Trending Now

Ηδυπάθεια και γυμνές selfie από τον ράπερ Lil Nas X στο ξενοδοχείο του στο Βέλγιο

Ο ράπερ βρίσκεται στο Βέλγιο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
O Lil Nas X
O Lil Nas X/Instagram

Lil Nas X: Στο Βέλγιο ο ράπερ με φωτογραφίες από το μπάνιο του ξενοδοχείου

Ο δύο φορές νικητής του Grammy Lil Nas X τράβηξε αρκετές γυμνές selfies από τη μπανιέρα με τζακούζι στο ξενοδοχείο του στο Βέλγιο το βράδυ της Τρίτης. Ο 23χρονος ποπ ράπερ-τραγουδιστής - που διαθέτει 72 εκατ. followers στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης - έγραψε στη λεζάντα του slideshow «Εγώ στο [δικό σας] μπάνιο μετά το f***in [δικό σας] b****.»

Ο γνωστός τραγουδιστής που έχει συζητηθεί ιδιαίτερα για τις ενδυματολογικές επιλογές, αλλά και τις απόψεις του, ειδικότερα μετά το coming out του ως ομοφυλόφιλος, χρησιμοποιεί πολύ συχνά το Τwitter για να μιλήσει ανοιχτά στο κοινό του για διάφορα θέματα που τον απασχολούν, μεταξύ των οποίων κι η σεξουαλικότητά του.  Για πολλά χρόνια, ο γνωστός ράπερ είχε υπό την επίβλεψή του έναν fan λογαριασμό για τη Nicki Minaj. Μέσα από αυτή την εμπειρία έμαθε πολλά για το ίντερνετ και πώς ένας καλλιτέχνης μπορεί να το χρησιμοποιήσει προς όφελός του.

Από τη δημιουργία διαφόρων memes για να προωθήσει τη δουλειά του, μέχρι μοναδικές πινακίδες που κοσμούν διάφορες πόλεις της Αμερικής, αλλά και τη χρήση του TikTok για να έρθει σε επαφή με ένα νεότερο κοινό, αυτό της Gen Z, ο rapper έχει δείξει ότι καταλαβαίνει την αξία του ίντερνετ καλύτερα από τον καθένα.

Πρόσφατα μάλιστα ο οίκος Yves Saint Laurent Beauté ανακοίνωσε πως ο ράπερ-φαινόμενο, τραγουδιστής και στιχουργός Lil Nas X θα είναι το πρόσωπο της νέας καμπάνιας του.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ