- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Αγνώριστη η Adele με μέση δαχτυλίδι και 44 κιλά μείον
Επιδεικνύει την πιο slim εκδοχή του εαυτού της στο οσκαρικό πάρτι των Beyonce - Jay Z
Η λεπτή και 44 κιλά μείον Adele ποζάρει με δημοσιογράφο στο πριβέ πάρτι των Beyonce και Jay Z μετά την τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ στο Λος Άντζελες.
Η Adele πιο λεπτή από ποτέ στη ζωή της. Η Βρετανή τραγουδίστρια αποκάλυψε πρόσφατα ότι έχει χάσει μέχρι στιγμής 44 κιλά και συνεχίζει τη δίαιτα των «1.000 θερμίδων την ημέρα και του πράσινου χυμού».
Η 31χρονη ποζάρει αδυνατισμένη στο πάρτι που διοργάνωσαν μετά την τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ το ζεύγος Beyonce και Jay Z στο Chateau Marmont στο Λος Άντζελες.
Η Adele έχει επίσης κόψει τη ζάχαρη και έβαλε τη δίαιτα Sirtfood στη ζωή της η οποία περιλαμβάνει κυρίως φυτικές τροφές, όπως το kale και το φαγόπυρο, που κόβουν την όρεξη και ενεργοποιούν το αδύνατο γονίδιο του οργανισμού.
Στο πάρτι η μαμά Adele είχε δίπλα της για παρέα διάφορες διασημότητες, όπως οι αδελφές Καρντάσιαν, η Σαρλίζ Θερόν, η Ρις Γουίδερπσουν και η Τζέσικα Άλμπα.
Τη φωτογραφία της αδυνατισμένης Adele ανέβασε στο Instagram της η Πολωνέζα δημοσιογράφος Κίνγκα Ράσιν, η οποία σχολίασε: «Χθες στο πριβέ πάρτι της Beyonce και του Jay Z μίλησα με την Adele για παπούτσια».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ένα κλεμμένο βιβλίο κρατήσεων και η βεντέτα με τον μέντορά του από παλιά
Ανεβασμένοι τόνοι μεταξύ σκηνοθέτη και παρουσιαστή στην εκπομπή «Το Πρωινό»
Ο στόχος για τη ζωή του εκτός πλατό
«Ένας κύκλος κλείνει, ένας νέος κύκλος ανοίγει»
«Εκείνη την περίοδο, κάθε μέρα έξω από τον σταθμό υπήρχε και κάποιος δημοσιογράφος»
«Κατάφερα να ζήσω δημοσιογραφικά όσα πάρα πολλοί δημοσιογράφοι θα ονειρεύονταν να ζήσουν»
Με ιδιότητα του «θύματος της ΜΚΟ»
Συγκινεί η ανάρτησή της έναν χρόνο μετά τον θάνατο της μητέρας της
Τι είπε ο παρουσιαστής στην έναρξη της σημερινής εκπομπής
Από τα στούντιο μιας κάμερας στον ανταγωνισμό με τις πλατφόρμες, ο Νίκος Μαστοράκης θυμάται όσα δημιούργησε και εξηγεί γιατί η τηλεόραση έχασε το κοινό της
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Δέκα ημέρες μετά τον θάνατο του «Καπετάνιου» - Η εξομολόγηση της άνοιξης του 2026
Ο Φώτης Γεωργελές θυμάται πώς δημιουργήθηκε το πρώτο free press
Λίγες μέρες πριν αρχίσει την εκπομπή της στο Mega, η γνωστή δημοσιογράφος μιλά για τις εντάσεις στα πολιτικά πάνελ, τα παράπονα των πολιτικών, την Αθήνα που αγαπά και το πώς τη φωνάζει η μαμά της.
«Το έκανα γιατί πίστευα ότι θα μπορούσα να είμαι χρήσιμος στην κοινωνία. Για το φαγητό το έκανα από πείσμα»
Αιχμηρά σχόλια στον αέρα του ΣΚΑΪ για το βίντεο του τραγουδιστή στο Παρίσι εν μέσω επεισοδίων
«Οι τηλεθεατές, ύστερα από τόσα χρόνια, με έχουν μάθει» λέει η δημοσιογράφος
Η δημοσιογράφος επέστρεψε με μία ακόμη δύσκολη υπόθεση
Το περιστατικό που είχε προκαλέσει αντιδράσεις
Τι είπε για την σκηνή με την πάστα στο «Ριφιφί» και τα παρατσούκλια «Ευλόγησον» και «χήρα του Φατσέα»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.