Trending Now

Το Playboy «έκοψε» τη Μία Καλίφα από το δίκτυό του μετά τα post υπέρ της Χαμάς

«Πρέπει να μάθει ότι οι επιλογές της έχουν συνέπειες»

62224-137655.jpg
Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Μία Καλίφα
Η Μία Καλίφα © Instagram

Μία Καλίφα: Το Playboy την «έκοψε» μετά τα post υπέρ της Χαμάς - Χαρακτήρισε αηδιαστικά και καταδικαστέα τα σχόλιά της

Το Playboy «έκοψε» τη Μία Καλίφα, γνωστή infuencer και πρώην πορνοστάρ, από το μητρώο των δημιουργών του OnlyFans, μετά τα υποστηρικτικά σχόλια της θανατηφόρας επίθεσης της Χαμάς στο Ισραήλ, σύμφωνα με την εταιρεία.

«Σας γράφουμε σήμερα για να σας ενημερώσουμε για την απόφασή μας να τερματίσουμε τη σχέση του Playboy με τη Μία Καλίφα, συμπεριλαμβανομένης της διαγραφής του καναλιού Playboy της Μία στην πλατφόρμα δημιουργών μας», έγραψε η εταιρεία σε ένα μήνυμα προς τους χρήστες (μέσω της Daily Mail).

«Τις τελευταίες ημέρες, η Mia έκανε αηδιαστικά και καταδικαστέα σχόλια που εξυμνούσαν τις επιθέσεις της Χαμάς στο Ισραήλ και τη δολοφονία αθώων ανδρών, γυναικών και παιδιών. Στο Playboy, ενθαρρύνουμε την ελεύθερη έκφραση και την εποικοδομητική πολιτική συζήτηση, αλλά έχουμε πολιτική μηδενικής ανοχής για τη ρητορική μίσους. Περιμένουμε από την ίδια να καταλάβει ότι τα λόγια και οι πράξεις της έχουν συνέπειες».

Από την Τρίτη, η σελίδα της Καλίφα δεν είναι πλέον διαθέσιμη στην ιστοσελίδα του Playboy.

Οργή κατά της πορνοστάρ, Μία Καλίφα, στα social media μετά τα post υπέρ της Χαμάς

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει με τις αναρτήσεις της στα social media η Μία Καλίφα, καθώς υπερασπίστηκε τις δυνάμεις της Χαμάς και τις επιθέσεις που αυτές εξαπέλυσαν κατά του Ισραήλ το περασμένο Σάββατο.

«Μπορεί κάποιος να πει παρακαλώ στους μαχητές για την ελευθερία στην Παλαιστίνη να γυρίσουν τα κινητά τους έτσι ώστε να τραβάνε οριζόντια βίντεο;» έγραψε στις 7 Οκτωβρίου στο «Χ» η πρώην πορνοστάρ και συνέχισε:

«Θέλω απλώς να βεβαιωθώ ότι υπάρχει αρκετό υλικό 4k του λαού μου να γκρεμίζει τα τείχη της ανοιχτής φυλακής στην οποία αναγκάστηκαν να ζουν αφού τους έδιωξαν από τα σπίτια τους, έτσι ώστε να έχουμε πολλές επιλογές για τα βιβλία ιστορίας».

Χωρίς να συμμερίζεται τις εκατοντάδες ανθρώπινες απώλειες, η Μία Καλίφα περιέγραψε όσα συμβαίνουν στο Ισραήλ ως «επίθεση στο καθεστώς απαρτχάιντ των Σιωνιστών από αντάρτες που φοράνε ψεύτικα πουκάμισα Gucci».

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι αναρτήσεις της προκάλεσαν σωρεία αντιδράσεων από followers της στην πλατφόρμα, οι οποίοι έσπευσαν να την επικρίνουν για τη «σκληρότητα» και την «άγνοιά» της.

«Μπορώ να πω ότι το γεγονός ότι υποστηρίζω την Παλαιστίνη μού έχει στοιχίσει επαγγελματικές ευκαιρίες, αλλά είμαι περισσότερο οργισμένη με τον εαυτό μου που που δεν έλεγξα εάν οι άνθρωποι με τους οποίους επρόκειτο να συνεργαστώ ήταν σιωνιστές» απάντησε σε νέα της ανάρτηση.

«Είμαι από τον ΛΙΒΑΝΟ, είστε τρελοί αν νομίζετε ότι θα μπορούσα να πάρω το μέρος των αποικιοκρατών» συνέχισε και συμπλήρωσε:

«Εάν μπορείς να σκεφτείς την κατάσταση στην Παλαιστίνη και δεν είσαι με το μέρος των Παλαιστινίων, τότε βρίσκεσαι στη λάθος πλευρά του Απαρτχάιντ, και η ιστορία θα το αποδείξει κάποτε».

Πάντως, μετά την συνεχιζόμενη κατακραυγή που δέχτηκε για τα όσα έγραψε έσπευσε να προχωρήσει σε διευκρινίσεις σχετικά με τον όρο «μαχητές για την ελευθερία» που χρησιμοποίησε σημειώνοντας πως δεν έχει καμία πρόθεση να προωθήσει την βία.

«Το είπα επειδή αυτό ακριβώς κάνουν οι Παλαιστίνιοι πολίτες... μάχονται για την ελευθερία κάθε μέρα».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ