Κοσμος

Διαπραγματεύσεις Ουκρανίας-Ρωσίας: Η πρώτη φωτογραφία

Αυτό είναι το τραπέζι των διαπραγματεύσεων στη Λευκορωσία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η πρώτη φωτογραφία από το τραπέζι των διαπραγματεύσεων μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας
Η πρώτη φωτογραφία από το τραπέζι των διαπραγματεύσεων μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας © Twitter

Στο φως της δημοσιότητας έδωσε το υπουργείο Εξωτερικών της Λευκορωσίας την πρώτη φωτογραφία από τον τόπο διεξαγωγής των σημερινών διαπραγματεύσεων Ρωσίας-Ουκρανίας.

«Στη Λευκορωσία, όλα είναι έτοιμα για να φιλοξενηθούν οι διαπραγματεύσεις Ρωσίας-Ουκρανίας. Περιμένοντας να φτάσουν οι αντιπροσωπείες», ανέφερε το υπουργείο σε tweet.

Διαπραγματεύσεις Ρωσίας-Ουκρανίας: Χωρίς πολλές φιλοδοξίες από την συνάντηση ο Ζελένσκι

«Θα πω ειλικρινά, όπως πάντα, ότι δεν πιστεύω στο αποτέλεσμα αυτής της συνάντησης. Αλλά ας προσπαθήσουμε, ώστε κανένας πολίτης της Ουκρανίας να μην έχει καμία αμφιβολία ότι εγώ, ως πρόεδρος, δεν προσπάθησα να σταματήσω τον πόλεμο όταν υπήρχε έστω και μια ευκαιρία», είχε δηλώσει ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι για την επερχόμενη συνάντησή του με τον Βλαντιμίρ Πούτιν.

Διαπραγματεύσεις εν μέσω συγκρούσεων μεταξύ των δύο χωρών

Πόλεμος Ουκρανία: Ανακόπηκαν ρωσικές δυνάμεις - Όδευαν προς Κίεβο

 

Ρωσικά στρατεύματα σταμάτησαν εν μέρει να κινούνται από τα βορειοδυτικά του Κιέβου προς το κέντρο της πρωτεύουσας της Ουκρανίας, δήλωσε χθες ο Ολεξίι Αρεστόβιτς, σύμβουλος της ουκρανικής προεδρίας.

Ο ουκρανικός στρατός απέκρουσε χθες χερσαίες και αεροπορικές επιθέσεις, κατά τον ίδιο.

Ο ρωσικός στρατός προσπαθεί παράλληλα να μπει στο κέντρο της Χαρκίβ, της δεύτερης μεγαλύτερης ουκρανικής πόλης, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, ανέφερε ο σύμβουλος της προεδρίας, ενώ 11 πλοία του ρωσικού Πολεμικού Ναυτικού βρίσκονται ανοικτά της Οδησσού.

Στη Μαριούπολη (νότια) δεν αναφέρονται προβλήματα, ωστόσο η Μπερντιάνσκ καταλήφθηκε από τα ρωσικά στρατεύματα, συμπλήρωσε.

Ο Ολεξίι Αρεστόβιτς διαβεβαίωσε εξάλλου πως το Σαββατοκύριακο εντάχθηκαν στις τάξεις του ουκρανικού στρατού κάπου 100.000 έφεδροι.

Δείτε live τις εξελίξεις στον πόλεμο της Ουκρανίας

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ