Tip of the day

Πού θα κάνεις πάρτι εν πλω ή και μίνι κρουαζιέρες

Το πλωτό ξενοδοχείο της Αθηναϊκής Ριβιέρας προσφέρει ωραίες θαλασσινές εμπειρίες

123648844_3742119349154412_1469692113229505605_n1.jpg
Κατερίνα Καμπόσου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Aeolis Experience

Το Aeolis Experience έχει ό,τι και ένα κανονικό ξενοδοχείο, αλλά βρίσκεται στο νερό

Έχει κουζίνα, σαλόνι, υπνοδωμάτιο. Δεν πρόκειται όμως για ένα κλασικό σπίτι αλλά για το πλωτό ξενοδοχείο της Αθηναικής Ριβιέρας. Oι ανέσεις του είναι αυτές που έχει ένα συνηθισμένο κατάλυμμα, με τη διαφορά οτι μετακινείται και κάθε μέρα οι επισκέπτες του μπορούν να ξυπνήσουν σε διαφορετική τοποθεσία.

Οι εμπνευστές του είναι ο Γιάννης Γιαμακίδης και η γυναίκα του Ντενίς, ένα ανδρόγυνο που πριν μερικά χρόνια αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα πλωτό ξενοδοχείο, ήταν από τους πρώτους τότε και πρωτοτύπησαν. Το Aiolis βρίσκεται στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, σε απόσταση 500μ. από τη Μαρίνα Φλοίσβου. Μπορεί κάποιος να κλείσει κρουαζιέρα και διακοπές με αυτό για όσες μέρες θέλει. Διαθέτει στην καμπίνα κλιματισμό, τηλεόραση, σαλόνι, καλά εξοπλισμένη κουζίνα με τραπεζαρία και ιδιωτικό μπάνιο, κρεβατοκάμαρα με αναπαυτικό στρώμα και 24ωρη  ρεσεψιόν όπως δηλαδή κάθε κανονικό ξενοδοχείο ή airbnb.

Aeolis Experience

Δυνατό του στοιχείο είναι και η κουζίνα του καθώς η ομάδα του Αιολίς ετοιμάζει νόστιμα ελληνικά γεύματα για τους επισκέπτες που περιλαμβάνουν χωριάτικη σαλάτα, μουσακά, αλοιφές όπως τζατζίκι και μελιτζανοσαλάτα, χωριάτικα λουκάνικα, ντολμαδάκια, σπανακόπιτες και τυρόπιτες, σαγανάκι, κεφτεδάκια, όλα τα συνοδεύουν με εγχώριες ποικιλίες κρασιού ώστε να προωθούν τα ελληνικά προϊόντα στους επισκέπτες από το εξωτερικό.

Πολλοί είναι και αυτοί που δεν θέλουν να οδηγήσουν για ώρα και να κουραστούν ψάχνοντας ξαπλώστρα σε κάποια πολυσύχναστη παραλία της Αττικής κι έτσι επιλέγουν την βόλτα με το Aiolis για μονοήμερες εξορμήσεις -είτε πρωινές είτε απογευματινές- ως εναλλακτική. Το ιστιοφόρο τους μεταφέρει κατά μήκος της Αθηναϊκής Ριβιέρας με στάσεις στο όμορφο νησάκι Υδρούσα για βουτιές μοιράζοντας τους μάσκες και βατραχοπέδιλα για να χαζέψουν τον καταπράσινο βυθό.

Aeolis Experience

Άλλοι επίσης το επιλέγουν ως μια πρωτότυπη ιδέα για να κάνουν εκεί το πάρτι γενεθλίων τους ή και μπατσελορέτ αντί για να κλείσουν κάποιο χώρο εστίασης. Αλλά και για πρώτο ραντεβού αφού εξασφαλίζει ιδιωτικότητα και δίνει την αίσθηση της εξόρμησης σε κάποιο νησί ενώ βρίσκεται μόλις λίγα λεπτά από την Αθήνα. Μέσα από την πλατφόρμα του booking μπορεί κάποιος να επιλέξει το πακέτο που επιθυμεί, τις ώρες και τη διαδρομή.

Yacht Club Αμφιθέας, Παλαιό Φάληρο, Αθήνα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ