Smart Life

Φέτος τα Χριστούγεννα φύγαμε για Βόλο!

Ακόμη δεν έκλεισες τη διαμονή σου;

mjsigalou
Μαρία-Ιωάννα Σιγαλού
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Salina Spa Villas
Salina Spa Villas

Salina Villas & Residences: πολυτελείς χώροι διαμονής στο Βόλο που προσφέρουν μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ζεστασιάς 

Χριστούγεννα: μία περίοδο χαράς και ένωσης. Λαμπερός στολισμός, κόσμος χαρούμενος περιπλανιέται στους δρόμους, ανταλλαγή δώρων, οικογενειακά τραπέζια, cozy βράδια δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο και στο τζάκι.  Αυτή τη γιορτινή ατμόσφαιρα έρχεται να «απογειώσει» μία εκδρομή. Γνωρίζω ότι υπάρχουν πολλά θελκτικά πακέτα οργανωμένων ταξιδιών στην Ευρώπη, αλλά γιατί να πας εξωτερικό, όταν η Ελλάδα έχει τόσους θησαυρούς να σου χαρίσει. Αν δεν έχεις κλείσει ακόμη τις Χριστουγεννιάτικες σου διακοπές συνέχιζε να διαβάζεις.

Το πιο όμορφο «στολίδι» του Παγασητικού είναι ο Βόλος, ένας από τους καλύτερους προορισμούς για χειμερινό getaway. H πόλη ντύνεται γιορτινά και φιλοξενεί πολλά χριστουγεννιάτικα events με τη συμμετοχή γνωστών τραγουδιστών, όπως του Αντώνη Ρέμου στην τελετή φωταγώγησης  του δένδρου, αλλά και πολλές άλλες εκπλήξεις. Αφού βρήκαμε τον προορισμό –και είναι πολύ καλός παραδέξου το-, ήρθε η στιγμή να βρούμε τη διαμονή. Η διαμονή είναι ίσως και η πιο σημαντική παράμετρος –μετά την καλή παρέα- σε ένα ταξίδι είτε αυτό είναι μικρής ή μεγάλης διάρκειας, αναψυχής ή επαγγελματικό, ρομαντικό ή περιπετειώδες. Πρέπει να είναι άνετη, φιλόξενη και μοντέρνα. Τρία χαρακτηριστικά που μαζί με την ιδιωτικότητα χαρακτηρίζουν την τέλεια διαμονή.

Έχοντας ως πυλώνες τα ανωτέρω, οι τουριστικές επιχειρήσεις Salina Villas & Residences προτείνουν έναν εναλλακτικό τρόπο πολυτελούς διαμονής και έρχονται να συναντήσουν, και γιατί όχι να ξεπεράσουν τις προσδοκίες σου. Ανάλογα με τις ανάγκες σου, μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα στα Salina SPA Villas και τα Salina Premium Residences.

ένα μεγάλο σπίτι με πισίνα
Salina Spa Villas

Salina SPA Villas

Οι ευρύχωρες και πλήρως εξοπλισμένες Salina SPA Villas είναι το πιο πρόσφατο απόκτημα των τουριστικών επιχειρήσεων Salina που ήρθαν να αναβαθμίσουν ακόμη περισσότερο την τουριστική ανάπτυξη της πόλης του Βόλου. Αυτή η νέα και φρέσκια άφιξη στις Αλυκές - ένα προάστιο του Βόλου που απέχει περίπου 5 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης- φέρνει την επανάσταση στην τουριστική διαμονή της περιοχής προσφέροντας μια πληθώρα παροχών και ανέσεων. Συγκεκριμένα, πρόκειται για πολυτελείς αυτόνομες βίλες που η κάθε μία διαθέτει 3 υπνοδωμάτια -καθένα με το δικό του εσωτερικό μπάνιο (ensuite bathroom), ιδιωτική εξωτερική πισίνα, μπάρμπεκιου και τζάκι, ενώ οι ιδιωτικές για κάθε βίλα εγκαταστάσεις SPA (σάουνα και υδρομασάζ) προσφέρουν πολυτέλεια και μοναδικές στιγμές χαλάρωσης. Σημειώνεται πως οι πισίνες στις βίλες είναι νέας οικολογικής τεχνολογίας (ecopool), αλμυρού νερού και έχουν τη δυνατότητα να λειτουργήσουν και ως θερμαινόμενες (από τον Απρίλιο μέχρι και τον Οκτώβριο).

Salina Spa Villas
Salina Spa Villas
τζακουζι, χαμαμ, ντους
Salina Spa Villas
δωμάτιο με πινακίδα welcome
Salina Spa Villas

Salina Premium Residences 

Αν προτιμάς να είσαι downtown, προτίμησε το ξενοδοχείο διαμερισμάτων Salina Premium Residences (Lofts, Διαμερίσματα, Sauna Suite) που λειτουργεί στην πόλη του Βόλου από τον Οκτώβριο του 2020. Ό,τι και αν θελήσεις να κάνεις, το έχεις δίπλα σου. Πρόκειται για lux διαμερίσματα και διώροφα lofts – μίνι μεζονέτες που έχουν υπνοδωμάτιο, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο και μπαλκόνι με θέα στο βουνό (Πήλιο), την πόλη ή/και τη θάλασσα (Παγασητικός). Το καλύτερο; Στη μοναδική Sauna Suite μπορείς να απολαύσεις στιγμές χαλάρωσης στη σάουνα που βρίσκεται στο ευρύχωρο μπαλκόνι με θέα στο πανέμορφο Πήλιο. Ακόμα και αν έξω χιονίζει, εσύ θα είσαι ζεστά. Οι Salina Premium Residences είναι σίγουρο πως θα σου χαρίσουν μια αξέχαστη διαμονή που θα αποπνέει οικειότητα, ζεστασιά και άνεση, ικανοποιώντας τις απαιτήσεις σου για όμορφες διακοπές. Τι άλλο να ζητήσεις από το χριστουγεννιάτικο σου trip;

σαλόνι
Salina Premium Residences
δωμάτιο
Salina Premium Residences
μπάνιο
Salina Premium Residences

Το όνομα των καταλυμάτων της επιχείρησης είναι εμπνευσμένο από τις Αλυκές (Salinas) που είναι από την αρχαιότητα μέχρι και σήμερα σημαντικοί χώροι, καθώς το αλάτι αποτελεί βασικότατο στοιχείο στη διατροφή όλων των λαών της γης. Έτσι, δημιουργήθηκε με αγάπη και ιδιαίτερη φροντίδα το Salina Villas & Residences, οι «αλατένιες» κατοικίες, στο Βόλο και τις Αλυκές! Και στα δύο καταλύματα υιοθετείται η φιλοσοφία “less is more” -που μας βρίσκει 100% σύμφωνους- με έμφαση στις λιτές διακοσμητικές γραμμές και την διακριτική πολυτέλεια ως αρχιτεκτονική προσέγγιση. Με όνειρο τους να συνδυάσουν τις σύγχρονες παροχές και υπηρεσίες φιλοξενίας με τις ελληνικές αξίες και την παράδοση του τόπου μας και με στόχο να μας εξασφαλίσουν μια διαμονή που θα αποπνέει οικειότητα και ζεστασιά, το Salina Villas & Residences  μας εγγυάται ότι θα ικανοποιήσει πλήρως τις απαιτήσεις μας κάνοντας μας να νιώσουμε «σαν στο σπίτι μας».

κτίριο απέξω
Salina Premium Residences

Όπως, γίνεται αντιληπτό οι πολυτελείς, ευρύχωρες και πλήρως εξοπλισμένες Salina Villas και τα minimal, cozy και downtown Salina Premium Residences είναι η τέλεια επιλογή για αξέχαστες διακοπές, βιώνοντας τον παλμό της πόλης κοντά σε όλες τις γιορτινές εκδηλώσεις της. Όπως και αν επιθυμείς να περάσεις τα Χριστούγεννα σου, πιο ήρεμα ή πιο ξέφρενα, το Salina Villas & Residences σου έχει τη λύση. Φέτος στις γιορτές κάνε στον εαυτό σου ή στους αγαπημένους σου ένα ξεχωριστό δώρο. Φύγαμε για Βόλο! Και αν προτιμάς να περάσεις τις γιορτές στη βάση σου με τους δικούς σας, κανόνισε την εκδρομή σου για αργότερα. Ο Βόλος και τα Salina Villas & Residences είναι οι ιδανικοί χειμερινοί προορισμοί. 

Στοιχεία Επικοινωνίας: T: +30 24210 85505, K: +30 6939373783, E: info@salina-volos.gr, w: www.salina-volos.gr
Διευθύνσεις:
SALINA PREMIUM RESIDENCES: Στρ. Καλέργη 11, Νεάπολη, 38334, Βόλος
SALINA SPA VILLAS: Εκαταίου 5, Αλυκές, 38334, Βόλος

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ