- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Κατερίνα Βνάτσιου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Απόγευμα Σαββάτου σε ένα από τα πιο πολυτελή εστιατόρια της Νέας Υόρκης, όπου ένα δείπνο κοστίζει $220/άτομο. Μενού επτά πιάτων υψηλής γαστρονομίας σερβίρονται σε πελάτες επίσης υψηλών απαιτήσεων: σε έξι πιτσιρίκια 7 χρονών (που μάλιστα είναι και φαφούτικα).
Οι Times της Νέας Υόρκης είχαν την ιδέα να κεράσουν έξι παιδιά της δευτέρας δημοτικού ένα δείπνο υψηλών προδιαγραφών στο γαλλικό εστιατόριο «Daniel», του οποίου σεφ και ιδιοκτήτης είναι ο Daniel Boulud. Ταυτόχρονα, αναθέτουν στο σκηνοθέτη Jeffrey Blitz να κινηματογραφήσει τις αντιδράσεις τους. Ιδού το αποτέλεσμα:
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΑΠΟΨΕΙΣ
ΣΤΗΛΕΣ