Trending Now

Βιέννη: Πώς ένα sex toy προκάλεσε συναγερμό για τρομοκρατία

Άρχισε να δονείται μέσα σε γυναικεία τσάντα στον χώρο της γκαρνταρόμπας του Μεγάρου Μουσικής

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
womans-bag.gif

Αντί για βόμβα ανακάλυψαν... δονητή: Πανικός στο Μέγαρο Μουσικής της Βιέννης, όταν μια γυναικεία τσάντα άρχισε να παράγει «θόρυβο».

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Τρίτης στο Μέγαρο Μουσικής της Βιέννης (Konzerthaus). Οι δυνάμεις ασφαλείας ενημερώθηκαν για την πιθανότητα τρομοκρατικού χτυπήματος και συγκεκριμένα για την ύπαρξη εκρηκτικού μηχανισμού στον χώρο της γκαρνταρόμπας. Μόνο που τα πράγματα ήταν τελείως διαφορετικά…

Σύμφωνα με δημοσίευμα στη βρετανική εφημερίδα Daily Mail, όλα ξεκίνησαν όταν μια γυναίκα άφησε την τσάντα της στο βεστιάριο για να παρακολουθήσει τη συναυλία κλασικής μουσικής. Ξαφνικά, η τσάντα άρχισε να δονείται, ενώ ακουγόταν και ένας μικρός θόρυβος. Ο υπάλληλος ειδοποίησε άμεσα τη διοίκηση, η οποία στη συνέχεια ενημέρωσε την αστυνομία.

Η επέμβαση των δυνάμεων ασφαλείας ήταν άμεση και συντονισμένη. Μόνο που τελικά στο εσωτερικό της τσάντας δεν υπήρχαν εκρηκτικά αλλά ένα ερωτικό βοήθημα. Συγκεκριμένα, οι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής έβγαλαν από το εσωτερικό έναν… δονητή. Είχε προηγηθεί η σάρωση της τσάντας με ακτίνες Χ, αφήνοντας τους πάντες με το στόμα ανοικτό.

Το Μέγαρο Konzerthaus στη Βιέννη
Το Μέγαρο Konzerthaus στη Βιέννη/ © EPA/ANDREAS PESSENLEHNER

Ο συναγερμός έληξε και η συναυλία συνεχίστηκε κανονικά, με τη γυναίκα, η οποία συνοδευόταν, να παραλαμβάνει την τσάντα της στο τέλος και να αποχωρεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ