- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Η Ε.Ε. είναι έτοιμη να παράσχει στον λαό της Κύπρου κάθε είδους βοήθεια, δήλωσε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, ενώ υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά
Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η μεγάλη πυρκαγιά, η οποία εκδηλώθηκε στην Κύπρο το Σάββατο, βάσει της τελευταίας ενημέρωσης της πυροσβεστικής.
Η μεγαλύτερη πυρκαγιά στα χρονικά της Κυπριακής Δημοκρατίας, όπως χαρακτηρίστηκε από τον Διευθυντή του Τμήματος Δασών, άφησε πίσω της και θύματα, καθώς εντοπίστηκαν τέσσερα απανθρακωμένα πτώματα στην Οδού. Πρόκειται από τις πρώτες πληροφορίες για τους τέσσερις Αιγύπτιους οι οποίοι αγνοούνταν από το Σάββατο.
Για την υπόθεση η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη 67χρονου υπόπτου. Σύμφωνα με πληροφορίες η πυρκαγιά φαίνεται να ξεκίνησε από χωράφι ιδιοκτησίας του. O εν λόγω άνδρας οδηγήθηκε την Κυριακή, 4 Ιουλίου, ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο διέταξε την 8ημερη κράτηση του.
Την ετοιμότητα της Ε.Ε. να βοηθήσει την Κύπρο, εξέφρασε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Σαρλ Μισέλ με ανάρτησή του στο Twitter.
«Οι σκέψεις μας είναι στα θύματα των πυρκαγιών στην Κύπρο. Στα αγαπημένα τους πρόσωπα στέλνουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια» ανέφερε ο κ. Μισέλ.
Συμπλήρωσε, δε, ότι «η Ε.Ε. είναι έτοιμη να παράσχει στον Πρόεδρο της Κύπρου, Νίκο Αναστασιάδη, και στον λαό της Κύπρου κάθε είδους βοήθεια».
Νωρίτερα, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στο Κέντρο Διαχείρισης στη Βαβατσινιά, όπου νωρίτερα παρακάθισε σε σύσκεψη με τους αρμόδιους φορείς, για το θέμα της κατάσβεσης της καταστροφικής πυρκαγιάς σε ορεινές περιοχές της Λεμεσού και της Λάρνακας, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης είπε ότι «μιλάμε πραγματικά για μια τραγωδία της οποίας δεν υπήρξε προηγούμενο, πλην της περιόδου της εισβολής το 1974.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το 90% των ιρανικών εξαγωγών πετρελαίου περνά από εκεί
Πανηγύρι με τις φωτογραφίες του ζευγαριού
Εκατοντάδες άνθρωποι έχουν σκοτωθεί σε όλη τη Μέση Ανατολή από τις 28 Φεβρουαρίου
Τουλάχιστον δέκα τάνκερ έχουν γίνει στόχος ή έχουν αναφέρει επίθεση από την αρχή της σύρραξης
Στάθηκε τυχερός που επέζησε από την επίθεση της 28ης Φεβρουαρίου λέει ο πρέσβης του Ιράν στην Κύπρο
Το νέο εργαλείο αποκαλείται HODIO - ένα ακρωνύμιο στα ισπανικά για το «Αποτύπωμα Μίσους και Πόλωσης»
Όταν η επιθυμία για ανατροπή γίνεται εφιάλτης
Το πέρασμα είναι αρκετά βαθύ ώστε να το διασχίζουν τα μεγαλύτερα δεξαμενόπλοια αργού πετρελαίου στον κόσμο
Η κατάσταση στην περιοχή παραμένει ασταθής
Πώς ο πόλεμος στο Ιράν και η κρίση στη Μέση Ανατολή μπορούν να γεμίσουν τα ταμεία της Μόσχας
«Όσοι θέλουν να δουν τον χαρακτήρα μας, ας κοιτάξουν την Κύπρο»
Συμφωνία, εκεχειρία, εξέγερση ή αποχώρηση των ΗΠΑ
Η νέα γυναικοκτονία συγκλονίζει τη Μεσσίνα της Σικελίας
Επιτήδειοι χρησιμοποιούν λογότυπα μεγάλων ΜΜΕ, όπως το Euronews, παραποιώντας αυθεντικά βίντεο
Οι πληροφορίες από τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες
Οι αποκαλύψεις για τη συμπεριφορά του προκαλούν μαζικές ακυρώσεις συνεργασιών
Περίπου 635 εκατομμύρια δολάρια εκτιμάται η περιουσία του μέχρι τη στιγμή του θανάτου του
Οι ειδικοί μιλούν για τη Μέση Ανατολή
Δείτε βίντεο από το σημείο της τραγωδίας
«Εμείς είμαστε εκείνοι που θα αποφασίσουμε πότε θα τελειώσει ο πόλεμος», διεμήνυσαν οι Φρουροί της Επανάστασης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.