Trending Now

Η γυναίκα που διέσχισε γυμνή την Αυστραλία για να σπάσει τα ταμπού

To Naked Travel Girl έγινε το νέο αστέρι του Instagram παίρνοντας μια τολμηρή απόφαση

daad.jpg
Δημήτρης Αθανασιάδης
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
379161-782495.jpg
instagram.com/a.naked.girl

Είναι σέξι ό,τι είναι γυμνό ή όχι; Γιατί οι κοινωνίες, πολλές φορές, κομπλάρουν στη θέα των γδυμένων ανθρώπων; Τι είναι εκείνο που κάνει κάποιον να βγει από τα ρούχα του, μεταφορικά και κυριολεκτικά ταυτόχρονα; Οι λογαριασμοί Cheeky Exploits και Nude Yoga Girl στο Instagram έχουν συνεισφέρει στην τάση που θέλει να αλλάξει τις αντιλήψεις για τον τρόπο που οι άνθρωποι εκλαμβάνουν την εικόνα ενός γυμνού σώματος, και πολύ περισσότερο, ενός γυναικείου.

Αυτή η ταξιδιωτική ιστορία το πήγε λίγο παραπέρα, επιβεβαιώνοντας πως το γυμνό θα βρίσκει πάντα τρόπο να τραβά το ενδιαφέρον και να παρακάμπτει τις αυστηρές προδιαγραφές των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. 

Στα 21 της, η Sterre, αποφάσισε να εγκαταλείψει για λίγο την Ολλανδία, όπου ζει, δημιούργησε το λογαριασμό a.naked.girl στο Instagram, παίρνοντας έμπνευση από τη σελίδα Get Naked Australia, και διέσχισε τη μακρινή ήπειρο μοιραζόμενη τα ενσταντανέ από την περιπέτεια χωρίς ρούχα με τους δεκάδες χιλιάδες followers της. Εσείς θα το δοκιμάζατε; 

«Δεν υπήρχε κανένα τρακ και το έκανα γυμνή. Ένιωσα σαν τον Bear Grylls» ανέφερε, μιλώντας για την εμπειρία της στην «Daily Mail Australia».

 «Το να απολαμβάνεις τη φύση γυμνή είναι μια ασύγκριτη εμπειρία» εξομολογήθηκε.

Το ιδιότυπο, για κάποιους, ταξίδι υπήρξε μια διδακτική εμπειρία για εκείνη, καθώς ήρθε σε επαφή τόσο με έντομα όσο και με ξένους. Από τα κουνούπια που άφησαν τα σημάδιά τους στο κορμί της μέχρι έναν άγνωστο άνδρα που την πήρε γραμμή.

«Παρατήρησα πως κάποιος είχε ακολουθήσει επίσης το ίδιο μονοπάτι με εμένα και με είδε να κολυμπώ γυμνή» διηγήθηκε.

«Με είδε να τον κοιτώ και το περίεργο πράγμα ήταν πως δεν ένιωσα ντροπιασμένη επειδή ήμουν γυμνή, αλλά ένιωσε ντροπή επειδή με είδε γυμνή» εξήγησε.

Η νεαρή ταξιδιώτισσα που έγινε viral, σε έναν κόσμο που αγαπά τις παράξενες ιστορίες, υποστηρίζει πως «το να είσαι γυμνή κάνει ακόμα τους άλλους ανθρώπους να αισθάνονται άβολα».

«Είναι πραγματικά ντροπή που δεν μπορεί ο καθένας να δει την ευχαρίστηση του να είσαι γυμνή με ένα τρόπο που να μην είναι σεξουαλικός».

Το όνειρό της; Να συνεχίσει να επισκέπτεται κάθε χώρα του πλανήτη και να βγάζει φωτογραφίες γδυμένη σε υπέροχες τοποθεσίες.

«Είμαι σίγουρη πως θα βρω άλλες εκπληκτικές χώρες, αλλά πάντα θα αγαπώ την Αυστραλία γιατί είναι το μέρος από το οποίο η περιπέτειά μου ξεκίνησε».

Είναι σίγουρο πως τώρα έχει περισσότερες πιθανότητες να τα καταφέρει. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ