- CITY GUIDE
- PODCAST
-
19°
Μόλις 12 λεπτά χρειάζεται κάποιος στο πρώτο ραντεβού για να αποφασίσει εάν του αρέσει ή όχι το πρόσωπο που κάθεται απέναντί του, σύμφωνα με μία νέα βρετανική δημοσκόπηση.
Στην έρευνα συμμετείχαν 2.000 ενήλικες, το 64% εκ των οποίων είπαν ότι κρίνουν θετικά τον απέναντί τους αν χαμογελάει και ακολούθως αν τους κοιτάζει στα μάτια - ένα χαρακτηριστικό που κρίθηκε σημαντικό από το 58% των ερωτηθέντων. Τρίτο σημαντικότερο κριτήριο είναι να έχει δροσερή αναπνοή (45% των ερωτηθέντων), καλό τόνο φωνής (25%) και να είναι κομψά ντυμένος (23%).
Αντίστοιχα, τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα που απωθούν αμέσως τον / την επίδοξο σύντροφο είναι η σωματική αποφορά (59%) και η κακοσμία του στόματος (53%).
Σχεδόν τέσσερις στους δέκα (το 38%) είπαν ότι δεν θα έβγαιναν ποτέ δεύτερο ραντεβού με κάποιον που έχει την κακή συνήθεια να βρίζει, ενώ το 36% είπαν πως βρίσκουν απωθητικό το ατημέλητο ντύσιμο και το 33% την έλλειψη χαμόγελου.
Η δημοσκόπηση, που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό της ασφαλιστικής εταιρείας AXA, έδειξε ακόμα πως το 6% των εργένηδων κάνουν μία αυτοσχέδια «έρευνα» πριν από το πρώτο ραντεβού, ελέγχοντας τις αναρτήσεις στο Facebook και στο Twitter του προσώπου που θα συναντήσουν.
Ακόμα πάντως και αν η πρώτη εντύπωση δεν είναι ιδανική, αρκετοί δήλωσαν πρόθυμοι να βγουν και δεύτερο ραντεβού. Μάλιστα οι άνδρες που θα έδιναν μία ευκαιρία επιπλέον είναι διπλάσιοι από ό,τι οι γυναίκες.
Δ.Κ.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι κατηγορίες και η γνωριμία μέσω Instagram
Τα συν και πλην της εβδομάδας από τη Σταυρούλα Παναγιωτάκη
Λόγια που ακούστηκαν δημοσίως
Απίστευτες καταστάσεις μέσα στην καμπίνα
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Η γλώσσα των social media που εξελίσσεται συνεχώς
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Το στιγμιότυπο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Η Άμι Άκτον βρίσκεται στο επίκεντρο μιας προσωπικής οικογενειακής διαμάχη
Η επική φάρσα στο πλατό και η αντίδραση της παρουσιάστριας
Η Σάρα και ο Τρε αποδέχθηκαν την πρόκληση του δημοφιλούς YouTuber
Η φωτογραφία που προκάλεσε χαμό στα social media
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Η στιγμή που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Η έκθεση του ΟΗΕ καταγράφει την περιορισμένη παρουσία των γυναικών σε θέσεις πραγματικής εξουσίας
«Σαν έτοιμος από καιρό, σαν θαρραλέος, αποχαιρέτα την Αλεξάνδρεια που χάνεις»
Όπως είπε, το καλλιτεχνικό του όνομα είναι «G Zeus»
Η σπαρακτική ανάρτηση του Γρηγόρη Κορπίδη και τα χιλιάδες σχόλια στα social media
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.