Smart Life

Φέτος όλη η μαγεία των Χριστουγέννων βρίσκεται στο River West

Η ιδανική γιορτινή ατμόσφαιρα για εσένα και τους αγαπημένους σου

Μπεθ Τσαλίκη
Μπεθ Τσαλίκη
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
River West μέσα

River West: Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα και ένα μοναδικό «Magic Ride» με το Τρένο των Ευχών, το εργαστήρι του Άη Βασίλη και πολύ xmas shopping για όλους, από 16 έως 31 Δεκεμβρίου.

Πού βρίσκεται άραγε το Τρένο των Ευχών που θα μας ταξιδέψει σε μέρη μαγικά; Πού θα βρούμε το εργαστήρι του Άγιου Βασίλη για να ζωγραφίσουμε τα πρόσωπά μας με χριστουγεννιάτικα σχέδια; Πού τελικά, θα ψωνίσουμε τα καλύτερα δώρα για τους αγαπημένους μας; Η απάντηση βρίσκεται σε δύο λέξεις: River West!

Χριστούγεννα στο River West

Magic Ride με το τρένο των ευχών

Το Magic Ride με το τρένο των ευχών στο Επίπεδο -1 θα ταξιδέψει μικρούς και μεγάλους σε μέρη μακρινά σε όλον τον κόσμο και θα γεμίσει τις οικογένειες και τους φίλους με αναμνήσεις, με τις πιο φανταστικές φωτογραφίες. Επιβιβαστείτε, φορέστε το γιορτινό σας χαμόγελο και βγείτε φωτογραφία, στηρίζοντας με αυτόν τον όμορφο τρόπο, το πολύτιμο έργο του Make-A-Wish Ελλάδος! Τελικός προορισμός, η εκπλήρωση της ευχής του μικρού Κωνσταντίνου που θέλει να δει από κοντά το Βόρειο Σέλας!

Ο οδηγός του Magic Ride
Φέτος η μαγεία των Χριστουγέννων βρίσκεται στο River West

Το Εργαστήρι του Άγιου Βασίλη

Η γιορτινή εμπειρία στο River West δεν τελειώνει εδώ. Πέρα από τις αγορές και τις μαγικές διαδρομές, θα υπάρχει και πολύ παιχνίδι! Φέτος στο Επίπεδο 1, οι μικροί μας φίλοι θα μπορούν να ξεκινήσουν τη διαδρομή της διασκέδασής τους από την «είσοδο του σιδηροδρομικού σταθμού». Εκεί θα τους περιμένει ένα πρωτότυπο χριστουγεννιάτικο εργαστήρι για να φτιάξουν τα δικά τους μοναδικά χριστουγεννιάτικα props, ενώ θα μπορούν να κάνουν και γιορτινό face painting!

Κορίτσια ξωτικά του Άι Βασίλη
Φέτος όλη η μαγεία των Χριστουγέννων βρίσκεται στο River West

Ζωντανή μουσική με κάλαντα και γιορτινές μελωδίες

Την Παραμονή των Χριστουγέννων (24/12) το River West θα γεμίσει από παραδοσιακά κάλαντα από το Κέντρο Λαϊκού Πολιτισμού Αιγάλεω ενώ την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς (30/1), η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Αιγάλεω θα μας χαρίσει χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

Αστέρι δέντρου μέσα στο River West

X-MAS SHO-HOHOΗΟ- PPING

Τα Χριστούγεννα σημαίνουν δώρα και τα καλύτερα δώρα για όλους θα τα βρούμε με μία επίσκεψη στο River West! Θα συναντήσετε μοναδικές προτάσεις σε μόδα, ομορφιά, τεχνολογία, αθλητικά, βρεφικά και παιδικά είδη. Και επειδή τα παιδιά έχουν την τιμητική τους τις γιορτές, στα καταστήματα Μουστάκας και Lego Store, θα βρείτε μία τεράστια ποικιλία παιχνιδιών για κάθε γούστο! Μάλιστα, για τους λάτρεις των χειμερινών αποδράσεων, στο κατάστημα Decathlon θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για μικρούς και μεγάλους.

Αυτές τις γιορτές, από την Παρασκευή 16 μέχρι και το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου, όλη η μαγεία των Χριστουγέννων, βρίσκεται στο River West με άνετες Χριστουγεννιάτικες αγορές, ατελείωτη διασκέδαση, super fun δραστηριότητες και μοναδικές εκπλήξεις για όλη την οικογένεια.

Φέτος η μαγεία των Χριστουγέννων βρίσκεται στο River West

Φέτος, τα Χριστούγεννα δίνουμε ραντεβού στο γιορτινό River West!

Facebook: River West Instagram: River West

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ