Αρχειο

Deadlight: Η οδύσσεια ενός ξεριζωμένου

Τι παραπάνω να ζητήσεις από ένα βιντεοπαιχνίδι;

daad.jpg
Δημήτρης Αθανασιάδης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
25305-58970.jpg

Κινούμενο στην ολοένα και πιο προσφιλή θεματική «εσύ εναντίον όλων», το «Deadlight» μας μεταφέρει στο έτος 1986, όπου η Δυτική Αμερική δοκιμάζεται από μια μυστήρια επιδημία που μετατρέπει το ανθρώπινο είδος σε φονικά όντα.

n

Έχοντας υποσχεθεί σκοτοδίνη στον μέγιστο βαθμό, σε κάθε επίπεδο υπάρχει παντελής έλλειψη φωτός και ο Randall Wayne είναι το alter ego σου. Σε μια διαρκή προσπάθεια επιβίωσης, με το 80s vibe διάχυτο χάρη στα memorabilia της εποχής, ο τίτλος παίζει στην κατηγορία puzzle platformer με εμφανή τα στοιχεία survival horror που προσδίδει ο σινεματίκ σχεδιασμός του.

Κυκλοφόρησε αποκλειστικά στο Xbox Live Arcade την 1η Αυγούστου, και χρωστά την ανάπτυξη στους νεοεισερχόμενους στο άθλημα ισπανούς developers Tequila Works, που εργάζονται στη Μαδρίτη.

O Randal Wayne δεν είναι βετεράνος, δεν είναι πρώην αστυνομικός, δεν είναι ο ατρόμητος τυπικός ήρωας. Έχει τις φοβίες και τις αδυναμίες του, ώστε να σου μοιάζει το περισσότερο δυνατόν. Το ημερολόγιό του είναι το βασικό σου εργαλείο, μέσα από το οποίο θα λύσεις τους γρίφους και θα δεις φως στο τούνελ. Η Microsoft ξέρει τι θα κάνεις αυτό το φθινόπωρο.

www.deadlightgame.com

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ