- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ιωάννα Τούνη: Τα ακριβά ψώνια και η απάντηση σε follower που προκάλεσε αντιδράσεις
Οι αγορές χιλιάδων ευρώ σε ρούχα και αξεσουάρ και τα σχόλια των followers της Τούνη
«Δεν ευθύνομαι εγώ γι’ αυτό», απάντησε όταν κάποιος της είπε ότι εκείνη δείχνει τα πανάκριβα ψώνια της και ο κόσμος δεν έχει χρήματα για το σούπερ μάρκετ
Στο ταξίδι της στην Αμερική και στα «οικονομικά» ψώνια που έκανε εκεί αφιέρωσε το τελευταίο βίντεο της στο Tik Tok η Ιωάννα Τούνη, όμως, δεν πήγε ακριβώς καλά αυτό. Για την ακρίβεια, προκλήθηκαν αντιδράσεις από followers που της επισήμαναν ότι προκαλεί το κοινό αίσθημα με τις ακριβές της αγορές και μάλιστα σε μία περίοδο που η ακρίβεια έχει περιορίσει τις αγοραστικές επιλογές πολλών οικογενειών.
Σύμφωνα με όσα είπε η Ιωάννα Τούνη, προχώρησε σε κάποιες αγορές από μεγάλο εμπορικό κέντρο του Σικάγο και βρήκε πολλές ευκαιρίες, τις οποίες φρόντισε να εκμεταλλευτεί.
«Είχε εδώ στο Σικάγο ένα εμπορικό κέντρο το οποίο τα είχε όλα σε έκπτωση -20, -30% οπότε είπα θα ψωνίσω», ακούγεται να λέει η Τούνη στο βίντεο ενώ λίγο μετά μιλά για ένα παλτό αξίας 3.790 δολαρίων που με την έκπτωση το απέκτησε τελικά στα 1.319 δολάρια.
@j.touni Τι σου άρεσε περοσσότερο;😇❤️ #fyp #foryoupage #foryou #tiktokgreece #shopping #brand #viral
♬ πρωτότυπος ήχος - Ioanna Touni
Κατά τον ίδιο τρόπο για μία τσάντα αξίας 3.450 δολαρίων, η Ιωάννα Τούνη πλήρωσε 2.409 δολάρια. Την ίδια στιγμή φορώντας ένα μαύρο σακάκι που επίσης βρήκε σε τιμή ευκαιρίας σχολίασε χαρακτηριστικά: «Καλά αυτό δεν είναι σικ που κάνω, αλλά καταλαβαίνεις τώρα», ενώ για μία άλλη πανάκριβη τσάντα –μόνο 2.490 δολάρια- , την οποία απέκτησε στα 1.739 δολάρια, η influencer πρόσθεσε: «Το λες και οικονομία αυτό που έχει συμβεί».
Όπως ήταν αναμενόμενο, τα σχόλια των followers της ήταν κυρίως επικριτικά και κάποια από αυτά σχολίαζαν ότι στην παρούσα φάση η μέση ελληνική οικογένεια μπορεί να μην έχει χρήματα ούτε για στοιχειώδη αγαθά από το σούπερ μάρκετ.
«Είμαστε και εμεις που έχουμε 2 παιδάκια και περιμένουμε να έρθει η Παρασκευή να πληρωθούμε (1600 και οι δυο) για να πάμε να ψωνίσουμε στο σούπερ μάρκετ και γενικά να βγει ο μήνας», ήταν το σχόλιο ενός follower της, που όμως η Τούνη δεν άφησε χωρίς απάντηση: «Συγνώμη, αλλά δεν ευθύνομαι εγώ γι’ αυτό», του απάντησε.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βίντεο τη δείχνει να τρέχει πίσω από πολίτες
Κατέκτησαν ένα βάθρο στις Κάννες 2026 και αποδεικνύουν ότι η ανάπτυξη στη δημιουργική βιομηχανία γίνεται νότια του Ισημερινού
Οι διασώστες δεν μπορούσαν να αναισθητοποιήσουν το ζώο
Έδωσαν ολονύχτια μάχη για την κατάσβεση φωτιάς
Γνωρίστε τον γάτο στο Άμστερνταμ που φοράει σωσίβιο, «συλλαμβάνει» βλέμματα και κατακτά το TikTok
Αστυνομικοί τον απομάκρυναν από το σημείο
O παρουσιαστής του βρετανικού Apprentice, Άλαν Σούγκαρ ζήτησε πίσω τα χρήματα του
Το βίντεο αγγίζει τις 6 εκατομμύρια προβολές και έγινε αμέσως viral
Απίθανη στιγμή με τον φόργουορντ του Παναθηναϊκού - Η...απειλή προς τον πιτσιρικά που υποστηρίζει τον Ολυμπιακό
Οι εικόνες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
H media personality υποστήριξε την Ισπανία
Η ηθοποιός σε μια απίστευτη ατάκα προς τον συμπρωταγωνιστή της στην «Οδύσσεια» του Κρίστοφερ Νόλαν
Ο σκύλος της οικογένειας Μπέρναμ θα επηρεάσει τη σχέση του με τον νέο πρωθυπουργό;
Το θεματικό πάρκο Yaoxue Ice and Snow World έχει γίνει πόλος έλξης επισκεπτών
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Οι θεατές διέκριναν κάτι «περίεργο» στην εμφάνιση της Πρώτης Κυρίας στο VIP θεωρείο
Ψυχολόγος αποκαλύπτει τα κρυφά τεχνάσματα που επηρεάζουν ασυνείδητα τις αγορές μας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.