- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Φρενίτιδα στο Instagram με το φουστάνι της Τζένιφερ Άνιστον
Tο post της ηθοποιού με το ένδυμα πάνω στην μπανιέρα και οι ευχές των followers να τα ξαναφτιάξει με τον Μπραντ Πιτ
«Είναι αυτή η μπανιέρα του Μπραντ;»: Χαμός στο Instagram με το πεταμένο -σε μπάνιο- φόρεμα της Τζένιφερ Άνιστον.
Ακόμη να συνέλθουν όσοι επιθυμούν διακαώς να δουν ξανά μαζί τον Μπραντ Πιτ και την Τζένιφερ Άνιστον. Τα όσα εκτυλίχθηκαν το βράδυ της απονομής των SAG Awards με τους δύο ηθοποιούς να έχουν ένα τρυφερό τετ α τετ, έκαναν πολλούς να αναρωτιούνται μήπως η φλόγα συνεχίζει να σιγοκαίει. H φρενίτιδα χτύπησε τα social media, τα οποία γέμισαν με σχόλια και ευχές για επανασύνδεση.
Το πόσο πολύ θέλουν να δουν ξανά μαζί τον Μπραντ Πιτ και την Τζένιφερ Άνιστον (σ.σ. χώρισαν το 2005) φαίνεται και από τη… φωτιά που άναψε το νέο post της διάσημης ηθοποιού στο Instagram. Το θεόστενο φόρεμα Dior πεταμένο στην μπανιέρα, οι ψηλοτάκουνες μαύρες γόβες πεσμένες στο μάρμαρο και σε πρώτο πλάνο το βραβείο SAG Α’ Γυναικείου Ρόλου σε δραματική σειρά.
«Τζένιφερ, ποιος σου έβγαλε το φόρεμα;», «Θα γυρίσεις στον Μπραντ;», «Ο Μπραντ έβγαλε τη φωτογραφία;», «Σε παρακαλώ, ξαναφτιάξτα με τον Μπραντ» και «Είναι αυτή η μπανιέρα του Μπραντ; Ελπίζω να είναι», ορισμένα από τα σχόλια.
Στο ίδιο post υπάρχει και μια δεύτερη φωτογραφία, όπου η Άνιστον ποζάρει χαμογελαστή, ενώ βρίσκεται ξαπλωμένη στο αυτοκίνητο που τη μεταφέρει στα βραβεία SAG. Ο λόγος; Να μην τσαλακωθεί το εντυπωσιακό της φόρεμα.
«Χωρίς ζάρες… Πιο δύσκολο απ’ ότι φαίνεται», η λεζάντα της φωτογραφίας.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Την Δευτέρα στις 21:00 το νέο επεισόδιο
Την είδηση έκανε γνωστή ο αδελφός του, Γιώργος
Πώς προέκυψε η παρουσία της στα βίντεο του «5 minute mum»
Το «ευχαριστώ» του παρουσιαστή
Τι εξομολογήθηκε στην κάμερα του ριάλιτι μαγειρικής
Έπεισε τους κριτές το πιάτο του;
Το χαρακτήρισε «ένα φαγητό του φτωχού σε Michelin επίπεδο»
Το ρεπορτάζ θέλει εκτός εκπομπής την Άννα Λιβαθυνού
«Δεν το είπε κατά λάθος, είναι η άποψή της»
«Η μαγειρική με έκανε να ξεχνάω τα προβλήματά μου» εξομολογήθηκε ο διαγωνίζομενος
Ο Βαρδής Μαρινάκης μίλησε για τις έντονες ερωτικές σκηνές της σειράς και τον θόρυβο γύρω από αυτές
Η πρώτη «αναμέτρηση» μεταξύ των δύο reality για φέτος
Η ιστορία διαγωνιζόμενης που συγκίνησε τους κριτές
Την ανακοίνωση την έκανε ο παρουσιαστής στον αέρα σήμερα το πρωί
Η συμφωνία αποτυπώνει την πίεση που δέχονται οι δημόσιοι ραδιοτηλεοπτικοί φορείς να παραμείνουν «ορατοί»
Δέκα ευρωπαϊκές πόλεις, εμβληματικοί καλλιτέχνες και οι διαγωνιζόμενοι του 2026 σε επετειακή περιοδεία
Την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2026
Το ντοκιμαντέρ για τα 100 χρόνια του New Yorker θυμίζει πως η δημοσιογραφία μπορεί να αλλάξει τον τρόπο που βλέπουμε τον κόσμο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.