- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ανοίγουν τα σινεμά στη Νέα Υόρκη, ένα χρόνο μετά
Ο Λίαμ Νίσον θα καλωσορίζει τους Νεοϋορκέζους που επιστρέφουν στους κινηματογράφους
Μετά από ένα χρόνο κλεισίματος λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, ανοίγουν τα σινεμά στη Νέα Υόρκη
Οι κινηματογράφοι της Νέας Υόρκης ανοίγουν αυτό το Σαββατοκύριακο μετά από σχεδόν ένα χρόνο κλεισίματος λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και ο Λίαμ Νίσον θα βγει έξω και πρόκειται να το γιορτάσει.
Ο πρωταγωνιστής της ταινίας «The Marksman», ο οποίος έλαβε την πρώτη δόση του εμβολίου κατά της Covid 19 θα ευχαριστήσει προσωπικά τους θεατές που παρακολουθούν την πιο πρόσφατη ταινία δράσης, στην οποία έχει τον κεντρικό ρόλο.
«Αυτό πρέπει να καταγραφεί» δήλωσε ο Βορειοϊρλανδός ηθοποιός στο THR. «Θα είναι ωραίο να καλωσορίζω τους ανθρώπους. Νομίζω ότι η μετάβαση στον κινηματογράφο είναι λίγο ιερή εμπειρία. Ένιωθα έτσι από τότε που ήμουν παιδί» τόνισε.
Ο Τομ Όρτενμπεργκ, επικεφαλής της Open Road / Briarcliff, εταιρείας διανομής της ταινίας «The Marksman» στις ΗΠΑ, πρόσθεσε: «Το εκ νέου άνοιγμα της Νέας Υόρκης είναι μια ισχυρή συμβολική κίνηση για το κοινό που πηγαίνει στον κινηματογράφο ότι είναι εντάξει να αρχίσουν με προσοχή να κάνουν αυτό που τους αρέσει».
Ο Λίαμ Νίσον πιθανότατα θα μιλήσει με τους θεατές για το φημισμένο δίδυμο, Μάικλ Ρεντγκρέιβ και Ρέιτσελ Κέμπσον τους παππούδες της αείμνηστου συζύγου του Νατάσα Ρίτσαρντσον που πρωταγωνιστούσαν σε θεατρικές παραστάσεις στο Γουέστ Εντ του Λονδίνου κατά τη διάρκεια της έκρηξης στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.
«Οι άνθρωποι δεν πανικοβάλλονταν» είπε στο THR. «Μερικές φορές, η παράσταση σταματούσε και ο Σερ Μάικλ κατέβαινε στην ορχήστρα και άρχιζε να παίζει πιάνο και να τραγουδά».
Ο Νίσον πρόσθεσε: «Υπάρχει ένα μικρός παραλληλισμός με αυτό που συμβαίνει τώρα. Βομβαρδιζόμαστε με αυτές τις μικροσκοπικές αόρατες βόμβες».
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το νέο φιλμ του Γκορ Βερμπίνσκι μοιάζει κάπως μετέωρο μεταξύ των έντιμων προθέσεων και των δυσκολιών να φτιαχτεί ένα άρτιο sci-fi με έξυπνα –και επίκαιρα– σχόλια
Από τα πιο τρυφερά animation που έχουν φτιαχτεί τα τελευταία χρόνια
Ένα σκληρό μάθημα για τις οικογενειακές σχέσεις που διαλύονται όταν στο ζύγι μπαίνουν ο εγωισμός και τα χρήματα
Με αφορμή τον νέο του ρόλο στο «Πολύ κοριτσίστικο όνομα το Πάττυ», τη νέα ταινία του Γιώργου Γεωργόπουλου, κάναμε μια κινηματογραφική βόλτα μαζί του
Γιατί όλοι έχουν θυμώσει τόσο με την ομολογουμένως άστοχη δήλωση του ηθοποιού; Ή μήπως συμβαίνει κάτι άλλο;
Ο 78χρονος σταρ επιβεβαιώνει - Σχεδιάζει επιστροφές και στα Predator και Commando
Ο πιο εμβληματικός κινηματογράφος της Αθήνας πρωταγωνιστεί στη λίστα με τα καλύτερα σινεμά παγκοσμίως
H ηθοποιός είχε αντιρρήσεις για τη χρήση μιας ρατσιστικής λέξης
Όταν ο σπουδαίος σκηνοθέτης μίλησε στην Athens Voice με αφορμή τα γυρίσματα της ταινίας «Σ΄ αυτή τη χώρα κανείς δεν ήξερε να κλαίει»
Ο σπουδαίος σκηνοθέτης πέθανε σε ηλικία 84 ετών
Η πρώτη του σημαντική τηλεοπτική εμφάνιση έγινε το 198
Η ελληνική πρωτεύουσα πρωταγωνίστρια σε διεθνή κινηματογραφικά και τηλεοπτικά project
Ο ηθοποιός έχει μακρά σχέση με την Paramount
Η αλχημίστρια του ελληνικού ντοκιμαντέρ μετατρέπει σε χρυσό ό,τι δεν λάμπει
«Υποψιάζομαι ότι το υπόλοιπο της καριέρας μου θα συνεχιστεί στην Ισπανία»
Στη σκιά μιας ταραγμένης διεθνούς συγκυρίας η μεγάλη βραδιά
27 χρόνια συμπληρώνονται από τον θάνατό του
Αέρας Χόλιγουντ στο κέντρο της Αθήνας
Το αριστούργημα του Νίκου Κούνδουρου με τη μοναδική ερμηνεία του Ντίνου Ηλιόπουλου
Μετά το «Mirai» ο διάσημος Μαμόρου Χοσόντα μας ταξιδεύει σε νέους, συναρπαστικούς κόσμους
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.