- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Η Microsoft θα καλύπτει τα έξοδα των εργαζομένων που θέλουν να υποβληθούν σε άμβλωση
Μετά τις Yelp Inc, Citigroup, Levi Straus & Co και Amazon
H Microsoft ανακοίνωσε ότι θα καλύπτει τα έξοδα μετακίνησης για τις εργαζόμενές της που επιθυμούν να υποβληθούν σε άμβλωση.
Η Microsoft ανακοίνωσε χθες Δευτέρα ότι θα επεκτείνει την κάλυψη που προσφέρει στους εργαζόμενούς της στις ΗΠΑ για υπηρεσίες άμβλωσης και όσες συνδέονται με τον επαναπροσδιορισμό φύλου, προκειμένου να περιλαμβάνεται και το κόστος μετακίνησης.
Αρκετές εταιρείες, ανάμεσά τους η Yelp Inc, Citigroup, Levi Straus & Co και η Amazon, έχουν ήδη δεσμευθεί να καλύπτουν το κόστος για τις εργαζόμενές τους στις ΗΠΑ που θα αναγκάζονται να ταξιδέψουν σε άλλη περιοχή ή και πολιτεία προκειμένου να υποβληθούν σε άμβλωση.
Άλλες μεγάλες εταιρίες όπως η Walmart και η Target δεν έχουν προβεί σε ανακοινώσεις μετά τη διαρροή την προηγούμενη εβδομάδα σχεδίου απόφασης του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ, σύμφωνα με το οποίο αυτό πρόκειται να ανατρέψει την ιστορική του απόφαση του 1973 με την οποία νομιμοποιήθηκαν οι αμβλώσεις στη χώρα.
Το θέμα είναι ακόμη πιο επείγον καθώς 31 πολιτείες των ΗΠΑ υιοθέτησαν φέτος νέους περιορισμούς στις αμβλώσεις, σύμφωνα με τους αναλυτές του ινστιτούτου Guttmacher.
Η Microsoft «θα εξακολουθήσει να κάνει ό,τι μπορεί βάσει της νομοθεσίας για να προστατεύει τα δικαιώματα των εργαζομένων της και να τους στηρίζει» ώστε να έχουν πρόσβαση σε κρίσιμης σημασίας ιατρική περίθαλψη. Σε αυτή, σύμφωνα με εκπρόσωπο της εταιρείας, περιλαμβάνονται υπηρεσίες όπως η άμβλωση και θεραπείες που αφορούν τον επαναπροσδιορισμό φύλου.
«Η στήριξη επεκτείνεται για να περιλαμβάνει την κάλυψη των εξόδων μετακίνησης για αυτές και άλλες ιατρικές υπηρεσίες η πρόσβαση στις οποίες είναι περιορισμένη λόγω του τόπου διαμονής ενός εργαζομένου», πρόσθεσε.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Υπάρχει η εντύπωση πως η Δημοκρατία στην Ευρώπη είναι κάποιος κανόνας. Ψεύδος. Η Δημοκρατία ήταν και είναι παρένθεση σε μία Ευρώπη με παθολογική ροπή στον αυταρχισμό.
Το μεγάλο πρόβλημα στα δεξιά του
Πριν από 31 χρόνια, ο διάδοχος του θρόνου είχε φτάσει στο σχολείο με τους τότε χωρισμένους γονείς του, την πριγκίπισσα Νταϊάνα και τον πρίγκιπα Κάρολο
Έγιναν οι μισοί Γερμανοί «ακροδεξιοί»; Η χρόνια απόκρυψη των προβλημάτων, οι Ευρωπαίοι στρουθοκάμηλοι και τα παράπονα της Ανατολικής Γερμανίας
Ανακτήθηκαν τα «μαύρα κουτιά» του αεροσκάφους
Η τοξικολογική έκθεση έδειξε πως είχαν λάβει kratom και διφαινυδραμίνη
Κλιματική κρίση, ενεργειακή ασφάλεια και η άνοδος της ριζοσπαστικής δεξιάς, σε ένα νέο πολιτικό τοπίο
Οι διαρρήκτες τους παράτησαν στον κήπο του μουσείου στην προσπάθειά τους να διαφύγουν
Η πορεία στη Βρετανία και οι αλλαγές που τον οδηγούν εκτός
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Έπεσε ένας από τους δράστες καθώς έφευγαν
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Τι γίνεται με τις δύο επόμενες κρατιδιακές εκλογές
O πρόεδρος της Γαλλίας ζητά παγκόσμια συμμαχία για τη σωτηρία του κινηματογράφου
H υπόθεση αφορούσε την παρουσία ινδουιστικής θρησκευτικής αντιπροσωπείας
Το fund διαχειρίζεται περίπου 22 δισ. δολάρια
Εάν οι Δημοκρατικοί κερδίσουν τη Βουλή, ανοίγει ο δρόμος για έρευνες κατά του προέδρου
Ζητούν την απομάκρυνσή του
Η εμφάνιση ήρθε μόλις δύο ημέρες μετά τη νέα διάψευση του ότι φορά περούκα
Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ δεν θα εγκατασταθούν σε βασιλική κατοικία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.