Με νανουρίζει το κούνημα: Η viral ατάκα Σαντορινιού για τους σεισμούς
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Σεισμοί στη Σαντορίνη: Η viral ατάκα κατοίκου - Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Μπορεί αρκετοί πολίτες να έχουν αποχωρήσει από τη Σαντορίνη λόγω της έντονης σεισμικής δραστηριότητας που καταγράφεται τις τελευταίες ημέρες, ωστόσο, όσοι έχουν μείνει πίσω φαίνεται ότι δεν τρομοκρατούνται από τις δονήσεις που συνεχώς καταγράφονται, έχοντας συνηθίσει.
Η κάμερα του Alpha κατέγραψε τη δήλωση ενός κατοίκου της Σαντορίνης, ο οποίος όπως είπε δεν ανησυχεί για τους σεισμούς: «Όχι καλέ, με νανουρίζει και το κούνημα».
Σεισμοί στις Κυκλάδες: Έκτακτη επιχορήγηση 850 χιλ. ευρώ σε Σαντορίνη, Αμοργό, Ανάφη και Ίο
Έκτακτη επιχορήγηση ύψους 850.000 ευρώ δίνει το υπουργείο Εσωτερικών στα νησιά Σαντορίνη, Αμοργό, Ανάφη και Ίο για την κάλυψη των αναγκών τους λόγω της συνεχιζόμενης σεισμικής δραστηριότητας.
Σήμερα Τετάρτη συνεχίστηκαν οι αυτοψίες στην Καλδέρα ενώ νωρίτερα οι σεισμογράφοι κατέγραψαν άλλο ένα 4,3 Ρίχτερ μεταξύ Σαντορίνης και Αμοργού.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ μειωμένη είναι η σεισμική ακολουθία τις τελευταίες ημέρες στη Σαντορίνη. Σεισμός 4,3 Ρίχτερ έγινε νωρίτερα το πρωί και δύο δονήσεις 5 Ρίχτερ και 4,9 Ρίχτερ με διαφορά μίας ώρας την Τρίτη στις 7 και 8 το πρωί.
Υπό αυτό το πρίσμα γίνονται αυτοψίες στα πρανή της Καλντέρας για να περιοριστεί πιθανότητα κατολισθήσεων, αλλά και να γίνουν παρεμβάσεις όπου χρειάζονται.
Την Τρίτη στη Σαντορίνη βρέθηκε ο υφυπουργός Εσωτερικών, Βασίλης Σπανάκης, ο οποίος πρώτα επισκέφθηκε Ίο, Ανάφη και Αμοργό ενώ ανακοίνωσε έκτακτη επιχορήγηση ύψους 850.000 ευρώ στα τέσσερα νησιά.
Τετρακόσιες χιλιάδες προορίζονται για την Σαντορίνη και από 150.000 σε Αμοργό, Ίο και Ανάφη για την κάλυψη επιτακτικών αναγκών λόγω των σεισμών.
«Εξασφαλίστηκε σήμερα από το Υπουργείο Εσωτερικών έκτακτη επιχορήγηση ύψους 850.000 χιλιάδων ευρώ προκειμένου να καλυφθούν λειτουργικές και έκτακτες ανάγκες των τελευταίων ημερών. Το κράτος βρίσκεται εδώ, η κυβέρνηση βρίσκεται εδώ, υπάρχει μια πολύ καλή συνεργασία τόσο με τον πρώτο βαθμό της τοπικής αυτοδιοίκησης όσο και με το δεύτερο βαθμό της τοπικής αυτοδιοίκησης και συνεχίζουμε με συντονισμό, με καθημερινή τακτική και συντονισμένη επικοινωνία τις ενέργειές μας», τόνισε ο κ. Σπανάκης.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο Αριστοτέλης Βαλαωρίτης έχει καταφέρει να εξασφαλίσει μια θέση στο βιβλίο των Ρεκόρ Guinness
Πήγαν για γλυκά και ζητούσαν αυτόγραφα
Γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και παραμένουν αχώριστες
Ο μονάρχης αυτοσαρκάστηκε για το viral περιστατικό
Επικρίσεις στα κινεζικά μέσα για τη συμπεριφορά του ιδρυτή του οίκου μόδας
Λόγια που ακούστηκαν δημοσίως
Τα συν και πλην της εβδομάδας από τη Σταυρούλα Παναγιωτάκη
Η αντίφαση της δημιουργικής οικονομίας και η πολιτιστική δραστηριότητα χωρίς αξιοπρεπείς αμοιβές
Γιατί τα πολλά χρήματα στον λογαριασμό όψεως οδηγούν σε απώλεια αγοραστικής δύναμης
Η δημοσιογράφος και δημιουργός περιεχομένου μιλάει στην ATHENS VOICE
Monsters είναι ο τίτλος της ταινίας μικρού μήκους και μοιάζει με παραμύθι, όμως, είναι η πραγματικότητά μας
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Τι προσφέρει για 9,99 δολάρια
Σε απόγνωση βρετανικές επιχειρήσεις
Ο Ρόκο, που υπηρετεί στο Γκραντ Ράπιντς του Μίσιγκαν, αναρρώνει μετά την επέμβαση αφαίρεσης
Τι δώρο μοίραζαν σε όσους θα έμπαιναν μέσα
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Ο Μπράιαν Ρέι προσπαθεί από τα 17 του να μοιάσει στη γυναίκα των ονείρων του και όπως λέει δεν έχει σκοπό να σταματήσει
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.