Κοσμος

Η βασίλισσα Ελισάβετ στο Μετρό του Λονδίνου - Η ξαφνική επίσκεψη (βίντεο)

Εγκαινιάστηκε γραμμή με το όνομά της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η βασίλισσα Ελισάβετ πήγε στο Μετρό του Λονδίνου
Η βασίλισσα Ελισάβετ πήγε στο Μετρό του Λονδίνου © YouTube/Telegraph

Η βασίλισσα Ελισάβετ πήγε στο μετρό του Λονδίνου, προκειμένου να είναι παρούσα στα εγκαίνια της «Elizabeth Line». Οι εικόνες απο την απρόσμενη επίσκεψη.

Η βασίλισσα Ελισάβετ πραγματοποίησε απρόσμενη επίσκεψη στο μετρό του Λονδίνου σήμερα Τρίτη 17 Μαΐου 2022, προκειμένου να είναι παρούσα στα εγκαίνια της νέας γραμμής στον υπόγειο σιδηρόδρομο της βρετανικής πρωτεύουσας, η οποία φέρει το όνομά της.

Βίντεο που δημοσίευσε η βρετανική εφημερίδα «Telegraph», δείχνει την 96χρονη Ελισάβετ να είναι ντυμένη στα κίτρινα και να κρατά μπαστούνι στον σταθμό Paddington.

Φανερά ευδιάθετη ξεναγήθηκε στους χώρους του σταθμού στο μετρό του Λονδίνου. Μαζί της βρισκόταν και ο γιος της, πρίγκιπας Εδουάρδος. H «Elizabeth Line» είναι η νέα γραμμή του μετρό του Λονδίνου, που διασχίζει τη βρετανική πρωτεύουσα από το ανατολικό στο δυτικό τμήμα της. Η αρχική ονομασία ήταν «Crossrail», ωστόσο στη συνέχεια ελήφθη η απόφαση να πάρει το όνομα της βασίλισσας Ελισάβετ, όπως είχε ανακοινώσει ο πρωθυπουργός της χώρας, Μπόρις Τζόνσον.

Opening of the Elizabeth Line

 

Το βίντεο με τη βασίλισσα Ελισάβετ στο μετρό του Λονδίνου

Το τελευταίο χρονικό διάστημα η βασίλισσα Ελισάβετ έχει αρχίσει να αυξάνει τις δημόσιες εμφανίσεις της, επιστρέφοντας στα βασιλικά της καθήκοντα, παρά τα κινητικά προβλήματα που έχει λόγω του προχωρημένου της ηλικίας της. Φέτος γιορτάζει 70 χρόνια στον βρετανικό θρόνο.

Την περασμένη εβδομάδα το γεγονός ότι ο πρίγκιπας Κάρολος εκφώνησε την «Ομιλία της Βασίλισσας» στη βρετανική Βουλή -γεγονός που χαρακτηρίστηκε από διεθνή ΜΜΕ ως «πρόβα» για την αλλαγή φρουράς στον βρετανικό θρόνο- είχε προκαλέσει έντονη ανησυχία για την κατάσταση της υγείας της Ελισάβετ. Ωστόσο, φαίνεται πως η βασίλισσα της Βρετανίας έχει επιστρέψει δριμύτερη, όπως φαίνεται και στο βίντεο από την παρουσία της στο μετρό του Λονδίνου.

The Queen makes a surprise appearance at the opening of the Elizabeth Line

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ