Trending Now

Γυναίκα βρίζει το πλήρωμα αεροπλάνου και πετάει μπουκάλι με νερό σε άλλο επιβάτη (βίντεο)

Επειδή της ζήτησαν να κατέβει από το αεροσκάφος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
aeroplano

Ο viral τσακωμός γυναίκας σε αεροσκάφος - Ο λόγος του καβγά - Η ευγενική προσέγγιση του πληρώματος - Η αντίδραση της επιβάτιδος

Το γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο μίας γυναίκας που τσακώνεται με όλο το πλήρωμα ενός αεροσκάφους όταν αυτό της ζήτησε να κατεβάσει τον σκύλο της από τα γόνατά της.

Ειδικότερα, στα πλάνα που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, φαίνεται η γυναίκα να φωνάζει και να βρίζει οργισμένη τους αεροσυνοδούς καθώς προσπαθούν να την βγάλουν από το αεροπλάνο το οποίο εκτελούσε την πτήση από την Ατλάντα προς τη Νέα Υόρκη.

Στην αρχή απλά αρνήθηκε να αποβιβαστεί και στη συνέχεια έχασε την ψυχραιμία της και άρχισε να γίνεται ακόμα πιο επιθετική, παρόλο που το προσωπικό της λέει ότι θα της επιστραφεί το αντίτιμο του εισιτηρίου της.

«Δεν σας έκανα τίποτα», λέει, η γυναίκα υποστηρίζοντας ότι έχει αργήσει 12 ώρες να φτάσει στον προορισμό της.

«Επειδή δεν μπορούσατε να με αφήσετε να κάτσει ο σκύλος μου στην γ… αγκαλιά μου», έλεγε ουρλιάζοντας, με την αεροσυνοδό να της απαντά: «Κυρία μου, πάμε».

«Άντε γ… όλοι σας», φωνάζει, ενώ οι συνεπιβάτες της λένε να κατέβει από την πτήση.

Το αποκορύφωμα ήταν όταν η γυναίκα ξεκίνησε να πακετάρει τα πράγματά της σε μια τσάντα και ένας επιβάτης φωνάζει: «Κατεβείτε από το αεροπλάνο».

Η γυναίκα, μην μπορώντας να συγκρατήσει την οργή της, εκτόξευσε ένα μπουκάλι με νερό σε έναν επιβάτη της που την βιντεοσκοπούσε, φωνάζοντας: «Κλείσε το γ… τηλέφωνό σου».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ