Αρχειο

Οι σύλλογοι του Forest Gump

 Οι πραγματικές new year resolutions, όπως καταγράφτηκαν τα τελευταία χρόνια από τη στήλη

41548-94159.jpg
Νίκος Ζαχαριάδης
ΤΕΥΧΟΣ Winter Guide 2013
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
31733-71613.jpg

● Μέλος του συλλόγου για τη σημαντική μείωση του μήκους των κορδονιών στα αθλητικά μποτάκια.

● Μέλος της κίνησης για την αντικατάσταση των συνοδευτικών χαρτοπετσετών στα hot-dog, με υγρομάντιλα.

● Μέλος του συλλόγου για τη βελτίωση της ελαστικότητας των μανικιών στα πουλόβερ, ώστε να αποφεύγεται το ξεχείλωμά τους με το σήκωμα.

● Μέλος της επιτροπής αγώνα για την προσθήκη πέμπτης και έκτης τρύπας στα κουμπιά των ρούχων.

● Μέλος του συλλόγου για την αύξηση της ταχύτητας ανόδου και καθόδου στις κυλιόμενες σκάλες του μετρό.

● Μέλος του συλλόγου εναντίον της παγιωμένης συνήθειας να σφηνώνονται σφιχτά κάτω από το στρώμα οι κουβέρτες στα κρεβάτια των ξενοδοχείων.

● Μέλος του συλλόγου για να την καθιέρωση ειδικού ηχητικού προειδοποιητικού σήματος, που θα ενεργοποιείται όταν ξεχνάς να γυρίσεις το πληκτρολόγιο από αγγλικά σε ελληνικά.

● Μέλος της κίνησης πολιτών για βελτίωση της ακαμψίας στις μπατονέτες του εμπορίου.

● Μέλος του συλλόγου για την αντικατάσταση της παντομίμας «γράφω-στον-αέρα» όταν ζητάμε το λογαριασμό, με την πιο σύγχρονη «πατάω-κουμπιά-ταμειακής».

● Μέλος του συλλόγου για τη σμίκρυνση της ανεξήγητα μεγάλης τρύπας στη ράχη των μεγάλων ντοσιέ γραφείου.

● Μέλος της επιτροπής αγώνα για την επίσημη θεσμοθέτηση τρύπας στην κρούστα του αφρόγαλου, προκειμένου να μην παγιδεύεται η ζάχαρη εκεί αλλά να περνάει άνετα σε ολόκληρο τον καφέ.

● Μέλος του συλλόγου για τη μετατροπή του αδικήματος του βιαστικού και άνισου κοψίματος των 8 κομματιών της πίτσας σε πλημμέλημα.

● Μέλος της επιτροπής αγώνα για την περαιτέρω αξιοποίηση του γράμματος «όμικρον» στις μαθηματικές εξισώσεις.

● Μέλος της επιτροπής αγώνα για την κατάργηση της χαμηλής πλάτης, που δεν επιτρέπει να στηρίζεις το κεφάλι, στις πολυθρόνες σαλονιών.

● Μέλος του συλλόγου για την αλλαγή του επιθετικού ύφους των αλόγων στα πιόνια του σκακιού.

● Μέλος του συλλόγου όσων λένε πάντα «φλικ», κάθε φορά που πρέπει να πιάσουν κόκκινο και να κάνουν «φλικ ή φλοκ».

● Μέλος του συλλόγου για τη νομική ρύθμιση του τρόπου προφοράς των αριθμών τηλεφώνων, ανά δύο ψηφία και όχι ανά τρία.

● Μέλος του συλλόγου για την καθιέρωση στάνταρ μάξιμουμ ύψους στην άνω τελεία.

● Μέλος του συλλόγου για την κατάργηση του στενού αυλακιού στον πάτο από τα βαζάκια της Μερέντας, προκειμένου να μπορεί να μαζευτεί εύκολα με το μαχαίρι όση ποσότητα μένει εκεί.

● Μέλος της κίνησης για την αυστηρή απαγόρευση της τοποθέτησης διακοσμητικών βοτσάλων στο πάτωμα των καλοκαιρινών εστιατορίων και των μπαρ.

● Μέλος του συλλόγου για την παραγωγή παγωτών που να αποτελούνται μόνο από επικάλυψη σοκολάτας, για όσους δεν θέλουν να τρώνε και το υπόλοιπο.

● Μέλος του συλλόγου για την απαγόρευση των εργαστηριακών πειραμάτων των αντικουνουπικών σπρέι πάνω σε κουνούπια-πειραματόζωα.

● Μέλος του συλλόγου ατόμων που έχουν πρόβλημα να παρακολουθήσουν τους διαλόγους στην τηλεόραση, ενώ τρώνε τσιπς που κάνουν «κρατς-κρατς».

● Μέλος του συλλόγου για την απαγόρευση του πληθυντικού «καλημερούδια» στα social media.

● Μέλος του συλλόγου για την ενεργοποίηση της επιστημονικής κοινότητας, με σκοπό την οριστική λύση του προβλήματος χαλάρωσης της βίδας που βρίσκεται στους βραχίονες των γυαλιών και λασκάρει κάθε τόσο.

● Μέλος της επιτροπής αγώνα για την τελειοποίηση μιας μεθόδου που θα επιτρέπει το εύκολο ξετύλιγμα των καλωδίων στα ακουστικά, χωρίς τη βεβαιότητα ότι τελικά θα μπλεχτούν.

● Μέλος του συλλόγου για την επαλήθευση του πραγματικού αριθμού αδερφών σε σχέση με τον αναγραφόμενο, επάνω στις επιγραφές των χασαποταβερνών.

● Μέλος του συλλόγου για την καθιέρωση κοινής φοράς ως προς τη γραφή του τίτλου στις ράχες των βιβλίων.

● Μέλος του συλλόγου για τη σημαντική ελάττωση της πίεσης που ασκεί το λάστιχο από τις καινούργιες αθλητικές κάλτσες στο καλάμι του ποδιού.

● Μέλος του συλλόγου για τη διόρθωση της γωνίας εκτόξευσης νερού στα λάστιχα αυτόματου ποτίσματος στα διαζώματα του δρόμου με γκαζόν.

● Μέλος του συλλόγου για την έρευνα και την προώθηση βελτιωμένων καπακιών στα αναψυκτικά, που να ανασηκώνονται για να ανοίξουν, με τη βοήθεια όλου του δαχτύλου και όχι μόνο του νυχιού.

● Μέλος του συλλόγου υπέρ της ποινικοποίησης της χρήσης υποκοριστικών στις λέξεις «νούμερο», «τιμή» και «χρώμα» από τις πωλήτριες των καταστημάτων ρούχων.

● Μέλος της κίνησης για τον προσεκτικό τεμαχισμό των ξύλων για τζάκι, με τρόπο που να έχουν μία τουλάχιστον επίπεδη επιφάνεια ώστε να μπορούν να σταθούν όρθια για να στεγνώσουν δίπλα στη φωτιά.

● Μέλος του συλλόγου για τη διάδοση και του κάθετου τεμαχισμού στις ροδέλες του ανανά σε κονσέρβα.

● Μέλος της κίνησης για τη διά νόμου κατάργηση των μινιμαλιστικών καντράν, που δεν έχουν γραμμούλες ακριβούς ένδειξης για τα λεπτά, στα ρολόγια ακριβείας.

● Μέλος του συλλόγου για την απαγόρευση της διακοσμητικής δενδροφύτευσης σε ιδιαίτερα στενά πεζοδρόμια.

● Μέλος της επιτροπής για τη διατήρηση μιας ημέρας του χρόνου χωρίς εορτασμό κάποιας παγκόσμιας ημέρας.

● Μέλος του συλλόγου για την κατάργηση των κουταλιών με πλαστική επένδυση στη λαβή, για υγειονομικούς λόγους, αφού το σημείο που ενώνεται με το μέταλλο δεν καθαρίζει ποτέ επαρκώς.

● Μέλος του συλλόγου για την άμεση επανεξέταση του τρόπου που διπλώνονται και τοποθετούνται οι οδηγίες χρήσης στα κουτιά των φαρμάκων.

● Μέλος του συλλόγου για την κατάργηση των πλακέ φορτιστών που καταλαμβάνουν δύο ελεύθερες θέσεις στα πολύμπριζα.

● Μέλος της επιτροπής αγώνα για την τοποθέτηση καθισμάτων με ρυθμιζόμενη πλάτη στους κινηματογράφους.

● Μέλος του συλλόγου για την άμεση αύξηση του χρονικού διαστήματος που τρέχει το νερό, στους νιπτήρες που δουλεύουν με φωτοκύτταρο.

● Μέλος του συλλόγου για τη μεταφορά της υποδοχής του κλειδιού της μίζας στο αυτοκίνητο, σε σημείο πιο ψηλά στο τιμόνι, ώστε να μη γαργαλάνε τα υπόλοιπα κλειδιά το μπούτι κατά τη διάρκεια της οδήγησης.

● Μέλος του συλλόγου για την επείγουσα αύξηση του χρόνου που μπορεί να αντέξει ένα γάντι κουζίνας όταν πιάνει ένα καυτό πυρέξ, πριν αρχίσει να καίγεται το χέρι.

● Μέλος της επιτροπής αγώνα για να αρχίσουν επιτέλους να υπολογίζονται οι τελείες των αποσιωπητικών σαν ένας αντί για τρεις χαρακτήρες στο twitter.

● Μέλος του συλλόγου για την άμεση αντικατάσταση των ηχείων στα εξωτερικά καταστρώματα των πλοίων, με καινούργια καλύτερης ηχητικής απόδοσης.

● Μέλος του συλλόγου για την κατάργηση των υπερ-περιγραφικών τρέιλερ, που αποκαλύπτουν όλη την υπόθεση της ταινίας που αναγγέλλουν.

● Μέλος του συλλόγου για την αποκατάσταση του «Ωμέγα» στη γραφή του επιφωνήματος «Ωχ».

● Μέλος του συλλόγου υποστήριξης ανθρώπων που δεν μπορούν με τίποτα να βάλουν το αριστερό μανίκι του μπουφάν τους πριν από το δεξί.

● Μέλος του συλλόγου για τον εκσυγχρονισμό του τρόπου διπλώματος των χαρτομάντιλων.

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ