TV & Media

Kanye West: Η συγγνώμη για την παρενόχληση της Κιμ Καρντάσιαν

«Αναλαμβάνω την ευθύνη. Ακόμα μαθαίνω σε πραγματικό χρόνο»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Kanye West και Κιμ Καρντάσιαν
Kanye West και Κιμ Καρντάσιαν © EPA

Kanye West: Απολογήθηκε ο 44χρονος ράπερ για την «παρενόχληση» της Κιμ Καρντάσιαν στο διαδίκτυο και το Instagram.

Απολογήθηκε ο ράπερ Kanye West για την παρενόχληση που έκανε στην Κιμ Καρντάσιαν με συναισθηματικές αναρτήσεις στο Instagram.

Ειδικότερα, προχώρησε στη διαγραφή των αναρτήσεων από τον λογαριασμό του, οι οποίες έδειχναν στιγμιότυπα κειμένων που είχε λάβει από την Καρντάσιαν και τον φίλο της Pete Davidson, καθώς και προσβλητικά σχόλια.

«Ξέρω ότι η κοινή χρήση στιγμιότυπων οθόνης ήταν ενοχλητική και βγήκε ως παρενόχληση Kim», έγραψε ο West στο Instagram. «Αναλαμβάνω την ευθύνη. Ακόμα μαθαίνω σε πραγματικό χρόνο. Δεν έχω όλες τις απαντήσεις. Το να είσαι καλός ηγέτης σημαίνει να είσαι καλός ακροατής».

«Μπορώ να επωφεληθώ από μια ομάδα δημιουργικών επαγγελματιών και ηγετών της κοινότητας. Ευχαριστώ όλους που με υποστήριξαν», κατέληξε.

Να θυμίσουμε πως τις προηγούμενες ημέρες, ο Kanye West πήρε πίσω τα σχόλια για την πρώην σύζυγό του, όπως το να σχολιάζει την ανατροφή των παιδιών τους, κατηγορώντας τον νέο της φίλο και κωμικό Pete Davidson. Μάλιστα, προσπάθησε να την κερδίσει πίσω στέλνοντας ένα φορτηγό γεμάτο τριαντάφυλλα την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ