Το δικό μας στέκι στου Ψυρρή επανέρχεται με νέο μενού, πανέτοιμο για ένα ακόμη καυτό, αθηναϊκό καλοκαίρι
- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Κατερίνα Βνάτσιου
Γεννήθηκε στην Αθήνα, σπούδασε δημοσιογραφία στο Πάντειο. Αν κάποτε αποκτήσει ξανά ελεύθερο χρόνο, θα φτιάχνει κοσμήματα, θα διαβάζει, θα πηγαίνει σινεμά και θα ποτίζει τα γεράνια στο μπαλκόνι.
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ
Resto
Το Λοκάλι ανήκει σε εμάς
Θεματα
Πάνος Ιωαννίδης: Το Ovio για εμένα είναι η ομορφιά της απλότητας
Ο αγαπημένος Έλληνας σεφ μάς ξεναγεί στο εστιατόριό του
Wine & Spirits
10 ωραία wine bars της Αθήνας
Ζούμε την άνθηση των wine bars και δεν είναι μία ακόμη μόδα, αλλά μια «ανθοφορία» που ξεπήδησε από γερό σπόρο: τους Έλληνες οινοποιούς.
Θεματα
Costa Navarino, μια ιστορία γαστρονομίας
Σταρ-σεφ μαγειρεύουν με τις πρώτες ύλες των παραγωγών της Μεσσηνίας σε εστιατόρια που θα ζήλευε η Αθήνα
Wine & Spirits
Inedit: αυτή την μπίρα δεν θες να τη μοιραστείς με κανέναν
Η μπίρα που αγάπησες σε νέα, ατομική συσκευασία
Resto
Το Okupa είναι εστιατόριο, listening bar και μια τέλεια αυλή για το καλοκαίρι
Στην ήσυχη πλευρά του Ψυρρή, το καινούργιο ξενοδοχείο δεν απευθύνεται μόνο στους τουρίστες
Resto
Το Bakel μόλις άνοιξε και ψήνει λαχταριστά, χειροποίητα bagels στο κέντρο
Με νεοϋορκέζικη συνταγή και ελληνική ψυχή!
Resto
Στο Σεράμικο για τα ωραιότερα ψητά φασολάκια του κόσμου και θεϊκό Αρμενοβίλ
Ένα εστιατόριο για τη χαρά της παρέας