- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κρις Πρατ και Άννα Φάρις δεν είναι πια μαζί: «Προσπαθήσαμε για πολύ καιρό» (εικόνες, video)
Ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Χόλιγουντ χωρίζει μετά από οκτώ χρόνια γάμου
«Προσπαθήσαμε για πολύ καιρό και αισθανόμαστε πραγματικά απογοητευμένοι», γράφει ο Κρις Πρατ στο Facebook. «Ακόμη αγαπάμε ο ένας τον άλλον και θα συνεχίσουμε να απολαμβάνουμε στιγμές μαζί», έγραψε η Άννα Φάρις στο Twitter.
Ο 38χρονος Κρις Πρατ και η 40χρονη Άννα Φάρις γνωρίστηκαν το 2007 στα γυρίσματα της ρομαντικής κομεντί « Take Me Home Tonight», ερωτεύτηκαν, παντρεύτηκαν το 2009 στο Μπαλί, έγιναν γονείς και σήμερα μετά από οκτώ χρόνια έγγαμου βίου χωρίζουν με μια κοινή ανακοίνωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Ο γιος μας έχει δύο γονείς που τον υπεραγαπούν. Για χάρη του παιδιού θέλουμε να κρατήσουμε αυτήν την κατάσταση όσο γίνεται πιο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και να προχωρήσουμε με τις ζωές μας», ανέφερε η κοινή δήλωση του εν διαστάσει πλέον ζεύγους του Χόλιγουντ. Κρις Πρατ και Άννα Φάρις διευκρινίζουν ότι ποτέ δεν θα ξεχάσουν τις ωραίες στιγμές που έζησαν μαζί και υπογραμμίζουν ότι εξακολουθούν να τρέφουν μεγάλο σεβασμό ο ένας για τον άλλον.

Ο Κρις Πρατ έγινε γνωστός στο ρόλο του Andy Dwyer στην τηλεοπτική κωμική σειρά Parks and Recreation, αλλά η καριέρα του εκτινάχθηκε χάρη στη συμμετοχή του στις ταινίες «Jurassic Park» και «Φύλακες του Γαλαξία».
Τον Απρίλιο όταν ο Πρατ απέκτησε το δικό του αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ δεν ξέχασε να ευχαριστήσει την Φάρις λέγοντας: «χωρίς εσένα όλα αυτά δεν έχουν καμία σημασία».
Η Φάρις γνώρισε επιτυχία το 2000 με την ταινία Scary Movie, με τη συμμετοχή της στην κωμική σειρά Mom και δίπλα στον Σάσα Μπάρον Κοέν στην σάτιρα ο «Δικτάτορας».
Απογοητευμένοι δηλώνουν οι φαν των ηθοποιών στα social media και ελπίζουν να τα ξαναβρούν. «Θεέ μου προσεύχομαι για να αποκατασταθεί ο γάμος σας», γράφει μία φαν, ενώ ένας άλλος λέει: «ποτέ δεν πίστευα πως θα διάβαζα αυτήν την ανακοίνωση. Λυπάμαι για εσάς και την οικογένειά σας».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το BBC επικαλείται οικονομικές πιέσεις και καταργεί τα πρωτοποριακά LGBTQ+ dating shows
Ποια άλλη εκπομπή μετατοπίζεται στο πρόγραμμα του καναλιού
Petition στη Bundestag ζητά να ανασταλεί το κλείσιμο του ελληνικού προγράμματος της DW το 2027
Ο Γιώργος Παυριανός αφηγείται τις μοναδικές στιγμές που έζησε κοντά του
Επιτήδειοι χρησιμοποιούν λογότυπα μεγάλων ΜΜΕ, όπως το Euronews, παραποιώντας αυθεντικά βίντεο
Έχει διατελέσει Διευθύνων Σύμβουλος σε σημαντικούς οργανισμούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Η εξαγορά αποτελεί τη δεύτερη μεγαλύτερη επένδυση στην ιστορία του ομίλου μετά την αγορά του Politico
Μιλήσαμε με τη γνωστή YouTuber για την επικαιρότητα και τα όρια του χιούμορ, την ευθύνη του δημιουργού και τον σεξισμό στα social media
Η ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού
Ο σταθμός ανακοίνωσε τη λήξη της συνεργασίας με το έμπειρο τηλεοπτικό στέλεχος, ευχαριστώντας την για την προσφορά της
No Spam! Είναι η υπόσχεσή μας!
Και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά
Στον τηλεοπτικό αέρα του OPEN
Ο δημοσιογράφος μίλησε για τη μοναξιά, τον έρωτα και τη χαρά της πατρότητας
Ανατροπή στο Χόλιγουντ - «Ασύμφορο το τίμημα», δηλώνουν οι Τεντ Σαράντος και Γκρεγκ Πίτερς
Η ανακοίνωση του OPEN
Οι πρώτες δηλώσεις στις κάμερες μετά την περιπέτεια υγείας και την επιστροφή της στον ΣΚΑΪ
Η γέννηση της μικρής οθόνης στην Ελλάδα και οι πρωτεργάτες του ΕΙΡ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.