Trending Now

Στέλιος Παρλιάρος για τη φερόμενη σχέση με τον Φώτη Σεργουλόπουλο: Αν γκουγκλάρεις το όνομά του, δίπλα γράφει το δικό μου

«Με ενόχλησαν πολύ όσα γράφτηκαν»

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στέλιος Παρλιάρος: «Με ενόχλησαν όσα γράφτηκαν για μένα και τον Φώτη Σεργουλόπουλο»
Ο Στέλιος Παρλιάρος © Twitter

Στέλιος Παρλιάρος για τον Φώτη Σεργουλόπουλο και το παιδί του

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ζωής Κρονάκη και του Δημήτρη Γιαγτζόγλου ήταν ο Στέλιος Παρλιάρος ο οποίος αναφέρθηκε στη φιλία του με τον Φώτη Σεργουλόπουλο λέγοντας ότι τον ενόχλησαν τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο ότι έχει παιδί μαζί του.

«Στην αρχή με ενόχλησε. Είπα έλεος. Σε μια συνέντευξη πρόσφατα είπα το παιδί του Φώτη θα παντρευτεί κι ακόμα θα λένε ότι είναι δικό μου. Με τον Φώτη είμαστε πολύ φίλοι και γίναμε από την εκπομπή “Σαν το σπίτι σας” πριν από 22 χρόνια. Κάναμε και κάνουμε πολλή παρέα, έτυχε ο Φώτης να κάνει το παιδί και με γεια του και χαρά του. Επειδή τους ήρθε ότι με ένα σεφ είναι ο Φώτης κ.λ.π. κι είπαν ποιος είναι αυτός ο σεφ; Ο Παρλιάρος. Αν θα γκουγκλάρεις τώρα αμέσως κάτω από τον Φώτη είναι Παρλιάρος», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Και συνέχισε: «Το διαχειρίστηκα πολύ ψύχραιμα και πολύ καλά. Δεν μπορείς να είσαι με έναν άνθρωπο κολλητός κι επειδή είναι κι αυτός στην τηλεόραση πρέπει να έχουν μαζί το παιδί. ‘Ελεος. Μπαίνουν στην προσωπική σου ζωή, που εγώ δεν δίνω δικαιώματα. Ήμουν σε μία εκδήλωση στις αρχές που έγινε αυτό στα Γιάννενα, που ένα μικρό κοριτσάκι με θαύμαζε, κι ήμασταν σε ένα σούπερ μάρκετ και μου λέει το παιδάκι σας τι κάνει; Της λέω ότι δεν έχω παιδάκι τι λέτε και μου λέει εσείς με τον Φώτη; Λέω είναι λάθος».

O Στέλιος Παρλιάρος ανακάλυψε τη ζαχαροπλαστική το 1979 και το 1982 άνοιξε το πρώτο του ζαχαροπλαστείο το οποίο έγινε αλυσίδα όμως λόγω κακής διαχείρισης τον οδήγησε στο να αποσυρθεί έξι χρόνια αργότερα. Στην συνέχεια άνοιξε στο Κολωνάκι και στην Κηφισιά, το ζαχαροπλαστείο Sweet Alchemy.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ