Ιμάμ, φασολάκια και λατρεμένα γεμιστά εκεί που ξέρουν να κάνουν τα καλύτερα
Θεματα
5 στέκια για να φας λαδερά και να τα ευχαριστηθείς
Γεννήθηκε στην Αθήνα, σπούδασε δημοσιογραφία στο Πάντειο. Αν κάποτε αποκτήσει ξανά ελεύθερο χρόνο, θα φτιάχνει κοσμήματα, θα διαβάζει, θα πηγαίνει σινεμά και θα ποτίζει τα γεράνια στο μπαλκόνι.
Ιμάμ, φασολάκια και λατρεμένα γεμιστά εκεί που ξέρουν να κάνουν τα καλύτερα
Το μεγαλύτερο ψάρι του πλανήτη είναι τόσο ακίνδυνο που το φωνάζουν «ευγενικό γίγαντα»
Για τη νοστιμιά επιστρέφουμε κάθε χρόνο στο νησί
Μια μακαρονάδα που μοσχοβολά Αιγαίο
Με καφέ, ποτό, υπέροχο φαγητό και αύρα παλιάς Αθήνας