TV & Media

Η Μία Καλίφα έφθασε τα 17 εκατ. followers και προειδοποιεί

«Αφήστε με γ@..ώτο μου ήσυχη αν...»

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μία Καλίφα
Μία Καλίφα/miakhalifa/@Instagram

Τι δεν πρέπει να κάνεις αν συναντήσεις τη Μία Καλίφα που έχει πλέον 17 εκατ. followers στο Instagram.

Από το 2015, όταν και πήρε την απόφαση να εγκαταλείψει τη βιομηχανία του πορνό μετά τις απειλές που δέχτηκε από τζιχαντιστές επειδή εμφανίστηκε με μαντήλα σε ερωτικό video, έχουν αλλάξει πολλά στη ζωή της Μία Καλίφα. Η πρώην πορνοστάρ έχει γίνει influencer στα social media. Πλέον, την ακολουθούν 17 εκατ. άνθρωποι. Η Μία Καλίφα το γιόρτασε με μια ανάρτηση στο Instagram, όπου μεταξύ άλλων ευχαριστεί όλους αυτούς που τη στηρίζουν, προειδοποιώντας τους όμως παράλληλα και για κάτι που δεν της αρέσει να της κάνουν.

«17 εκατομμύρια παλαβοί, σας ευχαριστώ τόσο, μα τόσο πολύ. Σας αγαπώ όλους και τον καθένα σας ξεχωριστά, αλλά σας παρακαλώ αφήστε με γ@..ώτο μου ήσυχη αν με συναντήσετε σε κάποιο αεροδρόμιο πριν από τις 09.00 το πρωί. Η συνάντηση είναι εγγυημένο ότι θα είναι δυσάρεστη» γράφει στη λεζάντα που συνοδεύει φωτογραφία από επίσκεψή της στο Τολέδο της Ισπανίας.

Δεν έβγαλα εκατ. από το πορνό

Τον Αύγουστο, σε ανάρτησή της στο Twitter είχε αποκαλύψει ότι το ποσό που έβγαλε από τις ερωτικές ταινίες δεν ξεπερνούσε τα 12.000 δολάρια, διαψεύδοντας με αυτόν τον τρόπο τη φημολογία για εκατ. δολάρια, καθώς το όνομά της βρισκόταν για μεγάλο χρονικό διάστημα πολύ ψηλά στις μηχανές αναζήτησης ιστοσελίδων για ενήλικες.

«Ο κόσμος πιστεύει ότι έχω βγάλει εκατομμύρια από το πορνό. Είναι εντελώς αναληθές. Έβγαλα ΣΥΝΟΛΙΚΑ κάπου 12.000 δολάρια στη βιομηχανία και δεν είδα ούτε σεντ μετά από αυτό. Η δυσκολία του να βρεις μια φυσιολογική δουλειά μετά το πορνό ήταν... τρομακτική» είχε γράψει η 26χρονη πρώην πορνοστάρ.

 

 

Παράλληλα, σε συνέντευξή της στο BBC είχε μιλήσει για τη χειραγώγηση νεαρών και ευάλωτων -όπως είπε- γυναικών από τη βιομηχανία του πορνό, ενώ δεν παρέλειψε να παραδεχτεί ότι έχει μετανιώσει για τις ταινίες που έκανε, καθώς η οικογένειά της την αποκλήρωσε. Επιπλέον, υποστήριξε ότι συνεχίζει να βιώνει μετά-τραυματικό στρες.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ