Αρχειο

Hey, Beavis & Butt-Head!

Τα βρωμόπαιδα επιστρέφουν

daad.jpg
Δημήτρης Αθανασιάδης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
16303-43488.jpg

Το αρρωστημένο γέλιο τους θα εκπέμψει ξανά, οι καμένες συζητήσεις τους στον καναπέ για συμμαθητές, TV και σκληρό ροκ εν ρολ μετά των αγαπημένων τους νάτσος υπόσχονται να ανάψουν εκ νέου τα αίματα, οι slang αποστροφές τους θα προσθέσουν νέα λήμματα στο λεξικό του 21ου αιώνα.

«Διέφθειραν» τη νεολαία πολύ πριν το “Southpark” και «δόξασαν» τη βλακώδη ακαματοσύνη χωρίς όρια προκαλώντας τους τηλεκριτικούς της εποχής και συντηρητικές οργανώσεις των ΗΠΑ. 14 χρόνια μετά, οι Beavis and Butt-Head επιστρέφουν με ένα νέο κύκλο επεισοδίων.

Στις 27 Οκτωβρίου, μία μέρα ακριβώς πριν τα γενέθλια του Beavis, τα τέκνα του Mike Judge ξεστομίζουν ξανά τις cool και suck ατάκες τους απαντώντας αν η μιντιακή επιστράτευσή τους έχει όντως λόγο ύπαρξης ή απλώς αποπειράται να περισώσει τους προϋπολογισμούς της βιομηχανίας του θεάματος σε άνυδρους δημιουργικά καιρούς. Το πρόχειρο φαγητό, τα εμπορικά κέντρα και η χονδροειδής αίσθηση του χιούμορ τους παραμένουν τελικά επίκαιρα; Αν θέλεις να πάρεις μια πρώτη ιδέα, «τρέχει» ήδη το τρέιλερ της επιστροφής τους αλλά και ένα 5λεπτο βιντεάκι με αποσπάσματα από το επεισόδιο “Holy Cornholio” που προβλήθηκε το φετινό καλοκαίρι στη διοργάνωση Comic Con.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ