- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Η Ε.Ε. είναι έτοιμη να παράσχει στον λαό της Κύπρου κάθε είδους βοήθεια, δήλωσε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, ενώ υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά
Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η μεγάλη πυρκαγιά, η οποία εκδηλώθηκε στην Κύπρο το Σάββατο, βάσει της τελευταίας ενημέρωσης της πυροσβεστικής.
Η μεγαλύτερη πυρκαγιά στα χρονικά της Κυπριακής Δημοκρατίας, όπως χαρακτηρίστηκε από τον Διευθυντή του Τμήματος Δασών, άφησε πίσω της και θύματα, καθώς εντοπίστηκαν τέσσερα απανθρακωμένα πτώματα στην Οδού. Πρόκειται από τις πρώτες πληροφορίες για τους τέσσερις Αιγύπτιους οι οποίοι αγνοούνταν από το Σάββατο.
Για την υπόθεση η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη 67χρονου υπόπτου. Σύμφωνα με πληροφορίες η πυρκαγιά φαίνεται να ξεκίνησε από χωράφι ιδιοκτησίας του. O εν λόγω άνδρας οδηγήθηκε την Κυριακή, 4 Ιουλίου, ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο διέταξε την 8ημερη κράτηση του.
Την ετοιμότητα της Ε.Ε. να βοηθήσει την Κύπρο, εξέφρασε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Σαρλ Μισέλ με ανάρτησή του στο Twitter.
«Οι σκέψεις μας είναι στα θύματα των πυρκαγιών στην Κύπρο. Στα αγαπημένα τους πρόσωπα στέλνουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια» ανέφερε ο κ. Μισέλ.
Συμπλήρωσε, δε, ότι «η Ε.Ε. είναι έτοιμη να παράσχει στον Πρόεδρο της Κύπρου, Νίκο Αναστασιάδη, και στον λαό της Κύπρου κάθε είδους βοήθεια».
Νωρίτερα, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στο Κέντρο Διαχείρισης στη Βαβατσινιά, όπου νωρίτερα παρακάθισε σε σύσκεψη με τους αρμόδιους φορείς, για το θέμα της κατάσβεσης της καταστροφικής πυρκαγιάς σε ορεινές περιοχές της Λεμεσού και της Λάρνακας, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης είπε ότι «μιλάμε πραγματικά για μια τραγωδία της οποίας δεν υπήρξε προηγούμενο, πλην της περιόδου της εισβολής το 1974.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Απαρχαιωμένες ηλεκτρικές εγκαταστάσεις, επανειλημμένες διαρροές και υψηλά επίπεδα αμίαντου
Πρόστιμα από 1.000 έως 5.000 δολάρια
Τι μπορούν να κάνουν οι Δημοκρατικοί
Οι επενδυτές προσδοκούν λιγότερες πολιτικές ανατροπές, αλλά βλέπουν αυστηρότερο έλεγχο στην τεχνητή νοημοσύνη
Ο Πάπας έχει ήδη παραθέσει στίχους του σε πρόλογο βιβλίου
Ο 67χρονος άνδρας αρνήθηκε αρχικά να παραδώσει τα κλειδιά του χρηματοκιβωτίου
Ο Αμερικανός πρόεδρος θεωρεί πως η απόφασή του για το Ιράν ήταν η σωστή
Οι πιθανές επιπτώσεις στις σχέσεις της Ουάσιγκτον με τρεις κρίσιμες περιοχές του πλανήτη
Η άλλοτε προνομιακή σχέση με τον Αμερικανό πρόεδρο κινδυνεύει να γίνει εκλογικό βάρος
20 ετών και 2 μηνών ήταν την Κυριακή ο Αντρέα Κίμι Αντονέλι, όταν έγινε ο νεαρότερος παγκόσμιος πρωταθλητής στην ιστορία της F1.
Υποψίες για οργανωμένη επιχείρηση
Το μήνυμα συνοδεύεται από φωτογραφία που δείχνει τον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ συνοφρυωμένο
Μια διαδεδομένη δεισιδαιμονία συνδέει το γρήγορο φαγητό με εξαντλητικές βάρδιες
Μεταξύ άλλων καμία νίκη σε αμφίρροπες αναμετρήσεις
Η ανάρτηση του Αμερικανού αντιπροέδρου
Υποχώρηση της Βέρνης από το αίτημα αποζημίωσης προς τη Ρώμη
Αισιοδοξία από την Κομισιόν - Ρεαλιστικός στόχος η ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων
Ανοιχτό το ενδεχόμενο δανεισμού στην Ελλάδα
Και γιατί κάνω μόνη μου cancel σε δικό μου σχετικό κείμενο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.