βηματισμό μας στο μέλλον, αλλά κυρίως δίνει στο ΜΑΖΙ, την πιο μεγάλη του σημασία! Γιατί στη σκηνή συναντιόμαστε πολλοί: τραγουδιστές, μουσικοί, τεχνικοί και κοινό! Και γινόμαστε μια φωνή. Που προχωράει μπροστά. Μαζί.

Το Johnnie Walker Keep Walking Together Tour, μας δίνει την ευκαιρία να δούμε live νέους ανερχόμενους μουσικούς, προσφέροντας μία μοναδική εμπειρία σε τυχερούς fans που μπορούν να απολαύσουν δωρεάν τις νέες προτάσεις Johnnie Walker Highballs Cocktails, Johnnie με λεμόνι ή Johnnie με ginger!

Την Τρίτη 7 Δεκεμβρίου, οι Sworr. παίρνουν τη σκυτάλη κι ανεβαίνουν στη σκηνή του Faust Bar Theatre Arts, στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, δίπλα στην πλατεία Αγίας Ειρήνης, Καλαμιώτου 11 & Αθηναΐδος 12. Ο Γιάννης, ο Θανάσης και ο Robin ξεκίνησαν το μουσικό τους ταξίδι από την Πάτρα, την πόλη όπου και γεννήθηκαν οι Sworr. . Με έδρα τους την Αθήνα πια, το τρίο έχει χτίσει τον ήχο του, ένα μείγμα από electronica και alternative pop. To 2015 αναδείχθηκαν οι νικητές του διαγωνισμού Jumping Fish με το κομμάτι “Troubled Thoughts” και από τότε η πορεία τους είναι ανοδική, με το ομώνυμο album τους να κυκλοφορεί το 2018 και να ξεπουλά σε χρόνο ρεκόρ. Οι Sworr. ανυπομονούν να επιστρέψουν στη σκηνή και να έρθουν και πάλι σε επαφή με το κοινό τους, και ποιος ξέρει; Ίσως παρουσιάσουν και κομμάτια από τη νέα τους δουλειά.

Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για το Johnnie Walker Keep Walking Together Tour με τους Sworr.

Το Johnnie Walker στηρίζει τη live μουσική και σας δίνει τη δυνατότητα να διεκδικήσετε 30 διπλές προσκλήσεις για το exlusive live του «Johnnie Walker Keep Walking Together Tour», την Τρίτη 7 Δεκεμβρίου στο Faust Bar Theatre Arts.


Στείλτε e-mail στο contest@athensvoice.gr με το ονοματεπώνυμό σας γράφοντας στο θέμα Sworr. . Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με e-mail.

  • Πρόσβαση στο live θα έχουν μόνο όσοι επιδεικνύουν την πρόσκλησή τους.
  • Η πρόσβαση αφορά αποκλειστικά όσους έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.

Το συγκρότημα Sworr.

Λίγο πριν την live εμφάνισή τους στο πλαίσιο του Johnnie Walker Keep Walking Together Tour, οι Sworr. μοιράζονται μαζί μας στιγμές από τη μουσική πορεία τους και τα σχέδιά τους για το μέλλον.

Ποια είναι η πρώτη σας μουσική ανάμνηση;
Σαν σύνολο ήταν σίγουρα το πρώτο στούντιο που είχαμε στη Πάτρα στο σπίτι του Γιάννη. Εκεί ανταλλάξαμε τις πρώτες μουσικές και γράψαμε τις πρώτες ιδέες για ότι ακολούθησε.

Keep Walking Together, τρεις λέξεις με μεγάλη σημασία. Τι σας κάνει να προχωράτε μπροστά στη ζωή;
Μουσικά, το ένα είναι να εξελισσόμαστε μέρα με την μέρα αλλά και από την άλλη το support των ανθρώπων που μας ακολουθούν από τότε που ξεκινήσαμε να γράφουμε.

Ποιο είναι το live που έχετε δει και δεν θα ξεχάσετε ποτέ;
Έχουμε δει πολλά lives ξεχωριστά ο καθένας, αλλά το live των Mick Jenkins και Flume που είχαμε παρακολουθήσει στο Amsterdam σίγουρα έχει πάρει μια θέση στο top 5 μας.

Τι σας παθιάζει σε μία συναυλία;
Ο κόσμος και η δυναμική του σίγουρα, είναι μοναδικό όταν υπάρχει χημεία μεταξύ κοινού και καλλιτέχνη σε ένα live.

Τι σκέφτεστε για τη «Johnnie Walker Keep Walking Together Tour» βραδιά που θα βρεθείτε πάλι στη σκηνή;
Είμαστε και οι τρεις σούπερ excited που θα παίξουμε μετά από τόσο καιρό, παράλληλα όμως και λίγο περίεργοι για το πως θα είναι η «καινούργια» αυτή αίσθηση ενός live, μετά από ένα τόσο περίεργο διάστημα.

Πώς προετοιμάζεστε πριν από ένα live;
Πολλές πρόβες, τόσο για το τεχνικό όσο και για το ψυχολογικό κομμάτι, ώστε να δώσουμε πραγματικά ο,τι καλύτερο μπορούμε σε όποιον έρθει να δει κάποιο από τα show μας.

«Keep Walking Together», ποιο το δικό σας μήνυμα και ποια η σημασία για εσάς που αποτελείτε μέρος αυτής της παγκόσμιας καμπάνιας;
Το ότι υπάρχουν τόσο μεγάλα brands, όπως το Johnnie Walker, που πλέον στηρίζουν τον καλλιτεχνικό κόσμο με πραγματικές κινήσεις, δείχνει σίγουρα το μέλλον της μουσικής βιομηχανίας εδώ, αλλά και της εισαγωγής πλέον των καλλιτεχνών της Ελλάδας στον παγκόσμιο μουσικό χάρτη. Οπότε είμαστε extra περήφανοι που αποτελούμε μέρος όλου αυτού.

Βγαίνουμε από μια δύσκολη περίοδο, στην οποία η μουσική ήταν εκεί για να μας «ανεβάζει». Τι ετοιμάζει η μπάντα σας για το μέλλον;
Καινούργιο δίσκο που ανυπομονούμε να μοιραστούμε αλλά και πολλές live εμφανίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ