Κοσμος

Βρετανία: Και νέο «σκάνδαλο» για τον Τζόνσον εν μέσω lockdown

Αλλεπάλληλες κατηγορίες για τον πρωθυπουργό

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Έξαλλοι οι Βρετανοί με τον Μπόρις Τζόνσον: Έπινε κρασί με συνεργάτες του στην Ντάουνινγκ Στριτ εν μέσω lockdown [εικόνα]
Μπόρις Τζονσον © Getty Images/ Ideal Image

Νέα φωτογραφία εκθέτει τον Μπόρις Τζόνσον για το πάρτι στη Ντάουνινγκ Στριτ με τη σύζυγό του και 17 άτομα.

Λίγες μέρες μετά την παραίτησή της συμβούλου του Μπόρις Τζόνσον η οποία γελούσε με συναδέλφους σε παράτυπο πάρτι στην Ντάουνινγκ Στριτ εν μέσω απαγορεύσεων λόγω πανδημίας, μια νέα φωτογραφία απ’ τον κήπο της πρωθυπουργικής κατοικίας που δημοσίευσε χθες (19/12) κατ' αποκλειστικότητα η Guardian φέρνει νέο «πονοκέφαλο» στον πρωθυπουργό. 

Η επίμαχη φωτογραφία, φέρεται να έχει τραβηχτεί τον Μάιο του 2020. Σε αυτή απεικονίζεται ο Βρετανός πρωθυπουργός με τη σύζυγό του και 17 άτομα που εργάζονται στη Ντάουνινγκ Στριτ να πίνουν κρασί συνοδεία τυριών, ενώ κάθονται σε διάφορα σημεία του κήπου.

Για τη συνάθροιση, που φέρεται να έλαβε χώρα στις 15 Μαΐου 2020, ο εκπρόσωπος του Νο 10 της Ντάουνινγκ Στριτ έχει κάνει λόγο για «συνάντηση εργασίας».

«Δεν είναι πάρτι» δήλωσε σήμερα ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησής του Ντόμινικ Ράαμπ.

«Η Ντάουνινγκ Στριτ χρησιμοποιεί τον κήπο αυτόν ως χώρο εργασίας», δήλωσε ο Ράαμπ στον ραδιοσταθμό Times Radio. «Αυτό δεν αντιβαίνει στους κανονισμούς», πρόσθεσε.

«Ειλικρινά δεν πιστεύω ότι αυτό κατατάσσεται στα πάρτι», σημείωσε επίσης ο Ράαμπ, για να προσθέσει: «Δεν πιστεύω ότι ήταν πάρτι».

Η αντιπρόεδρος των Εργατικών Άντζελα Ρέινερ περιέγραψε την εικόνα ως «σφαλιάρα στο πρόσωπο του βρετανικού λαού» προσθέτοντας ότι ο «ο πρωθυπουργός μας δείχνει με συνέπεια ότι δεν σέβεται τους κανόνες που θέτει για εμάς τους υπόλοιπους». Μάλιστα, όπως λέει, στην Ντάουνινγκ Στρις έπιναν και έκαναν πάρτι όταν οι υπόλοιποι μέχρι μόλις πρόσφατα έκαναν μια βόλτα την ημέρα.


Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ


 
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ