Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

“Mechanical Magic”. Έκθεση του φωτογράφου Γιάννη Σίμου

109685-217536.jpg

To BlackBox Photography ανοίγει τις πόρτες του και σας προσκαλεί στα εγκαίνια της έκθεσης “Mechanical Magic” του φωτογράφου Γιάννη Σίμου την Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου, στις 20:30 στην οδό Μαυρομιχάλη 52 στα Εξάρχεια.

To BlackBox Photography είναι ένας χώρος αφιερωμένος στη φωτογραφική δημιουργία που, μέσα από τη διεξαγωγή φωτογραφικών σεμιναρίων και τη φιλοξενία εκθέσεων, φιλοδοξεί να εμπλουτίσει τον πολιτιστικό διάλογο της πόλης.

Η έκθεση “Mechanical Magic” παρουσιάζει δείγμα της δουλειάς του φωτογράφου Γιάννη Σίμου στην Ινδία και πραγματεύεται τη δυναμική της ίδιας της φωτογραφικής απεικόνισης.

image

O Γιάννης Σίμος (1981) είναι φωτογράφος και δάσκαλος φωτογραφίας. Έχει εργαστεί σε projects στην Αθήνα, τα Βαλκάνια και την Ουκρανία, την Τουρκία, την Ινδία και το Ιράν. Διακρίθηκε στο διαγωνισμό City Streets, υπό την αιγίδα του Βρετανικού Συμβουλίου, και συμμετείχε σε workshop του φωτογράφου Νίκου Οικονομόπουλου, όπου και φωτογράφησε για δώδεκα μήνες στους δρόμους της Αθήνας το πολυπολιτισμικό στοιχείο της πόλης. Δουλειά του έχει δημοσιευτεί στο LensCulture και έχει εκτεθεί σε ατομικές και ομαδικές εκθέσεις. Από το 2008 μέχρι το 2015 παρέδιδε σεμινάρια ιστορίας της Φωτογραφίας στον Πολιτιστικό Όμιλο του Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ παράλληλα επιμελείτο τις ετήσιες εκθέσεις των φοιτητών του ομίλου.

image

Η έκθεση διαρκεί μέχρι την Κυριακή 11 Οκτωβρίου

Ώρες λειτουργίας έκθεσης: 18:00 - 21:00, Δευτέρα έως Κυριακή

Μαυρομιχάλη 52 Αθήνα, 2ος όροφος

Είσοδος ελεύθερη

Τηλ. Επικοινωνίας: 6950530910

www.simosyiannis.com

www.blackbox-photography.com

image